Doğan Arşiray Perşembe 14:08 Paylaş Perşembe 14:08 daha ortaokuldayken sahip olduğum, sonbaharın ankara sokaklarında, sarı renk lamborghini diablo. chatgpt nin yeni marifetleri. doğru betimleyince, rüyaları bile benzer şekilde görünür kılıyor. insan bazen şüphe de etmiyor değil, ya ben; şu anda aslında yapay bir zekanın rüyasındaysam... İlkbahar yağmurları varken. 10 7 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Perşembe 14:33 Yazar Paylaş Perşembe 14:33 benim conti... kazandığım ilk parayla almıştım. 3 1 Yorum bağlantısı
Coşku Mert Perşembe 14:40 Paylaş Perşembe 14:40 yağ kuyrukları hariç gayet gerçekçi olmuş 1 2 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Perşembe 14:43 Yazar Paylaş Perşembe 14:43 o zamanlar avendator yoktu yiğenim... ayrıca hep 10 40 yarı sentetik koyardık. 2 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Perşembe 14:50 Yazar Paylaş Perşembe 14:50 hahah çok iyi demekki suda yürüsem "yüzme bilmediğindendir" diyecekler. Yorum bağlantısı
İnan Çınar Perşembe 15:25 Paylaş Perşembe 15:25 Doğan Arşiray yazdı: o zamanlar avendator yoktu yiğenim... ayrıca hep 10 40 yarı sentetik koyardık. Niye motor yağ yakmaya mı başlamıştı ? Cidden 5/30 yerine 10/40 tavsiyesini tarihte ilk hangi ustacık vermişti acaba? Bir de araçlarda akıllı vidayı ilk kim kullandı acaba? Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Perşembe 16:23 Yazar Paylaş Perşembe 16:23 (düzenlendi) İnan Çınar yazdı: Niye motor yağ yakmaya mı başlamıştı ? Cidden 5/30 yerine 10/40 tavsiyesini tarihte ilk hangi ustacık vermişti acaba? Bir de araçlarda akıllı vidayı ilk kim kullandı acaba? 1000km de bir değiştirmedim, ondandir. Yemek kartindan odeyecektik bizim planlar bozuldu*. Sandik motor gönderdi Horacio. Tabi ithalat filan zor o dönemler... Perşembe 16:23 tarihinde Doğan Arşiray tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Perşembe 16:38 Paylaş Perşembe 16:38 Bende o yıllarda Fransız Nükleer Denizaltısı Le Redoutable kumanda konsollarına Windows 3 ün 1i kuruyordum. Yanlışlıkla navigasyon bilgisayarını formatlayacakken kaza ile Nüclear reaktörün kullanıcı arabirimini formatlamıştım. Sonrada deniz altıyı görevden çekmek zorunda kaldılar. 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Perşembe 16:43 Paylaş Perşembe 16:43 O yıllarda mavi tr yoktu ki. Feyk inanmayın 3 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Perşembe 16:46 Yazar Paylaş Perşembe 16:46 Ali Darbaz yazdı: Bende o yıllarda Fransız Nükleer Denizaltısı Le Redoutable kumanda konsollarına Windows 3 ün 1i kuruyordum. Yanlışlıkla navigasyon bilgisayarını formatlayacakken kaza ile Nüclear reaktörün kullanıcı arabirimini formatlamıştım. Sonrada deniz altıyı görevden çekmek zorunda kaldılar. Bak, bunu SORA ya yazsana? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Perşembe 17:19 Paylaş Perşembe 17:19 Doğan Arşiray yazdı: Bak, bunu SORA ya yazsana? 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Perşembe 20:03 Paylaş Perşembe 20:03 komşuda vardı bundan m3 lerin yanında dururdu, 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Perşembe 20:49 Paylaş Perşembe 20:49 Çocukken ben de diecast modeli vardı kayboldu 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Perşembe 21:07 Paylaş Perşembe 21:07 Chatgbt uyurken kçı açıkta kalanlara hizmet ediyee 3 Yorum bağlantısı
Metin Mankal Perşembe 21:09 Paylaş Perşembe 21:09 Mithatpaşa caddesinden Sıhhiye ye iniş sanki.. Arkadaki beyaz tofaş çok güzel olmuş. 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil Cuma 05:31 Paylaş Cuma 05:31 Doğan seninle yaşıtız ama ben hatırlamıyorum yaaa, anadoluya, çukurovaya kadar gelmediyse demek. İlkay Başaran yazdı: O yıllarda mavi tr yoktu ki. Feyk inanmayın Sorgulama yapıldı, plaka aslında 80 miş. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Cuma 05:36 Yazar Paylaş Cuma 05:36 Ayhan Asil yazdı: Doğan seninle yaşıtız ama ben hatırlamıyorum yaaa, anadoluya, çukurovaya kadar gelmediyse demek. Sorgulama yapıldı, plaka aslında 80 miş. Ankara da yoktu ben de görmedim. Ancak oyunlarda, dergilerde vardı. Bu arada, ikinci fotografi baska bir prompt ile olusturdum, o nedenle plaka mavi şeritli. Zaman daha ileride. 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç Cuma 06:59 Paylaş Cuma 06:59 İnan Çınar yazdı: Bir de araçlarda akıllı vidayı ilk kim kullandı acaba? @İsa Acar 1 2 Yorum bağlantısı
Ümit Türk Cuma 07:04 Paylaş Cuma 07:04 Yapay zekaya güvenmediğimden bir kez dahi kullanmadım Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Cuma 07:25 Yazar Paylaş Cuma 07:25 bu yol, yol değil. deepseek birşeyler öğrenmek için gayet iyi çalışıyor. ancak chatgpt nin dil konusundaki kaabiliyeti özellikle felsefik şeylerde varsa işini içinde beyin yakacak kadar ileri. sadece 2 senede geldiği nokta inanılmaz ileride. 2 sene sonra ne olacağını görmek zor. Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık Cuma 07:40 Paylaş Cuma 07:40 Tamer Topaç yazdı: @İsa Acar Tamponcu tanıdığının radyatörcü tanıdığı varmış. Lazımsa delerler aman hallederler 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç Cuma 07:44 Paylaş Cuma 07:44 Oğuzkan Işık yazdı: Tamponcu tanıdığının radyatörcü tanıdığı varmış. Lazımsa delerler aman hallederler Yeni bir yapay zeka çıkmış oraya yazacağım . Yorum bağlantısı
Recommended Posts