Doğan Arşiray Çarşamba 07:46 Paylaş Çarşamba 07:46 Müsadenizle geçen seneki koro perfrmansından bir video ekledim. 14 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu Çarşamba 08:23 Paylaş Çarşamba 08:23 Gelecekten umut kesmememizin tek sebebi çocuklarımız ve gençlerimizdir. 6 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Çarşamba 09:28 Paylaş Çarşamba 09:28 Maşallah çocuklara.. Maşallah bunları öğreten bilinçli ve cesur öğretmenlere. Tüm çocukların 23 Nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramı kutlu olsun. Bilinçli ellerde yetişmek nasip olsun. 4 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Aslıoğlu Çarşamba 09:29 Paylaş Çarşamba 09:29 23 Nisan kuruluştur/ kurtuluştur/ doğuştur benim nazarımda. 23 Nisan doğum günümüz, bayramımız kutlu olsun. 3 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Çarşamba 10:16 Paylaş Çarşamba 10:16 Egemenlik kısmına dikkat çekerek kutlu olsun diyorum. 5 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Çarşamba 10:26 Yazar Paylaş Çarşamba 10:26 buyrun bu da CSO ile birlikte olan konser. Öğretmenler ve diğer personel,(orkestra hariç tabi ki), Devlet Çocuk Korosunu çalıştırıyor olmalarına rağmen tamamen gönüllü ve kadrosuz şekilde bu işi yapıyorlar. Destek sıfır malesef. 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts