İçeriğe Yönlendir

Günübirlik Konaklama

Ali Darbaz

Recommended Posts

Doğan Arşiray
Ayhan Asil yazdı:

Polis evi ve öğretmen evi gibi yerler değerlendirilebilir. 

polis evinde sivil kalabiliyormu ki? öğretmen evi oluyor.

İlkay Başaran yazdı:

Ultra herşey hariç

ultra bare minimum hizmet.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ayhan Asil
Doğan Arşiray yazdı:

polis evinde sivil kalabiliyormu ki? öğretmen evi oluyor.

ultra bare minimum hizmet.

Yer olması halinde kalabiliyor diye biliyorum. 

• Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
Erdem Bozkurt

ben geçen yaz karadeniz turunda gezi planı yapıp konaklama yapacağım yerlerdeki otelleri liste yaptım fiyat vs,gitmeden telefonla arayıp uygun olanlara rezervasyon yaptırdım, bu plan işe yaradı çok uğraşmadan kalacak yerlerimizi ayarladık..

Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş
Ali Darbaz yazdı:

Merhaba 

günübirlik konaklamalarda tatil bölgelerindeki fiyatlandırma nasıl oluyor. Mesela bir gece Akyaka'da kalıp ertesi gün Datcada 1 gün konuklamak istedimizde, fiyatlandırmalar nasıl yapılıyor. Gezerek tatil yapan arkadaşlar tecrübelerini paylaşabilir mi. Temmuz sonu Ağustos başı 10 gün her gün farklı bir yerde spontane konaklamak dahamı maliyetli olmakta. yani aynı gün için tek gece fiyatları faiş oluyor mu ?

Saygılar 

not bozcadada aradığım bir yer bugün rezervasyon yaparsan 4000 tl, o zaman geldiğinde çok daha artacaktır dedi :( 

Günübirlik konaklamanın maliyetinden çok indir çıkar topla dök yerleş'i yoruyor insanı. 2-3 gece konaklama ile civarı gezmek bana daha mantıklı geliyor. 
Bir de ben rezervasyon yaptırmıyorum, önceden 1-2 yer seçip, fiyat alıyorum, gidip yeri beğenirsem kalıyorum.

Ali Darbaz yazdı:

Gerek kalmadı, bugün bir çok oteli arayıp en uygun olanı seçtim.  Datcada Ağustos ayında 22000 tl 4 gece kalacağım. 

Fiyatını bilmem de süre isabet olmuş. Koyları çok güzeldir. 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...