Doğan Arşiray 18 Nisan Paylaş 18 Nisan görece yeni modelleri kaya gibi valla. helal. 3 Yorum bağlantısı
Erdem Dertsiz 18 Nisan Paylaş 18 Nisan Bende bunları izledikten sonra almaya karar vermiştim 3 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 18 Nisan Paylaş 18 Nisan Pilli arabalar içinçarpışma testinde alt darbe de ilave edilmeli 5 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 18 Nisan Yazar Paylaş 18 Nisan Erdem Dertsiz yazdı: Bende bunları izledikten sonra almaya karar vermiştim Genişlet şu dolphin kırmızı filan olsaydı... 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Nisan Paylaş 18 Nisan Servet Aydın yazdı: Pilli arabalar içinçarpışma testinde alt darbe de ilave edilmeli Genişlet illa bi alev görececez yani? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 18 Nisan Paylaş 18 Nisan Çağlar Bayur yazdı: illa bi alev görececez yani? Genişlet Kan gibi lazım 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Nisan Paylaş 18 Nisan Servet Aydın yazdı: Kan gibi lazım Genişlet copola filmi seyrederken irkildim 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 19 Nisan Paylaş 19 Nisan Valla saglam direniyor.. müzik cok iyi.. Oda Ncaptan 5 Yıldız alır Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 19 Nisan Paylaş 19 Nisan Hanım geçen gün BYD elektriklilerin en iyisi diyorlar dedi. Moneytalk eurocap çarpırma testi varmı acaba dedim. Varmış. Testleri izledim. Çok şaşırttı beni. Beklemiyordum. Çinlileri tebrik ediyorum. Böyle giderse Avrupalı Asyalı ne kadar üretici varsa hepsine ot tıkayacaklar. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 19 Nisan Paylaş 19 Nisan Çinlilerin testleri çok manipülatif oluyor ama ncap’a 5-6 araç göndermişler. Hepsi 5 yıldız almış. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 19 Nisan Paylaş 19 Nisan Tansu Kalafatoğlu yazdı: Çinlilerin testleri çok manipülatif oluyor ama ncap’a 5-6 araç göndermişler. Hepsi 5 yıldız almış. Genişlet Ncap test yapılacak araçları kendisi rastgele bayilerden satın alıyor. 1 Yorum bağlantısı
Deniz Kom 19 Nisan Paylaş 19 Nisan (düzenlendi) Bu testleri görünce benim Honda'yı satıp Dolphin alasım geldi. 19 Nisan tarihinde Deniz Kom tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 19 Nisan Paylaş 19 Nisan Müziği beğendim.. Videoyu sonuna kadar izlettirdi Adamlar kamyonun altına bile girdi ya.. Güzel test yapmışlar.. Yorum bağlantısı
Mertol Kip 19 Nisan Paylaş 19 Nisan Çinliler Volvo'yu satın aldıktan sonra onlardan edindikleri know-how ı çok iyi değerlendirdiler. 3 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 19 Nisan Paylaş 19 Nisan Son servis ile ilgili yaşanan bunları gölgede bırakır. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 20 Nisan Paylaş 20 Nisan Metin Uzunoğlu yazdı: Son servis ile ilgili yaşanan bunları gölgede bırakır. Genişlet bunların doğruluğunu tam bilemeyiz. istanbul belediyesindeki yolsuzluklar gibi de olabilir. daha çok sayıda örnek ve yaşanmışlıklar lazım bir yargıya varabilmek için. Ancak çinlilerin ürünü sattıktan 1-2 sene sonra unuttuğu, firmada o işi bilenin kalmadığı, "artık biz ona destek vermiyoruz, yenisini alın" dedikleri doğrudur. 6 Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 21 Nisan Paylaş 21 Nisan Mehmet Göktürk yazdı: bunların doğruluğunu tam bilemeyiz. istanbul belediyesindeki yolsuzluklar gibi de olabilir. daha çok sayıda örnek ve yaşanmışlıklar lazım bir yargıya varabilmek için. Ancak çinlilerin ürünü sattıktan 1-2 sene sonra unuttuğu, firmada o işi bilenin kalmadığı, "artık biz ona destek vermiyoruz, yenisini alın" dedikleri doğrudur. Genişlet evet inşallah çinli motorsikletlerde yaşanan piyasaya her sene bol bol model pompalanıp 1-2 sene sonra grenajı dahi bulunmama sorunu araçlarda oluşmaz. Arabalar fiyatlarına göre iyi görünüyorlar avrupalıların çekindikleri kadar var yani 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 21 Nisan Paylaş 21 Nisan Mehmet Cihat yazdı: evet inşallah çinli motorsikletlerde yaşanan piyasaya her sene bol bol model pompalanıp 1-2 sene sonra grenajı dahi bulunmama sorunu araçlarda oluşmaz. Arabalar fiyatlarına göre iyi görünüyorlar avrupalıların çekindikleri kadar var yani Genişlet Kalite konusunda şüphelerim var benim de, komşuda küçük bir çin işi pikap var 10 yaşında falan, dökülüyor. Akslardan yağ sızıyor, her yer pas içinde. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 21 Nisan Paylaş 21 Nisan (düzenlendi) Çine güvenmem : Müzikte güzel ama buda çinli arkadaş 21 Nisan tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 21 Nisan Paylaş 21 Nisan Ali Cihangiroğlu yazdı: Çine güvenmem : Müzikte güzel ama buda çinli arkadaş Genişlet Emsali var mı? Sadece elektrikle gidebilen, gerektiğinde benzinle yürüyen aynı zamanda hybrid olan Ne var ? Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 21 Nisan Paylaş 21 Nisan (düzenlendi) Mehmet Ozyurek yazdı: Emsali var mı? Sadece elektrikle gidebilen, gerektiğinde benzinle yürüyen aynı zamanda hybrid olan Ne var ? Genişlet konu o değilki, ben çin e güvenmiyorum. ama sorunun cevabı; tüm phevler ve pili ufacık olsada hevler değilmi zaten? mesela benim arabanın kibrit olanıda dediğini yapardı, satıştan aldılar 21 Nisan tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 21 Nisan Paylaş 21 Nisan tüm araçlar için yazacağım instagramda kaza testleri diye güzel bir sayfa var euroncap testlerinde bazı kataküllier dönüyor belli ihhs testinde param parça olan arabaya euroncap 5 yıldız veriyor bundan sonra ihhs testleri benim için referans Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 21 Nisan Paylaş 21 Nisan Ali Cihangiroğlu yazdı: konu o değilki, ben çin e güvenmiyorum. ama sorunun cevabı; tüm phevler ve pili ufacık olsada hevler değilmi zaten? mesela benim arabanın kibrit olanıda dediğini yapardı, satıştan aldılar Genişlet Ben de soru sordum zaten.. eleştirmedim Alternatif varsa ona odaklanalım.. İstediğim konfigürasyon byd'de de var.. Yorum bağlantısı
Emrah Altun 21 Nisan Paylaş 21 Nisan İsterse Ferrari ayarında olsun. ÖTV teşvikine rağmen Çin'de sattığı aracın 2 katı fiyatına araba satıp, üstüne bir de pişkin pişkin işinize gelirse el mahkum alacaksınız tarzı açıklama yaptıkları an gözümde bitti bu firma. Çıkıp samimi bir özür dilemelerini bekliyorum. Gerisi fıs benim için. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts