İçeriğe Yönlendir

C-Max Multimedia Önerisi (Carplay Destekli)

Muhammed Türkmen

Recommended Posts

Muhammed Türkmen

Selamlar,

c-maxı aldık hayırlısıyla. Kendi multimediası sony. Ancak  ben tam çerçeve içindeki kısım kadar multimedia almak istiyorum.

kaç inc, önerdiğiniz nedir. Gps, carplay destekli.

IMG_6932.jpeg

Yorum bağlantısı
Muhammed Türkmen
Çağlar Bayur yazdı:

Evet.

ben o tam çerçeve anlamında demek istedim hocam.:) İnceleyeceğim bunu. 
bazı multimedialar tabiri caizse dandik oluyor, ekran çözünürlüğü vs kötü oluyor dokunamtik değil, basmatik vs gibi. O açıdan aslında özellikle belirttim.:)

teşekkür ederim 

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Carvocal güzel ürünler satıyor, bi göz atın.

4GB RAM'dan aşağı olan bir şey sakın almayın.

• Beğen 3
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Muhammed Türkmen
Sani Gerşon yazdı:

Tamamdır. İnceleyeceğim. Hızlı ve Apple için CarPlay olmasına özellikle dikkat edeceğim 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Dagdeviren
Sani Gerşon yazdı:

Bence 8 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Gülmez

carvocal hakkında hiç iyi şeyler duymadım reklam iyi yapıyorlar

en son 4 gb ram 64 gb hafıza 8 çekirdek taktırdım hız gayet iyi

ilk takılan 4 çekirdek idi beğenmedim iyi ki 8 çekirdek almışım

Yorum bağlantısı
Muhammed Türkmen
(düzenlendi)
Ali Gülmez yazdı:

carvocal hakkında hiç iyi şeyler duymadım reklam iyi yapıyorlar

en son 4 gb ram 64 gb hafıza 8 çekirdek taktırdım hız gayet iyi

ilk takılan 4 çekirdek idi beğenmedim iyi ki 8 çekirdek almışım

şöyle bir tarz hem görüntü, hem orijinallik açısından daha hoş gibi görünüyor. Ama tabi kalitesi ve detayı konusunda bilgim yok.

IMG_6934.jpeg

tarihinde Muhammed Türkmen tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Muhammed Türkmen yazdı:

şöyle bir tarz hem görüntü, hem orijinallik açısından daha hoş gibi görünüyor. Ama tabi kalitesi ve detayı konusunda bilgim yok.

IMG_6934.jpeg

bu kasa tipi olmaz mesela, mondeo göğsü için bu ve fcs 2.5

Yorum bağlantısı
Muhammed Türkmen
Çağlar Bayur yazdı:

bu kasa tipi olmaz mesela, mondeo göğsü için bu ve fcs 2.5

Anladım. Ben aslında hani ekran takarsam bu tarz şeklinde örnek diye bunu gösterdim. Komple ekran yerine böyle tuşları da olsun anlamında. 

Araştırıyorum bakalım. Olmadı mevcut music playerime bir şeyler eklemeye / düzenlemeye çalışacağım.

Yorum bağlantısı
Ege Babacan

Ben de orijinal görünümlü bir multimedya bulamadığım için trend paket aracımdaki 6000CD teybini kullanıyorum hâlâ. Müzik için telefonla bağlantı yapmak istediğim için internetten teybin arkasındaki aux girişine uygun bir bluetooth modül satın aldım ve teybin arkasından güç alarak çalıştırdım. Fakat sesi özellikle de 15 ve üzerine getirdiğimde duyulabilen bir parazit vardı, onu da devreye kondansatör ekleyerek büyük oranda çözdüm. Eğer daha çok müzik dinlemek için bir multimedya arayışınız varsa böyle bir yol da izleyebilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen

Bende 4 sene önce 25 TL ye aldığım Bluetooth to aux aparatı ile hallediyorum müzik işini. Ekran alasım geliyor bazen ama güçlü olsun diyince fiyat uçuyor, gerek yok diyorum Sony nin sesi güzel diyip kandırıyorum kendimi:)

Bluetooth Alıcısı 5.3 Adaptörü Eller Serbest Araç Kitleri AUX Ses 3.5mm Jack Müzik Araba BT Verici için Kablosuz Alıcı
https://a.aliexpress.com/_oDmswu3

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fikri Keleş

Bundan takınca kontrol teyptenmi yapılıyor normal aux mantığı ile telefondan mı?

Yorum bağlantısı
Muhammed Türkmen
Fikri Keleş yazdı:

Bundan takınca kontrol teyptenmi yapılıyor normal aux mantığı ile telefondan mı?

Selamlar, benim üründen bahsediyorsanız ürünü alıp 3.5 mm jack girişine bağlayıp teypten aux kısmına gelinde telden açtığında çalışıyor.

Ahmet İhsan Akşen yazdı:

Bende 4 sene önce 25 TL ye aldığım Bluetooth to aux aparatı ile hallediyorum müzik işini. Ekran alasım geliyor bazen ama güçlü olsun diyince fiyat uçuyor, gerek yok diyorum Sony nin sesi güzel diyip kandırıyorum kendimi:)

Bluetooth Alıcısı 5.3 Adaptörü Eller Serbest Araç Kitleri AUX Ses 3.5mm Jack Müzik Araba BT Verici için Kablosuz Alıcı
https://a.aliexpress.com/_oDmswu3

sony teyp estetik duruyor evet.:) Aslında konuşma özelliği felanda var ama koltuk dayamanın orada altında kalınca tuşlarla mı yapıyorsun yoksa direkt olarak telden mi yapıyorsun denemedim. 

dediğiniz şey aslında kablo her iki tarafı ancak usb tarafında bağlantı olmadığı için nasıl olacak çözemedim. Ya da ben yanlış anlamış olabilirim 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...