Orhan Yıldırım Cuma 12:35 Paylaş Cuma 12:35 Merhaba, şu anda yaklaşık 700 bin TL bütçem bulunuyor. Egea almak istiyorum, ikinci elde bu fiyat bandında 50-80 bin km aralığında araç çıkıyor. Genelde modelleri 2020-2021, genelde değişen yok, olursa birkaç yerde lokal boya oluyor. Fakat km görece düşük olsa da yine de ikinci el araç almak her zaman riskli. Bunun yanında 1085 TL'den Egea bayisinden 2025 model için fiyat teklifi aldım. 700 binden kalan tutarı vergi levham olduğu için kredi ile 3,29 faiz ile 36 aya kadar ödeyebiliyorum. Sizce bu durumda borca girip sıfır mı mantıklı yoksa ikinci el almak mı mantıklı kararsız kaldım. Esasında içimde hep Egeaların 1 milyon üstü etmeyeceği, alınırsa temiz ikinci el almanın daha mantıklı olduğu düşüncesi geliyor, görüşlerinizi bekliyorum. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora Cuma 12:39 Paylaş Cuma 12:39 Sıfır modellerde güvenlik paketi standart , bence sıfır alın. 1 Yorum bağlantısı
Deniz Kom Cuma 12:49 Paylaş Cuma 12:49 Egea ve 2. el dendiği zaman (trafik tecrübelerim geneli yansıtır, istisnalar vardır) kesinlikle uzak durulması taraftarıyım. Ne yazık ki trafikte karşılaştığım Egea sürücülerinin çoğu altlarındaki arabaları V12 motorlu bir makine zannedip her türlü makas, drift, sıkıştırma eylemlerini gerçekleştirdiklerinden ben bu araba için 2. elde karşıma ne çıkacağını bilemem. 3 Yorum bağlantısı
İsa Acar Cuma 13:24 Paylaş Cuma 13:24 (düzenlendi) 3,29 faiz oranı ile 385 bin TL' ni 36 ayda geri ödemesi 763 bin 725 TL. oluyor sanırım (diğer masraflar hariç). 764 - 385 = 379 bin lira fark ödemesi çıkar 3 yılda. 4-5 yaşında bir araç, çıkması muhtemel masraflar, muayenesi cartı curtu vb. sebeplerle bir sürü masraf etmektense sıfır almayı tercih ederdim. Belki kredi kartına 12 taksit yaptırırsanız daha ucuza da gelebilir. Cuma 13:25 tarihinde İsa Acar tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Cuma 13:29 Paylaş Cuma 13:29 dizel linea filan alınamazmı ikinci el olacaksa? Yorum bağlantısı
Orhan Yıldırım Cuma 13:43 Yazar Paylaş Cuma 13:43 Bu forumun en güzel tarafı da bu zaten, gerçekten yardımcı oluyorsunuz. Fikrimin oluşmasında etkili oldunuz, kredi onayı da çıktı, sıfır için kapora gönderdim, 10 güne araç gelecekmiş, gelince de sizlere haber veririm aksilik olmazsa. Teşekkürler 4 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Cuma 13:56 Paylaş Cuma 13:56 Şoförü Ali Darbaz gibi bir insan değilse şirket aracı Egea 1.03 Multijet almayın Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna Cuma 14:40 Paylaş Cuma 14:40 Mevcut ekonomik sartlar altinda bu kosullarla sifir arac almanizin iyi oldugunu dusunuyorum, hayirli olsun, guzel gunlerde saglik ve mutlulukla... 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Cuma 17:07 Paylaş Cuma 17:07 Mantıklı karar olmuş. Hayırlı olsun şimdiden. Mis gibi araba. 1 Yorum bağlantısı
Muharrem Karagülle Cuma 18:59 Paylaş Cuma 18:59 Hayırlı olsun.Allah güle güle binmeyi nasip etsin. Yorum bağlantısı
Recommended Posts