Selçuk Bakış 21 Nisan Paylaş 21 Nisan Abi hayırlı olsun gülerek kullan diyeceğim de oturuş belli ediyor herşeyi 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 21 Nisan Paylaş 21 Nisan bunun ustası bulunmaz parçası bulunmaz mındar 1 1 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 21 Nisan Paylaş 21 Nisan Hayırlı olsun abi, güle güle kullan. Bu arada doğum günün... 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 21 Nisan Paylaş 21 Nisan Servet Aydın yazdı: Geçen hafta ankara mersin konya rotasında yakıt içimden geçti. 140-160 seyirde 17lt/100km gibi Bence gayet makul. 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 21 Nisan Paylaş 21 Nisan Hayırlı uğurlu olsun Servet abi. Huzura sür İnşallah. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 21 Nisan Paylaş 21 Nisan Mazdayı Türkiyede bitirmeyen adam. Hayırlı olsun abi 2 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 21 Nisan Paylaş 21 Nisan Ali Cihangiroğlu yazdı: doyota yerine Mazdaya yükleneydiler keşke, yazık oldu markaya... Vasatlık her zaman kazanır. Yorum bağlantısı
Recep Demirci 21 Nisan Paylaş 21 Nisan Servet abi hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim. Mazda ülkeden çekilmese hep aklımdaydı. CX-5 ve kırmızı harika. Güle güle kullan. 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 21 Nisan Paylaş 21 Nisan Arabanın arkasından yukarı doğru uzayan şey ne ? Yorum bağlantısı
Mertol Kip 21 Nisan Paylaş 21 Nisan Hasan Karabekiroglu yazdı: Arabanın arkasından uyarı doğru uzayan şey ne ? Bilmek istediğinden emin misin? 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 21 Nisan Paylaş 21 Nisan Fatih Keskin yazdı: bunun ustası bulunmaz parçası bulunmaz mındar parçası varmı hakikaten? 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 21 Nisan Paylaş 21 Nisan Adnan Çakır yazdı: Aradığı karavanı bulmuş keyfini yaşıyor 👍 Ya göstermeyin şöyle şeyleri.. sonra gidip alıyor hemen.. 1 2 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 21 Nisan Paylaş 21 Nisan Hasan Karabekiroglu yazdı: Arabanın arkasından yukarı doğru uzayan şey ne ? Oraya incir ağacı takıyorsun, yakıt tüketimi 17 lt ye çıkıyor 2 8 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 21 Nisan Paylaş 21 Nisan Hasan Karabekiroglu yazdı: Arabanın arkasından yukarı doğru uzayan şey ne ? Sanırım bir şey anlatılmak isteniyor. Bknz. Google, parmak işaretleri, görseller 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 21 Nisan Paylaş 21 Nisan Köksal Yılmaz yazdı: Oraya incir ağacı takıyorsun, yakıt tüketimi 17 lt ye çıkıyor arabayı yeteri kadar uzun süre arazide kullanırsan kendisi çıkıyor ağaçlar. 1998 jeep ZJ de başıma gelmişti. bir baktım dodik arasından çamurluğun içinden bitki büyümüş arılar filan girip çıkıyor. ama nasıl verimli bir toprak. ağacı çıkartıp ektim tutmadı sonra... 1 3 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 21 Nisan Paylaş 21 Nisan Doğan Arşiray yazdı: arabayı yeteri kadar uzun süre arazide kullanırsan kendisi çıkıyor ağaçlar. 1998 jeep ZJ de başıma gelmişti. bir baktım dodik arasından çamurluğun içinden bitki büyümüş arılar filan girip çıkıyor. ama nasıl verimli bir toprak. ağacı çıkartıp ektim tutmadı sonra... Aynısı benim başıma geldiğinde ismini vermek istemediğim @İlkay Başaran isimli şahıs narkotiği aramıştı 8 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 21 Nisan Yazar Paylaş 21 Nisan Çağlar Bayur yazdı: lem napacktı ya daha... tdi ya alışmışsın Hatun izmire giderken 225'i nasıl gördü peki Fatih Keskin yazdı: bunun ustası bulunmaz parçası bulunmaz mındar Hediye edem bari bi trakyalıya Talha Bilgi yazdı: Hayırlı olsun abi, güle güle kullan. Bu arada doğum günün... kaşınma Önder Özcan yazdı: Hayırlı olsun, nefis maşallah. satıldı mı? Satıldı desem ne olacak Hasan Karabekiroglu yazdı: Arabanın arkasından yukarı doğru uzayan şey ne ? Otel girişlerinde olan engelli rampası bükücü. Mersin'de geri park esnasında mermer rampayı filan kırdığım yalandır mesnetsiz bir haberdir 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts