Adnan Çakır 17 Nisan Paylaş 17 Nisan (düzenlendi) W201 ❤️ & 205 17 Nisan tarihinde Adnan Çakır tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 18 Nisan Paylaş 18 Nisan 204 ten sonra (204 dahil) karakter kazanmış bence. Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 18 Nisan Paylaş 18 Nisan 204 ü çok seviyorum Sonrası hepsi olur ama c200d sıkıntılı diyorlar niyeyse Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 18 Nisan Paylaş 18 Nisan güncel c kasa için subi garajda yapılan ses sistem videosunu izledim aşırı gömmüş subi garaj orjinal sistemi ben mercedes adına utandım Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 18 Nisan Paylaş 18 Nisan Ali Gülmez yazdı: güncel c kasa için subi garajda yapılan ses sistem videosunu izledim aşırı gömmüş subi garaj orjinal sistemi ben mercedes adına utandım Genişlet 2014 cla var kardeşimde. Stok ses sistemi on numara ben set var zannettim. Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 18 Nisan Paylaş 18 Nisan İlkay Başaran yazdı: 2014 cla var kardeşimde. Stok ses sistemi on numara ben set var zannettim. Genişlet 4 milyonluk araca 50 kuruşluk twitter koymamış adamlar Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 18 Nisan Paylaş 18 Nisan Güzel olmuş. Birçok araç için bu şekilde videolar var. 1 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 18 Nisan Paylaş 18 Nisan Bu 2014'te diye gösterilen uzaylı kafasından esinlenilen model Bence en iyi görünen. Son modellerde biraz yalınlık var kendini gösteremiyor araç. Bir de bir ara C ile E serisindeki farkı tasarım benzerliğinden öldürdüler. O İyi olmadı. Jetta - Passat arası bile E ve C ye göre daha seçilir haldeydi. E serisini Kasa uzunluğundan seçiyordun. Şimdi hepsi Mercedes, modelin bir önemi yok. Ara sıra otele SLS AMG ya da SL63 gelirse kafamı çevirip bakıyorum yoksa da hepsi birbirine benziyor. Yorum bağlantısı
Süleyman Can 18 Nisan Paylaş 18 Nisan w204 facelift en iyi kasa. 220d ile muazzam. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts