Hüseyin Aydın Dün saat 03:36 Paylaş Dün saat 03:36 iyi günler değerli arkadaşlarım. benim 2002 focus P0443 arızası veriyor belli bir süre sonra arıza lambası sönüyordu. karbon kanister valfinin arızalı olduğunu ustam söyledi. bu valfin arızasının tamirinin olmadığını ve değişmesi gerektiği bildirince yeni valf aradım bulamadım. çıkma parçalarda birkaç yerde var ama onlarında sağlamlığına kanaat edemedim ve de fiyat olarak çok uçuk rakamlar istiyorlar. sizden ricam bu valffin bir boru girişinden hava üfleyince diğerinden çıkmıyor, diğer borudan üfleyince ise hava çıkıyor . şimdi her iki borudanda hava çıkışı olmaması gerekmez mi bunun cevabını ve başka markaların sıfır valfi bizimkine uyarmı bilgi rica ediyorum hüseyin Yorum bağlantısı
Hüseyin Aydın Dün saat 04:16 Yazar Paylaş Dün saat 04:16 kendisinde bu valften olan varsa ve satmak isterlerse kaç tl ye satarlar. yada satamam ama arızanızı öğrenmeniz için emanet verebilirim diyen arkadaşım varsa lütfen bildirsin.hüseyin Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Dün saat 07:37 Paylaş Dün saat 07:37 başka bir aracınki uyabilir bence Yorum bağlantısı
Coşku Mert Dün saat 08:21 Paylaş Dün saat 08:21 (düzenlendi) örneğin hyundai elentra/accent valfi. soket kısmı da aynı sanırım focus ile : https://www.ozcelikotomotiv.com/urun/valf-yakit-kanister-kontrol-accent-96-10-elantra-01-06-orjinal Dün saat 08:24 tarihinde Coşku Mert tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Ömer Sarıgül 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Şimdi aşağı inip kendi aracımdan ölçümler yaptım. Elektrik devre arızası vermiş sizin araç, aşağıdaki adım ve bilgileri takip edip teşhis yapmak kolay olur. 1-Motor bölümündeki kanister valfinin direnci 56ohm. Sizde bobin uçları ölçümü yaptırmalısınız sağlam mı diye 2-Valfin soketini çekince motor stop kontak açıkken pinin birine 12v sabit voltaj geliyor(F9 nolu motor bölmesi sigorta üzerinden), diğerinde değer yok ecu kumanda ucu orasi(gnd). 3- forscan ile testler kısmında, output test mode ile tüm çıkış aktifleştirme testine aldığınızda o selenoid de çekiyor. O sokete 2 - 3w lik bir ampül bağladınızda yanması gerek test mode aldığınızda. 1 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Bu valfin bozulmasına sebeplerden biri “yedek depo!” Fullemesi deniyordu Yorum bağlantısı
Recommended Posts