Çağlar Bayur Dün saat 09:32 Paylaş Dün saat 09:32 https://x.com/populicc/status/1915409044988186878 Doğan Arşiray yazdı: Ankara da yoktu plaka 34 idi, köybaşı cad. adres kırpıntısı vereyim 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Dün saat 10:18 Paylaş Dün saat 10:18 Yapay zeka yasaklansın.. Bilgisayar da çok şey biliyor.. o da yasaklanmalı.. https://x.com/xhaber_/status/1915701976454570363 1 2 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 10:20 Paylaş Dün saat 10:20 ailevi işlerdir biz anlamayız zekadan yapaydan .... Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Dün saat 11:06 Yazar Paylaş Dün saat 11:06 Mehmet Ozyurek yazdı: Yapay zeka yasaklansın.. Bilgisayar da çok şey biliyor.. o da yasaklanmalı.. https://x.com/xhaber_/status/1915701976454570363 yorum yazardım da forum kapanmasın... 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Dün saat 11:13 Yazar Paylaş Dün saat 11:13 dedimki sis farları ve parklar yansın. yaklaşık 25 metreden 200 mm teleobjektif ile çektiğim bir foto olsun. 7 1 Yorum bağlantısı
Murat Gedik Dün saat 11:13 Paylaş Dün saat 11:13 Mehmet Ozyurek yazdı: Yapay zeka yasaklansın.. Bilgisayar da çok şey biliyor.. o da yasaklanmalı.. https://x.com/xhaber_/status/1915701976454570363 Tam ağlanacak halimize gülmelik olmuş. 1 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf Dün saat 11:21 Paylaş Dün saat 11:21 Murat Gedik yazdı: Tam ağlanacak halimize gülmelik olmuş. Yakında ona bile fırsat bulamayız. Öyle ki teknokratlar kendi teknolojilerini üstel üstel arttırırken biz de aynı oranda gerilemeye devam ediyoruz. Elbette şu an Türkiye'deki hiçbir siyasi parti liderinin şu an gençlerin elinde oyuncak olan teknolojileri anlamaları mümkün değil ancak bu işin sonunda kaybedeceğimiz herhangi bir yarıştan geri dönmek imkansız bir hal alır. Gündem 100 sene öncekinden farklı değil ve bizim bizi taşıyacak özel girişimlerimiz de yok. 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Dün saat 11:22 Yazar Paylaş Dün saat 11:22 farlar yansın, parlamaları görelim dedim: 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil Dün saat 11:24 Paylaş Dün saat 11:24 Doğan Arşiray yazdı: dedimki sis farları ve parklar yansın. yaklaşık 25 metreden 200 mm teleobjektif ile çektiğim bir foto olsun. Güzel çekmişsin. 1 Yorum bağlantısı
Murat Gedik Dün saat 11:26 Paylaş Dün saat 11:26 Çağrı Alaf yazdı: Yakında ona bile fırsat bulamayız. Öyle ki teknokratlar kendi teknolojilerini üstel üstel arttırırken biz de aynı oranda gerilemeye devam ediyoruz. Elbette şu an Türkiye'deki hiçbir siyasi parti liderinin şu an gençlerin elinde oyuncak olan teknolojileri anlamaları mümkün değil ancak bu işin sonunda kaybedeceğimiz herhangi bir yarıştan geri dönmek imkansız bir hal alır. Gündem 100 sene öncekinden farklı değil ve bizim bizi taşıyacak özel girişimlerimiz de yok. Çok güzel özetlemişsiniz Çağrı bey. Allah sonumuzu hayır etsin diyeceğim ama böyle giderse etmeyecek. Doğan Arşiray yazdı: farlar yansın, parlamaları görelim dedim: Çok güzel olmuş. Hangi yapay zeka? Bence sonraki aşama kendi fotoğrafınızı 90'lardaki halinize döndürüp bu fotoğrafa eklemek 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Dün saat 11:33 Yazar Paylaş Dün saat 11:33 bunu chat GPT ,tanımlama ile yapabiliyor. bir de SORA diye bir alt sekmesi var o sadece görsel ve video oluşturuyor. SORA da yaptığım bir şeyi tartışırken bir de ben yapayım, kıyasla dedi. çok ilginç durum bence. ilk paylaştığım sora idi. bu son araba chat gpt ile. Ayhan Asil yazdı: Güzel çekmişsin. arabayı blursak aynısın çekerim hava müsait. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Dün saat 11:39 Paylaş Dün saat 11:39 Doğan Arşiray yazdı: farlar yansın, parlamaları görelim dedim: Kısa huzmeli far ayarsız. Motor no okunamıyor. Camda LPG işareti yok. Ben de cpt ye vizeye girdiğini hayal et dedim. 2 Yorum bağlantısı
Murat Gedik Dün saat 11:42 Paylaş Dün saat 11:42 Ben de 7. sınıflara seçmeli olarak anlattığım Yapay Zeka dersinde yaptıklarımızı atayım. İçerisinde 7. sınıf öğrencilerinin inanılmaz uçuk hayal gücü var mangal yapan eşek gibi Daha çok var ama güzellerini paylaştım :-) 5 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon Dün saat 14:02 Paylaş Dün saat 14:02 Ben de bi akşam üstü çekmiştim benim 355'i 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Dün saat 14:06 Yazar Paylaş Dün saat 14:06 bu başka bir yapay zeka mı? plakalar bir tuhaf. Ayhan Asil yazdı: Güzel çekmişsin. arabayı blursak aynısın çekerim hava müsait. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış Dün saat 14:45 Paylaş Dün saat 14:45 Sani Gerşon yazdı: Ben de bi akşam üstü çekmiştim benim 355'i Yanlış göremdiysem pug tutulması gibi olmuş arka planda 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon Dün saat 15:52 Paylaş Dün saat 15:52 Foto uçmuş galiba tekrar yükleyeyim: Selçuk Bakış yazdı: Yanlış göremdiysem pug tutulması gibi olmuş arka planda Yok, arka araçlar olarak toyota, renault ve tofaş girdim. Misal, en öndeki Şahin ile Renault 9 karışımı bi şey olmuş 2 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış Dün saat 16:34 Paylaş Dün saat 16:34 Sani Gerşon yazdı: Foto uçmuş galiba tekrar yükleyeyim: Yok, arka araçlar olarak toyota, renault ve tofaş girdim. Misal, en öndeki Şahin ile Renault 9 karışımı bi şey olmuş Yapay zekanın kafa gitmiş, hepsine de benziyor işin garip tarafı 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Dün saat 16:37 Yazar Paylaş Dün saat 16:37 Selçuk Bakış yazdı: Yapay zekanın kafa gitmiş, hepsine de benziyor işin garip tarafı Cok iyi betimlemek gerekiyor 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Dün saat 16:57 Paylaş Dün saat 16:57 Doğan Arşiray yazdı: Cok iyi betimlemek gerekiyor Tofaş şahin işte nasıl betimleyelim daha fazla. Doğanmışçasına. Arşıray olan değil ama Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık Dün saat 17:03 Paylaş Dün saat 17:03 Murat Gedik yazdı: güzellerini paylaştım Eşeklerle mangalı nası bir betimlemede oluşturdun 1 Yorum bağlantısı
Murat Gedik Dün saat 17:12 Paylaş Dün saat 17:12 Oğuzkan Işık yazdı: Eşeklerle mangalı nası bir betimlemede oluşturdun İdeogram'da yaptık. Önce translate'i Türkçe yazdık sonra İngilizceye çevirdik çocuklar işte 😅 Doğan Arşiray yazdı: başka bir yapay zeka mı? plakalar bir tuhaf. İdeogram. Ücretsiz versiyon olduğu için tabii biraz bazen saçmalıyor. Bir de bunları geçen sene yapmıştım şimdi daha iyidir büyük ihtimalle. Bir de bu yapay zeka logo ve afiş gibi görselleri yapmakta çok daha başarılı. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Dün saat 17:53 Yazar Paylaş Dün saat 17:53 (düzenlendi) ideogramı denedim. çok hızlı ve renkler ile imajın gerçekçiliği detaylarda iyi olsa da çok feci uydurdu arabaları. https://automobile.fandom.com/wiki/Lamborghini_Diablo buralardan alıp uyduruyor tamamı. Dün saat 18:06 tarihinde Doğan Arşiray tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Dün saat 18:01 Yazar Paylaş Dün saat 18:01 (düzenlendi) e34 bmw yap dedim, çakal işi kırmızı gözlü birşey yaptı. Dün saat 18:06 tarihinde Doğan Arşiray tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Dün saat 18:31 Paylaş Dün saat 18:31 Bir tane 2010 viper ACR kırmızı üzerine siyah şeritli yaptırabilir misin? Yorum bağlantısı
Recommended Posts