Doğan Arşiray Dün saat 20:08 Paylaş Dün saat 20:08 görece yeni modelleri kaya gibi valla. helal. 2 Yorum bağlantısı
Erdem Dertsiz Dün saat 20:37 Paylaş Dün saat 20:37 Bende bunları izledikten sonra almaya karar vermiştim 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Dün saat 21:18 Paylaş Dün saat 21:18 Pilli arabalar içinçarpışma testinde alt darbe de ilave edilmeli 4 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Dün saat 21:23 Yazar Paylaş Dün saat 21:23 Erdem Dertsiz yazdı: Bende bunları izledikten sonra almaya karar vermiştim şu dolphin kırmızı filan olsaydı... 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 21:44 Paylaş Dün saat 21:44 Servet Aydın yazdı: Pilli arabalar içinçarpışma testinde alt darbe de ilave edilmeli illa bi alev görececez yani? Yorum bağlantısı
Servet Aydın Dün saat 21:58 Paylaş Dün saat 21:58 Çağlar Bayur yazdı: illa bi alev görececez yani? Kan gibi lazım 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 22:02 Paylaş Dün saat 22:02 Servet Aydın yazdı: Kan gibi lazım copola filmi seyrederken irkildim 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Valla saglam direniyor.. müzik cok iyi.. Oda Ncaptan 5 Yıldız alır Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Hanım geçen gün BYD elektriklilerin en iyisi diyorlar dedi. Moneytalk eurocap çarpırma testi varmı acaba dedim. Varmış. Testleri izledim. Çok şaşırttı beni. Beklemiyordum. Çinlileri tebrik ediyorum. Böyle giderse Avrupalı Asyalı ne kadar üretici varsa hepsine ot tıkayacaklar. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Çinlilerin testleri çok manipülatif oluyor ama ncap’a 5-6 araç göndermişler. Hepsi 5 yıldız almış. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: Çinlilerin testleri çok manipülatif oluyor ama ncap’a 5-6 araç göndermişler. Hepsi 5 yıldız almış. Ncap test yapılacak araçları kendisi rastgele bayilerden satın alıyor. 1 Yorum bağlantısı
Deniz Kom 13 saat önce Paylaş 13 saat önce (düzenlendi) Bu testleri görünce benim Honda'yı satıp Dolphin alasım geldi. 13 saat önce tarihinde Deniz Kom tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Müziği beğendim.. Videoyu sonuna kadar izlettirdi Adamlar kamyonun altına bile girdi ya.. Güzel test yapmışlar.. Yorum bağlantısı
Mertol Kip 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Çinliler Volvo'yu satın aldıktan sonra onlardan edindikleri know-how ı çok iyi değerlendirdiler. Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Son servis ile ilgili yaşanan bunları gölgede bırakır. Yorum bağlantısı
Recommended Posts