Abdullah Akbıyık Pazartesi 14:39 Paylaş Pazartesi 14:39 Araç boştayken direksiyonu tam sağ ve ya tam sol yaparken gerilme tarzında bir gıcırtı duyuyorum, herhangi bir boşluk yok, taklama falan da yok, ses dışında bir etkisi yok, daha önce bunu deneyimleyen oldu mu, tavsiyeleriniz nedir ? Arac fiesta 2015 107binde Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Pazartesi 14:52 Paylaş Pazartesi 14:52 Ses içerde mi dışarda mı? Net olarak Gıcırtı mı, tıkırtı mı? Yorum bağlantısı
Evren Erakçora Pazartesi 14:57 Paylaş Pazartesi 14:57 Direksiyon mafsallı bence. Yağlayarak sesi kesiyorlardı genelde Bende kesilmişti ses. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Pazartesi 15:25 Paylaş Pazartesi 15:25 Abdullah Akbıyık yazdı: gerilme tarzında bir gıcırtı duyuyorum, yatak yayı gibi bir gıcırtı ise amort.sör üst takozu derim 2 Yorum bağlantısı
Abdullah Akbıyık Pazartesi 15:34 Yazar Paylaş Pazartesi 15:34 Sesi kaydetmeye çalıştım sonlara dogru netleşiyor Çağlar Bayur yazdı: yatak yayı gibi bir gıcırtı ise amort.sör üst takozu derim Evren Erakçora yazdı: Direksiyon mafsallı bence. Yağlayarak sesi kesiyorlardı genelde Bende kesilmişti ses. Mehmet Ozyurek yazdı: Ses içerde mi dışarda mı? Net olarak Gıcırtı mı, tıkırtı mı? . Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Pazartesi 15:41 Paylaş Pazartesi 15:41 yay sesi gibi rotçuda tabla üstünde çevirirken teşhisi yapılabi,lir, lifte alınırsa teker yerden kesilir yanıltır Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Pazartesi 18:09 Paylaş Pazartesi 18:09 Biri direksiyonu çevirirken amorisör kulesine el ise bastırılacak. Ses hissediliyorsa kule bilyası bozuk demektir.. 2 Yorum bağlantısı
Gürkan Vatansever Pazartesi 20:08 Paylaş Pazartesi 20:08 Abdullah Akbıyık yazdı: Sesi kaydetmeye çalıştım sonlara dogru netleşiyor . Eğer ses bazen kesiliyor bir kaç hafta sonra tekrar geliyor ise ayrıca aracı durdururken ve hareket ettirirken çok hafif tık diye bir ses geliyorsa z rotlardan olabilir. Kısa zaman önce başıma geldi benzer ses ve sorun z rotların birinin artık iyice işlevini yitirmesinden kaynaklanıyordu. Gürkan Vatansever yazdı: Eğer ses bazen kesiliyor bir kaç hafta sonra tekrar geliyor ise ayrıca aracı durdururken ve hareket ettirirken çok hafif tık diye bir ses geliyorsa z rotlardan olabilir. Kısa zaman önce başıma geldi benzer ses ve sorun z rotların birinin artık iyice işlevini yitirmesinden kaynaklanıyordu. Lastikçinin birine gidip rica ederek lifte kaldırtıp baktırabilirsiniz bu arada z rot kontrolü için Yorum bağlantısı
Recommended Posts