Doğan Arşiray 29 Nisan Yazar Paylaş 29 Nisan eh bir de siyah KJ olmasa olmazdı. yadigar... farları sildik: 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 30 Nisan Paylaş 30 Nisan Ben doğduğumda babam 1999 model 9.9 litre motorlu Chevrolet Suburbanını satmak zorunda kalmış. Ailemiz genişliyor, daha geniş arabaya geçmeliyiz demiş Murat 131 almıştı. 1 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 30 Nisan Paylaş 30 Nisan Ali Darbaz yazdı: Ben doğduğumda babam 1999 model 9.9 litre motorlu Chevrolet Suburbanını satmak zorunda kalmış. Ailemiz genişliyor, daha geniş arabaya geçmeliyiz demiş Murat 131 almıştı. Genişlet Kime çektiğin belli oldu 3 1 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 30 Nisan Paylaş 30 Nisan (düzenlendi) Servet Aydın yazdı: Kj❤️ Genişlet Sana özel abi 👑 30 Nisan tarihinde Oğuzhan Çakır tarafından düzenlendi 2 6 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 1 Mayıs Paylaş 1 Mayıs PAtlıcanlarla KING yazdırın. Patlıcanlarla EVET yazanlar vardı değil mi. Ne oldu ki o patlıcanlara 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 1 Mayıs Paylaş 1 Mayıs İlkay Başaran yazdı: PAtlıcanlarla KING yazdırın. Patlıcanlarla EVET yazanlar vardı değil mi. Ne oldu ki o patlıcanlara Genişlet 7 3 5 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 1 Mayıs Paylaş 1 Mayıs İlkay Başaran yazdı: PAtlıcanlarla KING yazdırın. Patlıcanlarla EVET yazanlar vardı değil mi. Ne oldu ki o patlıcanlara Genişlet Hepsini fırına vermiş közde patlıcan olmuş. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 1 Mayıs Paylaş 1 Mayıs Cem Işık yazdı: Genişlet Bu görsellerden sonra hayati tehlikemiz var gibi abi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Mayıs Paylaş 1 Mayıs Oğuzhan Çakır yazdı: Sana özel abi 👑 Genişlet bittin olm kompozisoyna bak 1 1 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 1 Mayıs Paylaş 1 Mayıs Çağlar Bayur yazdı: bittin olm kompozisoyna bak Genişlet pasaportum, kimliğim, çantam... ozaman ben 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 Mayıs Paylaş 1 Mayıs İlkay Başaran yazdı: PAtlıcanlarla KING yazdırın. Patlıcanlarla EVET yazanlar vardı değil mi. Ne oldu ki o patlıcanlara Genişlet Bi taraflara girmiş (mide) Oğuzhan Çakır yazdı: pasaportum, kimliğim, çantam... ozaman ben Genişlet Kaçabileceğini mi sanıyon tatlı şey 1 3 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 12 Mayıs Paylaş 12 Mayıs Doğan Arşiray yazdı: GROK BMW e21 Genişlet akşam rüyam da gördüğüm kırmızı e30 un nedeni belli oldu 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 12 Mayıs Yazar Paylaş 12 Mayıs Tamponu uydurmus biraz ama iyi denebilir. Bu Grok diye bir analiz agirlikli yapay zeka motoru. Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 14 Mayıs Paylaş 14 Mayıs Doğan Arşiray yazdı: Bu Grok Genişlet Bu X'de sürekli soru sorulan yapay zeka değil mi Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 14 Mayıs Yazar Paylaş 14 Mayıs ben x kullanmıyorum ama grok, elon muskın geliştirdiği yapay zeka. istatistiksel hesaplarda ve gücel yanıtlarda hepsinden iyi. ancak felsefik ve bilimsel şeylerde deepseek çok farklı. chatgpt ise daha sohbet eder gib çalışıyor ve çok feci uyduruyor bilmediklerini. Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 14 Mayıs Paylaş 14 Mayıs Doğan Arşiray yazdı: ben x kullanmıyorum ama grok, elon muskın geliştirdiği yapay zeka. istatistiksel hesaplarda ve gücel yanıtlarda hepsinden iyi. ancak felsefik ve bilimsel şeylerde deepseek çok farklı. chatgpt ise daha sohbet eder gib çalışıyor ve çok feci uyduruyor bilmediklerini. Genişlet DeepSeek süper DeepSearch yapıyor. Üstelik yazdığı kodlar her zaman diğer modellerden daha iyi. Ben geçen çok da ümitli olmayarak bir Database sorunu verdim çöz diye Oracle baş mühendisi gibi problemi tespit etti bir de öğretti böyle böyle yapacaksın diye. ChatGPT aynı soruyu anlamadı halüsinasyon görüp başka soruya cevap vermişti. (Verdiğim problemin dökümantasyonu 3 sayfaydı.) Her zaman yer bulamıyorsun direkt Busy diye başından atıyor ama. 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts