Mehmet Göktürk 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Ve beklenen gün geldi kapış kapış gitti. pazartesi günü yine satışa devam edecekler. Hele kırmızı renk acayip cazip fiyat. Menzil 500km. 5 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Bu gün 15 dakikada biten araç sayısı kaçtı. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 21 saat önce Yazar Paylaş 21 saat önce Ali Darbaz yazdı: Bu gün 15 dakikada biten araç sayısı kaçtı. 1600 dediler ama ben inanmadım. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 21 saat önce Paylaş 21 saat önce 1600 tanecik içinmiydi tüm twitterin uçması. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 21 saat önce Yazar Paylaş 21 saat önce 3000 küsur tane geliyor bir gemide. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Makyajı sevdim ben.. kırmızı da güzelmiş.. Alan güle güle kullansın.. Kimler aldı forumdan 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 20 saat önce Paylaş 20 saat önce 1 milyon civarı bir model varsa ben gidip bakabilirim...... :P Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Teslalar ikinci elde çok hızlı değer kaybediyormuş ona rağmen patır patır satılış. Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Ali Darbaz yazdı: Teslalar ikinci elde çok hızlı değer kaybediyormuş ona rağmen patır patır satılış. A haberi geçtin iyice 1 4 Yorum bağlantısı
Yücel Metin 12 saat önce Paylaş 12 saat önce (düzenlendi) Ali Darbaz yazdı: Teslalar ikinci elde çok hızlı değer kaybediyormuş ona rağmen patır patır satılış. Seneye Ali hocamla beraber alacağız 1 milyon'a bugün satılan teslaları 12 saat önce tarihinde Yücel Metin tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 11 saat önce Paylaş 11 saat önce (düzenlendi) Sarı sitede 835 ilan var en uygun yazan 23 model ağır hasar kayıtli model Y 1,5 milyon tl sonra gelen araç 1,62 milyon tl yazmış.Sosyal Medyaya hiç güvenmiyorum. Yeni Model Y bu fiyata piyasayayı karıştıracaktır mantık arz ediyor. 11 saat önce tarihinde Aytac Sakal tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Ali Darbaz yazdı: Teslalar ikinci elde çok hızlı değer kaybediyormuş ona rağmen patır patır satılış. ABDde dedir o, demoktratlar sevmiyor. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Çinliler Tıramp amcaya kızıp pil satmıyoz gari derlerse nolcek çok güçlü motorları var pillilerin, çok cezbediciler ama pilli. Bir arkadaşım tesla aldı. Kardeş motoru ne soğutuyor senin arabada dedim. Senin motoru soğutan sıvı gibi bir şey var mı. Kaputu açıp baktın mı dedim. Piller nerede, bakıma ihtiyacı varmı v.s gibi sorular sordum ama cevap alamadım. Son petrol istasyonu kalana kadar içten yanmalı motora devam edeceğim. 1 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Fatih Sarıkaya yazdı: Çinliler Tıramp amcaya kızıp pil satmıyoz gari derlerse nolcek Demeye başladılar. https://www.ekonomim.com/dunya/cin-nadir-toprak-elementlerinin-ihracatini-durdurdu-haberi-812170 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 9 saat önce Paylaş 9 saat önce ne Milletiz be, hala araba derdindeyiz, yok aga bize lazım, başka türlü akıllanmacak bu Millet.... 1 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 8 saat önce Yazar Paylaş 8 saat önce Fatih Sarıkaya yazdı: Çinliler Tıramp amcaya kızıp pil satmıyoz gari derlerse nolcek çok güçlü motorları var pillilerin, çok cezbediciler ama pilli. Bir arkadaşım tesla aldı. Kardeş motoru ne soğutuyor senin arabada dedim. Senin motoru soğutan sıvı gibi bir şey var mı. Kaputu açıp baktın mı dedim. Piller nerede, bakıma ihtiyacı varmı v.s gibi sorular sordum ama cevap alamadım. Son petrol istasyonu kalana kadar içten yanmalı motora devam edeceğim. Motoru soğutan antifiriz var. 😻bakım yok. Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: Motoru soğutan antifiriz var. 😻bakım yok. Bu araçların motoru da soğutan sıvı var. Şanzımanı bizim araçlarınki gibimi? Kuvvetli şanzıman olmalı. Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Yetişemedim beyaz hariç herhangi bir renk alacaktim Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Hayal kirikligi yasatan eski model, yumurta kasa Y leriniz togg standart menzilin ikinci el fiyatina denk yani ederinden alinir bence... Fatih Keskin yazdı: Yetişemedim beyaz hariç herhangi bir renk alacaktim Ali Cihangiroğlu yazdı: ne Milletiz be, hala araba derdindeyiz, yok aga bize lazım, başka türlü akıllanmacak bu Millet.... Elektrikli bir motorsiklet, solar paneller vs almak lazim. Fatih Sarıkaya yazdı: Çinliler Tıramp amcaya kızıp pil satmıyoz gari derlerse nolcek çok güçlü motorları var pillilerin, çok cezbediciler ama pilli. Bir arkadaşım tesla aldı. Kardeş motoru ne soğutuyor senin arabada dedim. Senin motoru soğutan sıvı gibi bir şey var mı. Kaputu açıp baktın mı dedim. Piller nerede, bakıma ihtiyacı varmı v.s gibi sorular sordum ama cevap alamadım. Son petrol istasyonu kalana kadar içten yanmalı motora devam edeceğim. Bence ailenin güvenilir ve dusuk performanli buyuk hacimli dizel arabasi olmali. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Doğan Arşiray yazdı: Hayal kirikligi yasatan eski model, yumurta kasa Y leriniz togg standart menzilin ikinci el fiyatina denk yani ederinden alinir bence... Elektrikli bir motorsiklet, solar paneller vs almak lazim. bence daha ateşli şeyler lazım olacak Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Ali Cihangiroğlu yazdı: bence daha ateşli şeyler lazım olacak Vardir onlar... Efendim mangal olsun, cakmak olsun... 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Doğan Arşiray yazdı: Bence ailenin güvenilir ve dusuk performanli buyuk hacimli dizel arabasi olmali. İlla git x5 e bak diyorsun Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 6 saat önce Yazar Paylaş 6 saat önce Fatih Sarıkaya yazdı: Bu araçların motoru da soğutan sıvı var. Şanzımanı bizim araçlarınki gibimi? Kuvvetli şanzıman olmalı. Şanzıman yok. Bir tane redüktör dişli var bir de diferansiyel. Motor evet yağ soğutmalı o da suya bağlı önde de radyatör var. gerekirse o ısıyı içeri veriyor vs. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: Şanzıman yok. Bir tane redüktör dişli var bir de diferansiyel. Motor evet yağ soğutmalı o da suya bağlı önde de radyatör var. gerekirse o ısıyı içeri veriyor vs. pil var piil, altta bomba Yorum bağlantısı
Recommended Posts