Mehmet Göktürk 25 Nisan Paylaş 25 Nisan Ve beklenen gün geldi kapış kapış gitti. pazartesi günü yine satışa devam edecekler. Hele kırmızı renk acayip cazip fiyat. Menzil 500km. 6 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 25 Nisan Yazar Paylaş 25 Nisan Ali Darbaz yazdı: Bu gün 15 dakikada biten araç sayısı kaçtı. Genişlet 1600 dediler ama ben inanmadım. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 25 Nisan Paylaş 25 Nisan Makyajı sevdim ben.. kırmızı da güzelmiş.. Alan güle güle kullansın.. Kimler aldı forumdan 3 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 25 Nisan Paylaş 25 Nisan 1 milyon civarı bir model varsa ben gidip bakabilirim...... :P Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 26 Nisan Paylaş 26 Nisan Teslalar ikinci elde çok hızlı değer kaybediyormuş ona rağmen patır patır satılış. Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 26 Nisan Paylaş 26 Nisan Ali Darbaz yazdı: Teslalar ikinci elde çok hızlı değer kaybediyormuş ona rağmen patır patır satılış. Genişlet A haberi geçtin iyice 2 10 Yorum bağlantısı
Yücel Metin 26 Nisan Paylaş 26 Nisan (düzenlendi) Ali Darbaz yazdı: Teslalar ikinci elde çok hızlı değer kaybediyormuş ona rağmen patır patır satılış. Genişlet Seneye Ali hocamla beraber alacağız 1 milyon'a bugün satılan teslaları 26 Nisan tarihinde Yücel Metin tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 26 Nisan Paylaş 26 Nisan (düzenlendi) Sarı sitede 835 ilan var en uygun yazan 23 model ağır hasar kayıtli model Y 1,5 milyon tl sonra gelen araç 1,62 milyon tl yazmış.Sosyal Medyaya hiç güvenmiyorum. Yeni Model Y bu fiyata piyasayayı karıştıracaktır mantık arz ediyor. 26 Nisan tarihinde Aytac Sakal tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 26 Nisan Paylaş 26 Nisan Ali Darbaz yazdı: Teslalar ikinci elde çok hızlı değer kaybediyormuş ona rağmen patır patır satılış. Genişlet ABDde dedir o, demoktratlar sevmiyor. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 26 Nisan Paylaş 26 Nisan Çinliler Tıramp amcaya kızıp pil satmıyoz gari derlerse nolcek çok güçlü motorları var pillilerin, çok cezbediciler ama pilli. Bir arkadaşım tesla aldı. Kardeş motoru ne soğutuyor senin arabada dedim. Senin motoru soğutan sıvı gibi bir şey var mı. Kaputu açıp baktın mı dedim. Piller nerede, bakıma ihtiyacı varmı v.s gibi sorular sordum ama cevap alamadım. Son petrol istasyonu kalana kadar içten yanmalı motora devam edeceğim. 1 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 26 Nisan Paylaş 26 Nisan Fatih Sarıkaya yazdı: Çinliler Tıramp amcaya kızıp pil satmıyoz gari derlerse nolcek Genişlet Demeye başladılar. https://www.ekonomim.com/dunya/cin-nadir-toprak-elementlerinin-ihracatini-durdurdu-haberi-812170 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 26 Nisan Paylaş 26 Nisan ne Milletiz be, hala araba derdindeyiz, yok aga bize lazım, başka türlü akıllanmacak bu Millet.... 1 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 26 Nisan Yazar Paylaş 26 Nisan Fatih Sarıkaya yazdı: Çinliler Tıramp amcaya kızıp pil satmıyoz gari derlerse nolcek çok güçlü motorları var pillilerin, çok cezbediciler ama pilli. Bir arkadaşım tesla aldı. Kardeş motoru ne soğutuyor senin arabada dedim. Senin motoru soğutan sıvı gibi bir şey var mı. Kaputu açıp baktın mı dedim. Piller nerede, bakıma ihtiyacı varmı v.s gibi sorular sordum ama cevap alamadım. Son petrol istasyonu kalana kadar içten yanmalı motora devam edeceğim. Genişlet Motoru soğutan antifiriz var. 😻bakım yok. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 26 Nisan Paylaş 26 Nisan Mehmet Göktürk yazdı: Motoru soğutan antifiriz var. 😻bakım yok. Genişlet Bu araçların motoru da soğutan sıvı var. Şanzımanı bizim araçlarınki gibimi? Kuvvetli şanzıman olmalı. Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 26 Nisan Paylaş 26 Nisan Yetişemedim beyaz hariç herhangi bir renk alacaktim Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 26 Nisan Paylaş 26 Nisan Hayal kirikligi yasatan eski model, yumurta kasa Y leriniz togg standart menzilin ikinci el fiyatina denk yani ederinden alinir bence... Fatih Keskin yazdı: Yetişemedim beyaz hariç herhangi bir renk alacaktim Genişlet Ali Cihangiroğlu yazdı: ne Milletiz be, hala araba derdindeyiz, yok aga bize lazım, başka türlü akıllanmacak bu Millet.... Genişlet Elektrikli bir motorsiklet, solar paneller vs almak lazim. Fatih Sarıkaya yazdı: Çinliler Tıramp amcaya kızıp pil satmıyoz gari derlerse nolcek çok güçlü motorları var pillilerin, çok cezbediciler ama pilli. Bir arkadaşım tesla aldı. Kardeş motoru ne soğutuyor senin arabada dedim. Senin motoru soğutan sıvı gibi bir şey var mı. Kaputu açıp baktın mı dedim. Piller nerede, bakıma ihtiyacı varmı v.s gibi sorular sordum ama cevap alamadım. Son petrol istasyonu kalana kadar içten yanmalı motora devam edeceğim. Genişlet Bence ailenin güvenilir ve dusuk performanli buyuk hacimli dizel arabasi olmali. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 26 Nisan Paylaş 26 Nisan Doğan Arşiray yazdı: Hayal kirikligi yasatan eski model, yumurta kasa Y leriniz togg standart menzilin ikinci el fiyatina denk yani ederinden alinir bence... Elektrikli bir motorsiklet, solar paneller vs almak lazim. Genişlet bence daha ateşli şeyler lazım olacak Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 26 Nisan Paylaş 26 Nisan Ali Cihangiroğlu yazdı: bence daha ateşli şeyler lazım olacak Genişlet Vardir onlar... Efendim mangal olsun, cakmak olsun... 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 26 Nisan Paylaş 26 Nisan Doğan Arşiray yazdı: Bence ailenin güvenilir ve dusuk performanli buyuk hacimli dizel arabasi olmali. Genişlet İlla git x5 e bak diyorsun 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 26 Nisan Yazar Paylaş 26 Nisan Fatih Sarıkaya yazdı: Bu araçların motoru da soğutan sıvı var. Şanzımanı bizim araçlarınki gibimi? Kuvvetli şanzıman olmalı. Genişlet Şanzıman yok. Bir tane redüktör dişli var bir de diferansiyel. Motor evet yağ soğutmalı o da suya bağlı önde de radyatör var. gerekirse o ısıyı içeri veriyor vs. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 26 Nisan Paylaş 26 Nisan Mehmet Göktürk yazdı: Şanzıman yok. Bir tane redüktör dişli var bir de diferansiyel. Motor evet yağ soğutmalı o da suya bağlı önde de radyatör var. gerekirse o ısıyı içeri veriyor vs. Genişlet pil var piil, altta bomba Yorum bağlantısı
Recommended Posts