Popular Post Servet Aydın 19 Nisan Popular Post Paylaş 19 Nisan 2015 model power sense. 165.k ilk elden alındı. 2015'te cx3 aldığım vakit incelemiştim. Ve tabi ki mazdaforum'a test için verilşnce 4x4'ü test ettim. Tatlı asfalt çeker sistemi idare eder. Konfor bi pasat değil lakin yorucu değil. Motor 160ps yüksek basınçlı skyactive motor. Şanzıman 6 ileri otomatik. e250 almaya gidip aldığım araç olduğundan bahsetmedim galiba. Hiç dijital klimalı aracım olmadığı için de almış bulunduğumdan da bahsetmedim. Uzun yol ilk sefer antalya oldu. Aracı tanımak adına yavaş gittim. 6.5lt/100km ile sürüşüm bitti. Geçen hafta ankara mersin konya rotasında yakıt içimden geçti. 140-160 seyirde 17lt/100km gibi saçma salak tüketim oldu. Konya'da bakım yaptırdım lakin buji bulamadım. Bakım sonrası konya eskişehir köy yolları otoyol vs 90-120 seyirde 7.1 ile yolu tamamladım. Araçta otomatik uzun far var cx3 gibi diyedir diye önemsemedim. Süprüz oldu matrix far çıktı Külbütör kapağı arkadan terleme yapıyor ki en nefret ettiğim şey yağ sızıntısı. Conta ve bujileri değiştim. Yarın test yapacağım. Güncel foto ve ciksbeş araç sahibi oturuşu 49 1 2 Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 19 Nisan Paylaş 19 Nisan Hayırlı olsun kazasız belasız çok gitsin az yaksın. 1 Yorum bağlantısı
Bahadır Taşpolat 19 Nisan Paylaş 19 Nisan Tekrardan hayırlı uğurlu olsun ağabeyim, güle güle kullan inşallah Allah kaza bela vermesin 1 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 19 Nisan Paylaş 19 Nisan Hayırlı olsun abi Rengin maşallahı var. Mesai saatleri dışında görüp, inceleyebilir miyiz 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 19 Nisan Paylaş 19 Nisan Kırmızı olsun ne olursa olsun modundayim artık Hayırlı olsun abi. 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 19 Nisan Paylaş 19 Nisan Hayırlı olsun Servet abi. Sizin gibi zamanın ötesinde bir araç. Bu kulbutor sorunu çoğu araçta yaşanıyor sanırım. 1 2 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 19 Nisan Paylaş 19 Nisan Servet abi hayırlı olsun, 17 litre çok yakmış . 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 19 Nisan Yazar Paylaş 19 Nisan Ha araçta çeki demiri var. Brothers camp tavan çadırına göre römork veya mini karavan alabilirim. Tavana çadırı takmayacağım. Sedici 130.k oldu ağır bakıma girdi. Tüm eksik kusur ne varsa bitip satışa sunacağım. Yerine pilli bişey almak planım 6 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 19 Nisan Paylaş 19 Nisan 2000cc olduğundan bahsedilmemiş. Ne koca yürekli adamlar var devletini düşünen 2 2 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 19 Nisan Paylaş 19 Nisan Vay hayırlı olsun. Mazda cx6 dan başlar. Ben listeye 7 yi aldım. Çıkınca alacağım. Atmosferik sanırım 17 litreden o ışığı aldım. 1 5 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 19 Nisan Paylaş 19 Nisan Servet Aydın yazdı: Ha araçta çeki demiri var. Brothers camp tavan çadırına göre römork veya mini karavan alabilirim. Ülkede Mazda mı kaldı 🫣 Hayırlı olsun 🧿 kazasız cezasız Melike hanım seni kandırır bı çekme bide tavan üstü alır gelirsin 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 19 Nisan Yazar Paylaş 19 Nisan Atlanan yer var okumuyonuz. Bakım sonrası 7'ye düştü yakıt. Eski haliyle 15'i görürdü Adnan Çakır yazdı: Ülkede Mazda mı kaldı 🫣 Hayırlı olsun 🧿 kazasız cezasız Melike hanım seni kandırır bı çekme bide tavan üstü alır gelirsin Ülkeden bana ne 🍆 Melike'nin yeni dizaynı güzel. Ama pahalı 3 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 19 Nisan Paylaş 19 Nisan Mehmet Yeter yazdı: Sizin gibi zamanın ötesinde bir araç. kesin birşey bozuk tamir için yollayacak. 1 2 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 20 Nisan Paylaş 20 Nisan Başlıktan yola çıkarak Servet Ağa BMW X5 aldı sandım CX5 çıkması sürpriz oldu. Hem Mazda hem de kırmızı bir Asuman daha gelmiş foruma. 😁 Hayırlı uğurlu olsun abi kazasız belasız bin inşallah. 2 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 20 Nisan Paylaş 20 Nisan Doğan Arşiray yazdı: kesin birşey bozuk tamir için yollayacak. Yollarsak kaçak cay ve isot yollariz. 1 1 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna 20 Nisan Paylaş 20 Nisan Güzel günlerde, sağlık ve mutlulukla kullanın 1 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 20 Nisan Paylaş 20 Nisan (düzenlendi) İlkay Başaran yazdı: Ben listeye 7 yi aldım. 3-5-6 bitti artık 30-50-60-70 diye geliyor. 70'de çıktı bu arada. 3.3 Motor Mild Hybrid Full Paket geldiğinde 254 KW güç üretiyor bir de yüz tanıma sistemi var Apple gibi. Gerçekte gördüm bizim otele geliyorlar. Güzel görünüyorlar. 20 Nisan tarihinde Çağrı Alaf tarafından düzenlendi 4 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 20 Nisan Paylaş 20 Nisan Çağrı Alaf yazdı: 3-5-6 bitti artık 30-50-60-70 diye geliyor. 70'de çıktı bu arada. 3.3 Motor Mild Hybrid Full Paket geldiğinde 254 KW güç üretiyor bir de yüz tanıma sistemi var Apple gibi. Bmw ml280 i7 vtec olmus (: 2 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 20 Nisan Paylaş 20 Nisan Abi güle güle kullan. Rengi de kendisi de çok ciks adı gibi... 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts