Çağlar Bayur 21 Nisan Paylaş 21 Nisan Servet Aydın yazdı: 225'i nasıl gördü peki görür, şahan da 180 i kapatırdı ama canı yoktu Yorum bağlantısı
Servet Aydın 21 Nisan Yazar Paylaş 21 Nisan Bende görmüyor işte. Rampa aşağı 170'te kalıyor araç. Şahan uçaktan atınca görür anca 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Nisan Paylaş 21 Nisan Servet Aydın yazdı: Bende görmüyor işte. Rampa aşağı 170'te kalıyor araç. Şahan uçaktan atınca görür anca kullnıcı hatası var demek , şahanda ibre döndürürdük az biraz işlem ile sıkıntısız 200... ama fren yok Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 21 Nisan Paylaş 21 Nisan Rampa aşağı 170'i geçmeyen araçlarınız......, cümlenin sonunu getirmeye cesaret edemedim 2 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 21 Nisan Paylaş 21 Nisan Oğuzhan Çakır yazdı: Rampa aşağı 170'i geçmeyen araçlarınız......, cümlenin sonunu getirmeye cesaret edemedim bu yaşta adamın Ciksbeş.... Yorum bağlantısı
Servet Aydın 21 Nisan Yazar Paylaş 21 Nisan Çağlar Bayur yazdı: kullnıcı hatası var demek , şahanda ibre döndürürdük az biraz işlem ile sıkıntısız 200... ama fren yok O şahanlar yok artık. Bu da lr2 ile aynı septomları gösteriyor Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 21 Nisan Paylaş 21 Nisan Oğuzhan Çakır yazdı: Rampa aşağı 170'i geçmeyen araçlarınız......, cümlenin sonunu getirmeye cesaret edemedim Hadi pazar olsun 349. 1 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 21 Nisan Yazar Paylaş 21 Nisan Hoca uzaktasın diye bu ne cesaret? İsot mu yedin ne ettin 1 1 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 21 Nisan Paylaş 21 Nisan Servet Aydın yazdı: Bende görmüyor işte. Rampa aşağı 170'te kalıyor araç. Şahan uçaktan atınca görür anca Yok geri geri gazı yaslayınca görüyor valla. Geri dönüyor ya ibre, yaptık yani geri geri 180 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 21 Nisan Paylaş 21 Nisan İlkay Başaran yazdı: Yok geri geri gazı yaslayınca görüyor valla. Geri dönüyor ya ibre, yaptık yani geri geri 180 Normalde göremezsin, dururken ibre sıfırdan aşağı düşmesin diye küçük çubuk var orda onu sökmeden ibre geri gidemez sanıyorum. Siz göstergeyi açıp destek şeysini kırdıysanız başka. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 21 Nisan Paylaş 21 Nisan Servet Aydın yazdı: O şahanlar yok artık. Bu da lr2 ile aynı septomları gösteriyor Sakın sökme akışmetreyi Daha önce başına gelenleri hatırla Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 21 Nisan Paylaş 21 Nisan https://www.instagram.com/reel/C9m8cpEtfBz/?igsh=MTBhdDZueDdwYXZmbw== 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 21 Nisan Paylaş 21 Nisan Önder Özcan yazdı: Normalde göremezsin, dururken ibre sıfırdan aşağı düşmesin diye küçük çubuk var orda onu sökmeden ibre geri gidemez sanıyorum. Siz göstergeyi açıp destek şeysini kırdıysanız başka. Bizim ibre yamuktu 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 21 Nisan Yazar Paylaş 21 Nisan Mehmet Ozyurek yazdı: Sakın sökme akışmetreyi Daha önce başına gelenleri hatırla İlk müdahalem ki ilk aklıma gelendi, akışmetre olsaydı bıgünün parasıyla 250bin yerine 3bin tl harcardım Yorum bağlantısı
Mertol Kip 21 Nisan Paylaş 21 Nisan Al elektrikli kurtul ya akışmetre ne köylü gibi 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 21 Nisan Paylaş 21 Nisan Mertol Kip yazdı: Al elektrikli kurtul ya akışmetre ne köylü gibi En kısa zamanda bir elektrikli şart. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 21 Nisan Paylaş 21 Nisan Servet Aydın yazdı: Hoca uzaktasın diye bu ne cesaret? İsot mu yedin ne ettin Uzaktan davulun sesi hoş gelir diye şey ettiydim. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Nisan Paylaş 21 Nisan Mehmet Ozyurek yazdı: Sakın sökme akışmetreyi Daha önce başına gelenleri hatırla bişi olmaz benzinli bu lem Yorum bağlantısı
Servet Aydın Pazartesi 21:17 Yazar Paylaş Pazartesi 21:17 Mertol Kip yazdı: Al elektrikli kurtul ya akışmetre ne köylü gibi Current sensor bozulur bende 😁 Yorum bağlantısı
Mertol Kip Pazartesi 21:18 Paylaş Pazartesi 21:18 Servet Aydın yazdı: Current sensor bozulur bende 😁 Abdestsiz binme arabaya Yorum bağlantısı
Servet Aydın Pazartesi 21:39 Yazar Paylaş Pazartesi 21:39 Lehim buharı tende tabaka oluşturuyor demekki 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç Salı 06:23 Paylaş Salı 06:23 Ali Gülmez yazdı: bu yaşta adamın Ciksbeş.... Ceğğğbeş ile kuzen mi acaba 1 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Salı 07:01 Paylaş Salı 07:01 Tamer Topaç yazdı: Ceğğğbeş ile kuzen mi acaba o ne öyle dede arabası gibi... 1 Yorum bağlantısı
Coşku Mert Salı 07:18 Paylaş Salı 07:18 hayırlı olsun abi, 🍆 moru olsa tadından yenmezmis 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts