Burak ışık 19 Nisan Paylaş 19 Nisan Herkese merhabalar. Bugün aracımı bakım için götürdüm. Aracın motor suyunu göremediğim için kapağını açtığımda balçıklanma olduğunu fark ettim. İnternetten araştırmam üzerine clio5 ile alakalı bu sorunu göremedim.Birkaç olabilecek sorun var tabi fakat aracım 90 bin kmde. Kapak contasından olma ihtimali var mıdır? yoksa sadece motor yağ soğutucudan mıdır? Yorum bağlantısı
Coşku Mert 19 Nisan Paylaş 19 Nisan (düzenlendi) yag sogutucu kuvvetle muhtemel. emin olmak icin yag sogutucunu sökün. yeri zor degildir nasilsa 19 Nisan tarihinde Coşku Mert tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Burak ışık 19 Nisan Yazar Paylaş 19 Nisan Daha önceden su eksiltme vardı ve kontroller sonrasında otomatik şanzıman yağ soğutucusu değişmişti. Umarım dediğiniz gibi sadece yağ soğutucudur. Çok teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 19 Nisan Paylaş 19 Nisan Bu şekilde sakın kullanmayın. Yağ boza gibiyse. Yorum bağlantısı
Ömer Sarıgül 19 Nisan Paylaş 19 Nisan Konu dışı bir ilavedir. Genel olarak araçlarda ki yağ soğutucu neden patlar? Patlayınca yüksek risk doğurabilecek bir parça neden üst düzey bir sağlamlıkla üretilmez? Milleti bile bile servise çekecek bir tuzak gibi duruyor. Çek ordan bir hat interkol benzeri hava ile dışarıda soğusun ne bileyim suya temas edemesin. Mühendislerde gelişme az yada tilkilikte gelişme çok. 1 Yorum bağlantısı
Burak ışık 19 Nisan Yazar Paylaş 19 Nisan İlkay Başaran yazdı: Bu şekilde sakın kullanmayın. Yağ boza gibiyse. direk bakımdayken farkettim aracı bıraktım. O şekilde kullanmaya devam etsem muhtemelen daha sıkıntılı sorunlar açacaktı. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 19 Nisan Paylaş 19 Nisan Ömer Sarıgül yazdı: Konu dışı bir ilavedir. Genel olarak araçlarda ki yağ soğutucu neden patlar? Patlayınca yüksek risk doğurabilecek bir parça neden üst düzey bir sağlamlıkla üretilmez? Milleti bile bile servise çekecek bir tuzak gibi duruyor. Çek ordan bir hat interkol benzeri hava ile dışarıda soğusun ne bileyim suya temas edemesin. Mühendislerde gelişme az yada tilkilikte gelişme çok. Otomobillerde neyin nasıl olacağına eskiden mühendisler karar verirmiş. Şimdi muhasebeciler Yorum bağlantısı
Burak ışık 19 Nisan Yazar Paylaş 19 Nisan Tansu Kalafatoğlu yazdı: Otomobillerde neyin nasıl olacağına eskiden mühendisler karar verirmiş. Şimdi muhasebeciler Çok doğru bir tespit 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 19 Nisan Paylaş 19 Nisan Cruze yağ soğutucusu, yağ sızdırdığı için 170 bin kmde , C3 yağ soğutucusu yağ sızdırdığı için 132 bin kmde değişti. İki arabada 13-15 yaşında . Benim anlamadığım yepyeni Clio5 ne ara nasıl yağ soğutucu patlattır. Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel 19 Nisan Paylaş 19 Nisan Ali Darbaz yazdı: Cruze yağ soğutucusu, yağ sızdırdığı için 170 bin kmde , C3 yağ soğutucusu yağ sızdırdığı için 132 bin kmde değişti. İki arabada 13-15 yaşında . Benim anlamadığım yepyeni Clio5 ne ara nasıl yağ soğutucu patlattır. Yeni arabalar kalitesiz o yüzden. 1.9 tdi bora 400 bin de orijinal soğutucu üzerinde Toledo 1.9 tdi 265bin de orijinal soğutucu üzerinde, 1.6 Bora 230bin de bozmuştu. 2012 golf 10 yaşında daha 80 bin de bozmuştu watercooleri. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 19 Nisan Paylaş 19 Nisan 1.0 tce lerde yag soğutucu patlatma olayı var. Bizim şirket araci 3bin km deyken motor yedi. Garantiden yapildi. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 19 Nisan Paylaş 19 Nisan Sani Gerşon yazdı: 1.0 tce lerde yag soğutucu patlatma olayı var. Bizim şirket araci 3bin km deyken motor yedi. Garantiden yapildi. rakamla 3.000? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 19 Nisan Paylaş 19 Nisan Tansu Kalafatoğlu yazdı: rakamla 3.000? Evet. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 19 Nisan Paylaş 19 Nisan Sani Gerşon yazdı: 1.0 tce lerde yag soğutucu patlatma olayı var. Bizim şirket araci 3bin km deyken motor yedi. Garantiden yapildi. 90 HP lik motor ile 100 HP olan farklı mı? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 19 Nisan Paylaş 19 Nisan Metin Akbal yazdı: 90 HP lik motor ile 100 HP olan farklı mı? Yılaaaaaan. Örğmceeeek. Korktun mu 2 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 19 Nisan Paylaş 19 Nisan Metin Akbal yazdı: 90 HP lik motor ile 100 HP olan farklı mı? Bildiğim kadarı ile evet. 90'lıklar 2012'de tanıtıldı. 100'lükler ise 2020 olmalı sanırım. Blok aynı ancak krankına kadar farklılıkları var diye biliyorum. Şu sorulabilir, blok aynıyken silindir hacmi nasıl değişiyor diye. Piston boyları değişiyor. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 20 Nisan Paylaş 20 Nisan Tansu Kalafatoğlu yazdı: Yılaaaaaan. Örğmceeeek. Korktun mu Patlamadan satalım 😄 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 20 Nisan Paylaş 20 Nisan Sani Gerşon yazdı: Bildiğim kadarı ile evet. 90'lıklar 2012'de tanıtıldı. 100'lükler ise 2020 olmalı sanırım. Blok aynı ancak krankına kadar farklılıkları var diye biliyorum. Şu sorulabilir, blok aynıyken silindir hacmi nasıl değişiyor diye. Piston boyları değişiyor. 0,9cc 1.0’a döndü. 1.2 de 1.3’e evrildi galiba Yorum bağlantısı
Burak ışık Salı 10:41 Yazar Paylaş Salı 10:41 Ali Darbaz yazdı: Cruze yağ soğutucusu, yağ sızdırdığı için 170 bin kmde , C3 yağ soğutucusu yağ sızdırdığı için 132 bin kmde değişti. İki arabada 13-15 yaşında . Benim anlamadığım yepyeni Clio5 ne ara nasıl yağ soğutucu patlattır. Yakın zamanda otomatik şanzıman yağ soğutucusuda değişti. Arabada su eksiltme problemi vardı yağ soğutucu delinmiş değiştirildi düzeldi. Yorum bağlantısı
Erhan Doruk Salı 19:58 Paylaş Salı 19:58 Passat 110bin km 3 yaşında iken , su eksiltme şikayeti ile servise gitti ve yağ soğutucusu değişti. Yeni araçlarda saatli bomba yağ soğutucusu. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Salı 20:16 Paylaş Salı 20:16 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Yılaaaaaan. Örğmceeeek. Korktun mu Twitlerde 1.0 tce yakıt tüketimleri paylaşılıyor, 10 var 18 var. Senin kaçta geziyor. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Çarşamba 07:18 Paylaş Çarşamba 07:18 Ali Darbaz yazdı: Twitlerde 1.0 tce yakıt tüketimleri paylaşılıyor, 10 var 18 var. Senin kaçta geziyor. 9,5 civarı. Da bizimki sokak cadde arabası. Ortalama hız 17 idi en son. Bu şartlarda hangi teknoloji olursa olsun fark etmez fazla yakar Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Çarşamba 15:40 Paylaş Çarşamba 15:40 (düzenlendi) Ali Darbaz yazdı: Twitlerde 1.0 tce yakıt tüketimleri paylaşılıyor, 10 var 18 var. Senin kaçta geziyor. 650 bin tl ye araba aldım gibi yazmaktan öte bir anlamı yok onu yazanların veya 2.6 milyoın.. rakam önemsiz, veriler cehalet dolu.... Çarşamba 15:41 tarihinde Çağlar Bayur tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Metin Akbal Çarşamba 17:05 Paylaş Çarşamba 17:05 İstanbul şehir içi 5 litre ile gezenler de vardı mevzuyu sonradan çakmıştık 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts