İçeriğe Yönlendir

Tesla 2025 1.9 milyon %10 ile satışa sunuldu

Mehmet Göktürk

Recommended Posts

Mehmet Göktürk

Ve beklenen gün geldi kapış kapış gitti. pazartesi günü yine satışa devam edecekler. 

Hele kırmızı renk acayip cazip fiyat. Menzil 500km. 

image.png.c1a8eb518611cf343dcec097076f37ef.png

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Ali Darbaz yazdı:

Bu gün 15 dakikada biten araç sayısı kaçtı. 

1600 dediler ama ben inanmadım. 

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Makyajı sevdim ben.. kırmızı da güzelmiş.. 

Alan güle güle kullansın.. 

Kimler aldı forumdan :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray

1 milyon civarı bir model varsa ben gidip bakabilirim...... :P

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Teslalar ikinci elde çok hızlı değer kaybediyormuş ona rağmen patır patır satılış. 

Yorum bağlantısı
Ali Gülmez
Ali Darbaz yazdı:

Teslalar ikinci elde çok hızlı değer kaybediyormuş ona rağmen patır patır satılış. 

A haberi geçtin iyice

• Beğen 1
  • Mutlu 4
Yorum bağlantısı
Yücel Metin
(düzenlendi)
Ali Darbaz yazdı:

Seneye Ali hocamla beraber alacağız 1 milyon'a bugün satılan teslaları:biggrin:

tarihinde Yücel Metin tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Aytac Sakal
(düzenlendi)

Sarı sitede 835 ilan var en uygun yazan 23 model ağır hasar kayıtli model Y 1,5 milyon tl sonra gelen araç 1,62 milyon tl yazmış.Sosyal Medyaya hiç güvenmiyorum.

Yeni Model Y bu fiyata piyasayayı karıştıracaktır mantık arz ediyor.

tarihinde Aytac Sakal tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Evren Erakçora
Ali Darbaz yazdı:

ABDde dedir o, demoktratlar sevmiyor.

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya

Çinliler Tıramp amcaya kızıp pil satmıyoz gari derlerse nolcek :) 

çok güçlü motorları var pillilerin, çok cezbediciler ama pilli. Bir arkadaşım tesla aldı. Kardeş motoru ne soğutuyor senin arabada dedim. Senin motoru soğutan sıvı gibi bir şey var mı. Kaputu açıp baktın mı dedim. Piller nerede, bakıma ihtiyacı varmı v.s gibi sorular sordum ama cevap alamadım. Son petrol istasyonu kalana kadar içten yanmalı motora devam edeceğim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

ne Milletiz be, hala araba derdindeyiz, yok aga bize lazım, başka türlü akıllanmacak bu Millet....

• Teşekkür 3
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Fatih Sarıkaya yazdı:

çok güçlü motorları var pillilerin, çok cezbediciler ama pilli. Bir arkadaşım tesla aldı. Kardeş motoru ne soğutuyor senin arabada dedim. Senin motoru soğutan sıvı gibi bir şey var mı. Kaputu açıp baktın mı dedim. Piller nerede, bakıma ihtiyacı varmı v.s gibi sorular sordum ama cevap alamadım. Son petrol istasyonu kalana kadar içten yanmalı motora devam edeceğim.

Motoru soğutan antifiriz var. 😻bakım yok.

Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya
Mehmet Göktürk yazdı:

Motoru soğutan antifiriz var. 😻bakım yok.

Bu araçların motoru da soğutan sıvı var. Şanzımanı bizim araçlarınki gibimi? Kuvvetli şanzıman olmalı.

Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray

Hayal kirikligi yasatan eski model, yumurta kasa Y leriniz togg standart menzilin ikinci el fiyatina denk yani ederinden alinir bence... 

Fatih Keskin yazdı:

Yetişemedim beyaz hariç herhangi bir renk alacaktim

Ali Cihangiroğlu yazdı:

ne Milletiz be, hala araba derdindeyiz, yok aga bize lazım, başka türlü akıllanmacak bu Millet....

Elektrikli bir motorsiklet, solar paneller vs almak lazim. 

Fatih Sarıkaya yazdı:

Bence ailenin güvenilir ve dusuk performanli buyuk hacimli dizel arabasi olmali. 

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
Doğan Arşiray yazdı:

Hayal kirikligi yasatan eski model, yumurta kasa Y leriniz togg standart menzilin ikinci el fiyatina denk yani ederinden alinir bence... 

Elektrikli bir motorsiklet, solar paneller vs almak lazim. 

bence daha ateşli şeyler lazım olacak ;)

Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Ali Cihangiroğlu yazdı:

bence daha ateşli şeyler lazım olacak ;)

Vardir onlar... Efendim mangal olsun, cakmak olsun... :p

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Fatih Keskin
Doğan Arşiray yazdı:

Bence ailenin güvenilir ve dusuk performanli buyuk hacimli dizel arabasi olmali. 

İlla git x5 e bak diyorsun

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Fatih Sarıkaya yazdı:

Bu araçların motoru da soğutan sıvı var. Şanzımanı bizim araçlarınki gibimi? Kuvvetli şanzıman olmalı.

Şanzıman yok. Bir tane redüktör dişli var bir de diferansiyel.  Motor evet yağ soğutmalı o da suya bağlı önde de radyatör var. gerekirse o ısıyı içeri veriyor vs. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
Mehmet Göktürk yazdı:

Şanzıman yok. Bir tane redüktör dişli var bir de diferansiyel.  Motor evet yağ soğutmalı o da suya bağlı önde de radyatör var. gerekirse o ısıyı içeri veriyor vs. 

pil var piil, altta bomba :tongue:

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   2 kullanıcı

• Tansu Kalafatoğlu
    • Fatih Sarıkaya
  • Yeni Oluştur...