Aytac Sakal Salı 15:33 Paylaş Salı 15:33 Captur ile yolları ayırdıktan sonra yeni araç arayışımız başladı.Bütçe 1000000 tl.Güvenlik öncelik arkasından motor ve güvenilirlik geliyor.100k altı 2018-19 model üstü yakıt olarak üzmeyecek seçeneklere bakıyorum.Bu fiyat aralığında önceleri pek tercih etmesemde 1,0 1,2 lt motor hacminde araçlarda radarıma giriyor.Otomatik zorlayacağım olmazsa Manuel artık. Aklımdaki seçenekler ve soru işaretleri şu şekilde... Gönlümden geçen ilk seçenek Megane 1,3 Tce.Birde 1,6 Benzinli motor var yakıt tüketimi ve Lpg uyumunu merak ediyorum.Malesef 2019 üzerinde Otomatik Hb seçeneğine rastlamadım. 2. Seçeneğim Focus...Önceki üretimlerde 1,0 motorda Hararet sorunu oluyordu devam ediyormu ? 1,5 motor sanırım Lpg uyumsuz yakıt tüketimi güvenilirliği nasıl ? Otomaatikler hakkında düşünceniz nedir ? 3. Seçeneğim Golf 1,0 ve 1,2 Motorlar nasıl otomatik tercih edilirmi ? 4. Seçeneğim Skoda Scala bu bütçe ile biraz zor görünüyor 1,0 motor tercih edilirmi ? Bunlar olmazsa aklımda Astra var 1,4 1,2 Benzinli motorlar 1,5 Dizel otomatikler motor olarak bizi üzermi ? 1,2 Triger yağ içinde calışan motormu ? Duster 1,3 Tce Malum birde 1,6 Benzin Lpg seçeneği var sanırım Megane ile aynı motor.Otomatikler nasıl ? Egea Cross olursa 1,6 Dizel Otomatikte aklımı çeliyor.Biraz Dpf üzebilir diye çekincelerim var. Corollada aklımda olan diger bir seçenek. Liste uzun ve karmaşık farkındayım ama fikirlerinize ihtiyacım var. Şimdiden Teşekkurler. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Salı 15:58 Paylaş Salı 15:58 öncelikle kasa tipi beklenti ihtiyaç belirlense, satın alınca daha memnun eder hocadan manuel tiguan bence iyi bir araba olurdu 1 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal Salı 16:09 Yazar Paylaş Salı 16:09 Mehmet Göktürk yazdı: Tiguan? Çağlar Bayur yazdı: öncelikle kasa tipi beklenti ihtiyaç belirlense, satın alınca daha memnun eder hocadan manuel tiguan bence iyi bir araba olurdu 100k altı 1 M. Tl civarı araç bakıyorum Tiguan beni aşar. 1 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal Salı 16:18 Yazar Paylaş Salı 16:18 Çağlar Bayur yazdı: öncelikle kasa tipi beklenti ihtiyaç belirlense, satın alınca daha memnun eder Hb kasa tercihim , beklenti güvenlik güvenilirlik.Makul kullanıcıya göre aile için araç bakıyorum. Otomatik araçlarla ilgili hic bir fikrim yok. Yorum bağlantısı
Erhan Doruk Salı 16:25 Paylaş Salı 16:25 Stonic 1.0 turbo otomatik , alacağımız en modelli bu olur sanırım. 1 1 Yorum bağlantısı
İnan Çınar Salı 16:42 Paylaş Salı 16:42 https://shbd.io/s/tYa8ddPP 2018 c Max 100k altı 1 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora Salı 18:32 Paylaş Salı 18:32 2019 model üstü focus benzinlide pek motor sorunu yok gibi. 1 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal Salı 23:53 Yazar Paylaş Salı 23:53 Erhan Doruk yazdı: Stonic 1.0 turbo otomatik , alacağımız en modelli bu olur sanırım. Kia hiç düşünmemiştim ama neden olmasın aklımda bulunsun. İnan Çınar yazdı: https://shbd.io/s/tYa8ddPP 2018 c Max 100k altı Aile için Mpv iyi ama pek bana göre değil. Koray Demir yazdı: Toyota Corolla ideal olur. Corolla Sedan Manuel bulabiliyorum Otm. seçenekler azalıyor.Hb Corolla tam benlik bir araç. Evren Erakçora yazdı: 2019 model üstü focus benzinlide pek motor sorunu yok gibi. Sizdede 1,0 vardı sanırım onlarda sorun yok diye anlıyorum.1,5 Nasıl Hocam Yakıt ve Güvenilirlik olarak sıkıntı yaşarmıyım. Yorum bağlantısı
Fatih Keskin Çarşamba 05:57 Paylaş Çarşamba 05:57 İnan Çınar yazdı: https://shbd.io/s/tYa8ddPP 2018 c Max 100k altı pazartesi yeğenin 2013 titanium ile 500 km yol yaptım tadı damağım da kaldı konfor harika 1 2 Yorum bağlantısı
İnan Çınar Çarşamba 06:51 Paylaş Çarşamba 06:51 Fatih Keskin yazdı: pazartesi yeğenin 2013 titanium ile 500 km yol yaptım tadı damağım da kaldı konfor harika Kıymeti bilinmeyen araçlar. 2024 Ekimde sattım, yeniden arayışa girdim. Donanım, genişlik, konfor,yol tutuş vb. özelikler açısından muadili bir başka marka model araç bulamadım. Olanı da 1,5-2 katı fiyattan başlıyor. Yine gittim c Max aldım. 3 Yorum bağlantısı
Alparslan Coban Çarşamba 20:16 Paylaş Çarşamba 20:16 bayramdan önce bir milyona 2023 1.0 tsi style plus paket seat arona manuel aldık 10 bin km hatasızdı yani o fiyata bence harika bir araba 1 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal Perşembe 01:51 Yazar Paylaş Perşembe 01:51 Alparslan Coban yazdı: bayramdan önce bir milyona 2023 1.0 tsi style plus paket seat arona manuel aldık 10 bin km hatasızdı yani o fiyata bence harika bir araba Seat Aronayıda gözden kaçırmışım.Biraz baktım o model o fiyata uygun almışsınız.Motor Golfte kullanılan motordur diye tahmin ediyorum. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Perşembe 18:34 Paylaş Perşembe 18:34 İnan Çınar yazdı: https://shbd.io/s/tYa8ddPP 2018 c Max 100k altı Bundaki şanzıman ne? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Perşembe 18:48 Paylaş Perşembe 18:48 Fatih Keskin yazdı: pazartesi yeğenin 2013 titanium ile 500 km yol yaptım tadı damağım da kaldı konfor harika son mohikan o 1.6tdci manuel, ortadan havalandırmalı 1 Yorum bağlantısı
İnan Çınar Perşembe 19:12 Paylaş Perşembe 19:12 Mehmet Ozyurek yazdı: Bundaki şanzıman ne? Powershift abi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts