İçeriğe Yönlendir

Tesla 2025 1.9 Milyon %10 ile Satışa Sunuldu

Mehmet Göktürk

Recommended Posts

Koray Demir
Selim Bilgin yazdı:

Tam bir şamarlık şark kurnazı, kasaba yobazı zihniyeti. Bırak millet faydalansın işte. 

Müşteri kazandı sapkın zihniyet kaybetmeye mahkum. Tesla piyasaları alt üst edecek gibi gözüküyor. Envanter sürekli güncellenecekmiş. 

IMG_8519.jpeg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Gülmez

enginin videosunda tesla türkiye yetkisi açıklama yaptı

sistemde gözüken tahminin teslim tarihleri hatalı sr ler mayıs sonu ancak sahiplerine teslim edilir dedi

ayrıca kısa süre içinde envanter kısmı çok hareketlenecek hattan çıkan her araç direk sisteme girilecek dedi

opsiyonlu satış çok zor diyor adam özel döşeme renk ve çeki demiri ekleyince bizim aracı 45 günde teslim etme şansımız yok dedi o yüzden envanter yöntemi ile satılacak dedi

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

opsiyon yoktu ki zaten bi tek çeki demiri anlamlı olabilir onu da servisten taktırmak daha ucuza geliyor. Renk zaten sağlıyorlar. Başka ekle çıkar zaten yok, yoktu.

Eskiden renk de yoktu.

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Ülkemizde ikinci eli pek etkilemez dedim, insanlar sıraya girmiş almak için.  C segment otomobillerden ucuz. 

Yorum bağlantısı
Ali Gülmez
Selim Bilgin yazdı:

Tam bir şamarlık şark kurnazı, kasaba yobazı zihniyeti. Bırak millet faydalansın işte. 

Kısmi olarak haklı ancak şikayette siyasetçilerin bindiği mercedes ve audileri de söylese tam olarak haklı derdim 

bu şikayeti yapan adam sipariş veremeyen birçok kişiden bir tanesi

sipariş verebilseydi bu yorumu yapmayacaktı

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Selim Bilgin yazdı:

faydalansın dediğiniz şey hakkında şu an dünyanın yönü değişiyor. Farkında mısınız bilmiyorum ama herkes üretimi kendine çekmek için vergiyi silah gibi kullanıyor. 

elbette vatandaşın bu konuda hassas olması çok güzel bir şey. Yobazlık, şark kurnazlığı falan denecekse ben de zıt düşünceye daha kaba tabirler bulabilirim. 

• Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
Ali Gülmez
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

faydalansın dediğiniz şey hakkında şu an dünyanın yönü değişiyor. Farkında mısınız bilmiyorum ama herkes üretimi kendine çekmek için vergiyi silah gibi kullanıyor. 

elbette vatandaşın bu konuda hassas olması çok güzel bir şey. Yobazlık, şark kurnazlığı falan denecekse ben de zıt düşünceye daha kaba tabirler bulabilirim. 

Togg ısı pompalı olarak satılsaydı tesla siparişi veren birçok kişi togg'a yönelirdi

Isı pompası olmadığı sürece başka araç satın alacak çok insan var

Ben cari açık artmasın diye beyaz eşyamı arçelik beko grundig olarak seçiyorum

Annem bosch çamaşır makinası aldığı için laf söylemiştim

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Fatih Keskin yazdı:

İlla git x5 e bak diyorsun

bölle ufacık tefecik arabalar ile hayat geçer mi?

Yorum bağlantısı
Fatih Keskin
Çağlar Bayur yazdı:

bölle ufacık tefecik arabalar ile hayat geçer mi?

baktım satılık c180 kompressör 165 bin de bol değişenli lastikleri yeni

• Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
Tamer Topaç

Eskiden insanlar (forum harici), ABS, ESP nedir bilmez, deri koltuk olsun, rengi şöyle olsun, teybi böyle olsun derlerdi. Şimdi ise, ısı pompası var mı yok mu?

Teknik olarak bilinçleniyoruz sanırım.

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Fatih Keskin yazdı:

baktım satılık c180 kompressör 165 bin de bol değişenli lastikleri yeni

iyi bakmışsıdır umarım. BMW deyince ne bileyim insan irkiliyor beyle ter içinde uykusundan uyanıyor. arabanın ilk sahibi filan değilse zor iş.

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Tamer Topaç yazdı:

Eskiden insanlar (forum harici), ABS, ESP nedir bilmez, deri koltuk olsun, rengi şöyle olsun, teybi böyle olsun derlerdi. Şimdi ise, ısı pompası var mı yok mu?

hala aynı. Bayide araba inceleyenlerin çoğu ısı pompası nedir, var mıdır yok mudur, ne işe yarar bilmez. Anlatırsınız, önemli olduğunu da anlamaz. O yüzden satışı çok etkilemiyor

Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan
Ali Gülmez yazdı:

Togg ısı pompalı olarak satılsaydı tesla siparişi veren birçok kişi togg'a yönelirdi

Isı pompası olmadığı sürece başka araç satın alacak çok insan var

Ben cari açık artmasın diye beyaz eşyamı arçelik beko grundig olarak seçiyorum

Annem bosch çamaşır makinası aldığı için laf söylemiştim

Bir çoğu ısı pompasından bir haber. Hatta malum markada ısı pompası olayı patladığında bir çok kullanıcı olayı anlamadı bile. Sadece bilinçli tüketici farkında o da oran olarak az.

Yerli konusunda benzer hassasiyete sahibim. Mümkün mertebe yerli marka ve ürünleri tercih ediyorum.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Tamer Topaç yazdı:

ben eskiciyim hala koltuğa teybe bakarım

Yorum bağlantısı
Koray Demir
Mustafa Arıkan yazdı:

Yerli konusunda benzer hassasiyete sahibim. Mümkün mertebe yerli marka ve ürünleri tercih ediyorum.

Yeni ve yerli bir araç bekliyoruz o halde 😊

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...