Metin Akbal 15 Nisan Paylaş 15 Nisan Cihat Küçükay yazdı: Videoları ve incelemeleri komple gözden geçirdim, kısaca 2 model aklıma ve cebime yatkın görünüyor : Ryobi Xiaomi Xiaomi linki çıkmıyor? Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 16 Nisan Paylaş 16 Nisan Metin Akbal yazdı: Xiaomi linki çıkmıyor? Linki düzelttim, şimdi görebilirsiniz. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 28 Temmuz Paylaş 28 Temmuz Mehmet Ozyurek yazdı: Deneyen kullanan oldu mu. Kraft Hart Şarjlı Oto Yıkama, Bahçe Sulama Makinesi 50 Bar Akülü Basınçlı https://www.hepsiburada.com/kraft-hart-arjli-oto-yikama-bahe-sulama-makinesi-50-bar-akl-basinli-p-HBCV000048G2US?magaza=WEXTA&url_src=ios-product-detail ben aldım bunu. Pişmanım. Aracı ıslatmaktan başka işe yaramadı. Köpüklemesi berbat. Su atması da ancak çiçek sular yani 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 28 Temmuz Paylaş 28 Temmuz Mehmet Ozyurek yazdı: Petrollerde var da. Hızlı hızlı yıkamak hoşuma gitmiyor. Bunun getiri götürü taşıması aküsü şarjı tantanasına ayıracağın zamanla ve enerjiyle benzincide rahat rahat aracını yıkarsın. Artı aracı yıkamaktan çok kurulaması önemli 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 28 Temmuz Yazar Paylaş 28 Temmuz 3 aydır yıkamıyorum zaten Arabayı alalı 4 defa yıkamamışımdır. Sadece içini temizleyip camlarını siliyorum. Çok doğru bir renk almışım. 3 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 28 Temmuz Paylaş 28 Temmuz Mehmet Ozyurek yazdı: 3 aydır yıkamıyorum zaten Arabayı alalı 4 defa yıkamamışımdır. Sadece içini temizleyip camlarını siliyorum. Çok doğru bir renk almışım. Allianz yetkilileriyle görüşsen de abi bu Allianz 365 e araç yıkama bakım vs tanimlasalar sende rahat edersin 😊 Clionun kaskoda öyle birşey tanimlamışlar 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 28 Temmuz Paylaş 28 Temmuz (düzenlendi) hiçbir araba el değmeden yıkanmaz, o yüzden hiçbir pompada tek başına yetmez deeer gider elle yıkarım arkadaş 28 Temmuz tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 28 Temmuz Paylaş 28 Temmuz Ali Cihangiroğlu yazdı: hiçbir araba el değmeden yıkanmaz, o yüzden hiçbir pompada tek başına yetmez deeer gider elle yıkarım arkadaş Ben de öyle yapıyorum. Karcher var ama prize ve suya bağlamak, hortumunu çözmek bile bana zor geliyor Sonra gidip bahçe hortumu ile ıslatıp köpükleyip tekrar duruluyorum. Karcher sadece motorda işe yarıyor. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 28 Temmuz Yazar Paylaş 28 Temmuz Metin Akbal yazdı: Allianz yetkilileriyle görüşsen de abi bu Allianz 365 e araç yıkama bakım vs tanimlasalar sende rahat edersin 😊 Clionun kaskoda öyle birşey tanimlamışlar Biz işimize odaklıyız Araba yıkatmak kaskonun işi değil. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 28 Temmuz Paylaş 28 Temmuz Mehmet Ozyurek yazdı: Biz işimize odaklıyız Araba yıkatmak kaskonun işi değil. Ondan demedim bu kampanyalara böyle birşey dahil etse güzel olur misal Autoclub ta indirim vs gibi 😊 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 28 Temmuz Yazar Paylaş 28 Temmuz Metin Akbal yazdı: Ondan demedim bu kampanyalara böyle birşey dahil etse güzel olur misal Autoclub ta indirim vs gibi 😊 Öneri olarak yazsana Sizi daha çok dikkate alırlar. 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 28 Temmuz Paylaş 28 Temmuz Mehmet Ozyurek yazdı: Öneri olarak yazsana Sizi daha çok dikkate alırlar. Uygulamada bulamadım? Yorum bağlantısı
Recep Demirci 29 Temmuz Paylaş 29 Temmuz (düzenlendi) Bir ara bende bayağı inceledim bu makineleri. Alman malı iyidir mantığı. Zaten çok satanlarda 1. sıradaymış Amazondaki şu ürün listeme ekledim belki ileride alırım diye. DEWINNER Akülü yüksek basınçlı temizleyici 32 V uyumlu, taşınabilir yüksek basınçlı temizleyici, teras temizliği ve araba yıkama, ev, çim için, 700 psi yüksek basma miktarı, ayarlanabilir başlık, 5'i : Amazon.com.tr: Bahçe Ancak şu alttaki ürünü birkaç ay sonra almayı kafaya koydum. https://www.parlatanadamlar.com/index.php?route=product/product&product_id=2921 29 Temmuz tarihinde Recep Demirci tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Metin Akbal 30 Temmuz Paylaş 30 Temmuz Xiaomi Mijia kablosuz yıkama makinasını aldım bekliyorum. Damacadan şu çekip durulasın tozu kiri alsın yeter. Zaten sünger kullanıyorum. 4 Yorum bağlantısı
Bahadır TÜFEKCİ 30 Temmuz Paylaş 30 Temmuz Evden hortum ve elektrik bağlantısı alma şansım olduğu için aşağı ürünü kullanıyorum uzun süredir. Araba, motosiklet, halı vs yıkamak fazlasıyla yeterli geliyor. (120 BAR) Kısa süre önce de abim aşağıdaki makineyi aldı. Onun evden elektrik ve su bağlantısı şansı yok. Tek şarj ile bir otomobil rahat yıkanıyor. Su takviyesi yaparak 3 adet motosiklet de yıkadık. Köpük atıp fırça/sünger kullanıldığı sürece iş görüyor. Elektrik su, hortum hepsi bir yerde olması güzel. Sürekli su bağlantısı ile de kullanılabiliyor. Malzeme kaliteside gayet güzel. Yüksek basınçlı yıkamadan ziyade seyyar yıkama olarak alınırsa beklentileri karşılar. (20 BAR) Şarjlı ve nispeten gücü yüksek bir cihazı daha var Bosch'un ama bataryası ayrı satılıyor ve cihazla aynı para. 100bar basınç akülü bir yıkama için çok iyi değer bence. 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 31 Temmuz Paylaş 31 Temmuz Yıkama yapılacak yerde elektrik ve su bir arada ulaşma imkanı varsa 220v ile çalışan aleti almak mantıklı Su var elektrik yok ise şarjlı almak ve yedek batarya ile kullanmak lazım. Hatta cihazın bataryasını arabadan şarj etmek için bi aparat kullanılabilir. Aküsüne güvenen var ise direk aracın elektriği de kullanılabilir. 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 Ağustos Paylaş 1 Ağustos Hasan Karabekiroglu yazdı: Yıkama yapılacak yerde elektrik ve su bir arada ulaşma imkanı varsa 220v ile çalışan aleti almak mantıklı Su var elektrik yok ise şarjlı almak ve yedek batarya ile kullanmak lazım. Hatta cihazın bataryasını arabadan şarj etmek için bi aparat kullanılabilir. Aküsüne güvenen var ise direk aracın elektriği de kullanılabilir. Çalıştırır 2 Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 2 Ağustos Paylaş 2 Ağustos Ben 120 barlık Bosch'un yıkama makinasını aldım çünkü akülü olanların suyu nasıl fışkırttığını, tazyiğini uygulayarak gördüm, değmez. Elektriği bir şekilde buluyorum ve yıkıyorum, çok rahat. İnverter alayım dedim, onlarda makinayı çalıştırmak için tam sinüs olmalıymış, pahalı geldi vazgeçtim. 1 Yorum bağlantısı
Süleyman Kaya 2 Ağustos Paylaş 2 Ağustos Kascher k2 var köyde, o bile yetersiz geliyor bazen, temelde sanki üç püf nokta var, ya çok hızlı kurulayacağız ya kireçsiz su kullanacağız, ama ne olursa olsun o kaportaya o sünger değecek Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 Ağustos Paylaş 2 Ağustos Motorlar için susuz temizleme zamazingosu arabada da işe yaramaz mı? Bi tüp 350 çamurlu kalsın saolun almıyim 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 18 Ağustos Paylaş 18 Ağustos Bunu 2 hafta önce kötülemiştim. Ama vazgeçtim. aletin köpürtme özelliği facia. Geçen sefer çok zaman ve enerji kaybettirmişti. Ayrıca damacana içine saldığım hortum sürekli dışarı çıkıyordu. Sinir etti beni. gittim yuvarlak mop başlığı aldım. Ama böyle havlu gibi kalın ve yumuşacık olanlardan. Acayip su emiyor. Temsan welsoft diye marka. Neden yazdım markayı? Çünkü internette satılan mop bezleri ince. Bu markanınki kalın. Bu sefer damacana ağzını streçledim. Boru geri gelmiyor. Önce bi sefer basitçe arabayı ıslattım. Sonra kova+şampuan ile mop beziyle sabunladım. Bezi suya daldırınca öyle ağır oluyorki, iki elimle gerdirip sadece gezdiriyorum. Bastırmama gerek yok. Ve çok su çektiği için sürekli kovaya daldırma ihtiyacı olmuyor. ardından tabanca ile durulama 50x70 fiber yumuşacak kurulama beziyle kaba kurulama ince fiber beziyle tam kurulama ve cam parlatma. hepsi yarım saat sürdü. 1 damacana su yetiyor. Artı kova içi su lazım. aletin 2 bataryası var ama ilk batarta bitmeden yıkama bitiyor. 6 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Ağustos Paylaş 18 Ağustos Tansu Kalafatoğlu yazdı: Bunu 2 hafta önce kötülemiştim. Ama vazgeçtim. kullanıcı hatası mı yani? ilki 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 18 Ağustos Paylaş 18 Ağustos Çağlar Bayur yazdı: kullanıcı hatası mı yani? ilki kutunun içinden çıkan köpürtme kabını bodruma koydum. karınca ilacı koyarım 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts