Doğan Arşiray Dün saat 18:41 Yazar Paylaş Dün saat 18:41 nasıl bir ortam? detay alalım. gün saat parlaklık her tür detay gerçekçiliğini arttırıyor. nasıl jantlar parlaklık farlar vsvsvs Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Dün saat 18:59 Yazar Paylaş Dün saat 18:59 bir bahar mevsiminde, parlak mavi gök altında kırsal alanda yol kenarında farları yanan kırmızı üzeri siyah çizgili, parlak aluminyum 6 kollu jantlı, 2010 dodge viper ACR diye tarif ettim. 20 km kadar uzakta yağmur yağıyor olmalı, yol kenarında kısa boylu bitkiler var yazdım. hadi arkadaşlar chat GPT Sora ya yazın aklınıdaki araçları ve manzarayı. görelim betimlemelerinizin sonuçlarını. 3 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Dün saat 19:02 Paylaş Dün saat 19:02 Bu araca nasıl bir ortam gider acaba fotoğraf için? Güzel detaylar. Aracın renklerine ortaya çıkaracak bir saat olursa iyi olur. Bu aracın farları kapalı olabilir ancak farların açık olmasa bile beyazlığı ön planda olabilir. Jantlar ise kendi karakteristik jantları olsun. Güzel bir pist ortamı olabilir. Ya da nurburring olabilir. Hafif yeşil hafif asfalt. Özellikle asfaltın siyah tonu aracın rengini daha çok ortaya çıkarabilir. Doğan Arşiray yazdı: bir bahar mevsiminde, parlak mavi gök altında kırsal alanda yol kenarında farları yanan kırmızı üzeri siyah çizgili, parlak aluminyum 6 kollu jantlı, 2010 dodge viper ACR diye tarif ettim. 20 km kadar uzakta yağmur yağıyor olmalı, yol kenarında kısa boylu bitkiler var yazdım. hadi arkadaşlar chat GPT Sora ya yazın aklınıdaki araçları ve manzarayı. görelim betimlemelerinizin sonuçlarını. Teşekkür ederim güzel olmuş. Açıkçası farlarda hoşuma gitti. Sadece tek eleştirim kaput üzerinde fazla şerit olmuş. Kaydettim resmi. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Dün saat 19:52 Yazar Paylaş Dün saat 19:52 sonra yine deneriz. bedava sürüm sadece 6 imaja izin veriyor. şeritleri net tarif etmedik kafasına göre takıldı. mesela kısa boylu bitkileri asvaltın ortasına dikmiş. sarı lamborghin diabloyu 5 6 imajdan sonra tutturdum ben. mesela bunu yaptıkya, remix diyerek değiştirmek istediğimiz yerleri tarif edebiliyoruz. türkçe de anlıyor ama pek tutarlı değil sanki. kendiniz deneyin derim. son denemede jeep grand cheorkee yapalım dedim 2010 model yazdım, ama gitti 2011 modeli koydu oraya. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Dün saat 21:24 Paylaş Dün saat 21:24 Haklısın ogrenmek lazım. İşin içine dahil olmak lazım. Aslında konu başlığı genellestirilip yapay zeka konusuna dair öneri ve fikirler yazılabilir. Ve burada yapay zekayı kullanananlarin tecrübelerinden yola çıkarak deneyimleri lazım. Hem bizler için hem de evlatlarımıza yol gostermek açısından faydalı olacagina inanıyorum. Şu anda kodlama kadar önemli bir hale geldi. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Dün saat 21:32 Yazar Paylaş Dün saat 21:32 Baska bir baslik acalim derim. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Rahmetli dedemin, eski evinin ahırında Almanlardan kalma tiger tankı bulmuşumdur. Darlıkta Hayabusa sollarken. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 5 saat önce Paylaş 5 saat önce https://sora.chatgpt.com/g/gen_01jssgkvq1frhszp7fypketvjm 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts