İçeriğe Yönlendir

Mi 14T Pro

Ramazan Alptekin

Recommended Posts

Ramazan Alptekin

S.a 14t prodan mi 15 ultraya geçmek mantıklı mı çok bir fark varmı ?

Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna

Asagidaki adreste kiyaslama yaptim, ultra'nin guclu oldugu yonlerde sizin de ihtiyaciniz olup olmadigini degerlendirerek karar vermenizi tavsiye ederim.

Ben eski bir mi10t pro kullanicisi olarak (cok memnundum) baska ihtiyaclarim nedeniyle Samsung'a gectim, daha mutevazi bir model olarak S24 FE aldim (DEX oldugu icin, isimi cok kolaylastiriyor)

Xiaomi'de beni en rahatsiz eden sey, globalde yayinlandiklari guncellemelerin mi10t pro'ya gelmemesiydi. Bu muhtemelen artik degismistir diye umuyorum. Ancak bu benim ihtiyaclarima gore verdgim bir karar.

https://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/963407-966543/xiaomi-14t-pro-512gb_xiaomi-15-ultra/

Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya

Kayın biraderimin telefonundan bir programı kucaklıyordum. Bilader bu nasıl bir telefon dedim. Acayip bir şey. Xp den vistaya geçen windows kullanıcısı gibi hissettim kendimi. Vistayı o zamanınki gibi hantal değil de çok hızlı olduğunu düşünün. Bende de var iphone ama seninki gibi değil dedim. 15 proymuş. Şimdi 15 pronun hızını gördüm. Sonra poco x 7 pro ile tanıştım. Çok farklı sistemler, bir birleri ile kıyaslamak yanlış olur ama poco x7 pro rusların çift motorlu su57 savaş uçağı gibi geldi bana. Iphonu gözüm görmedi. Yukarıda bahsettiğiniz 14t poco x7 pro dan daha hızlı heralde. 15 ile ışık hızına çıkılıyor olsa gerek.

Yorum bağlantısı
Mehmet Zincirkıran

Geçişin sebebi kamera değilse çok mantıklı olmaz hocam.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   1 kullanıcı

• Oğuzkan Işık
  • Yeni Oluştur...