Mehmet Gökalp Dün saat 16:08 Paylaş Dün saat 16:08 Merhabalar burada yeniyim mk3 2007 model Ford Mondeo aracım var bir kaç gün önce aracın sinyallerinin yanmadığını fark ettim sigortalari kontrol ettiğimde bir problem yok yaşadığım şehirde hiçbir elektrikçi araçla ilgilenmedi biz bunun içinden çıkamayız vs diye daha önce yaşayan başına gelen oldu mu nasıl çözüldü yardımcı olursanız sevinirim Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Dün saat 17:07 Paylaş Dün saat 17:07 genel olarak çok fonksiyonlu sinyal kolu bozulunca bu oluyor. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon Dün saat 17:18 Paylaş Dün saat 17:18 Sinyal rölesi olacaktı, onda da sorun olabilir. Yorum bağlantısı
Mehmet Gökalp Dün saat 18:41 Yazar Paylaş Dün saat 18:41 Sani Gerşon yazdı: Sinyal rölesi olacaktı, onda da sorun olabilir. O tam olarak nerede oluyor hocam içerideki sigorta kutusu mu dışarıdaki mi Doğan Arşiray yazdı: genel olarak çok fonksiyonlu sinyal kolu bozulunca bu oluyor. Başka sinyal kolu denedim elimde yedek vardı ama bir değişiklik olmadı maalesef hocam Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış Dün saat 18:45 Paylaş Dün saat 18:45 4lü flaşör düğmesi veya röle arızası olabilir 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Gökalp Dün saat 18:46 Yazar Paylaş Dün saat 18:46 Selçuk Bakış yazdı: 4lü flaşör düğmesi veya röle arızası olabilir Rölesi nerede biliyor musunuz Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış Dün saat 18:50 Paylaş Dün saat 18:50 Maalesef Mondeo hakkında bilgim yok, kitapçık varsa orada belirtilmiştir. Bilenler görünce yazacaktır. Yorum bağlantısı
Ömer Sarıgül Dün saat 20:17 Paylaş Dün saat 20:17 Selçuk Bakış yazdı: 4lü flaşör düğmesi veya röle arızası olabilir Focus 1 de başıma geldi 4 flaşör fişini takmayı unutmuştum. Sağ sol sinyal çalışmadı. Farkına vardım fişi yerine takınca gelmişti Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış Dün saat 20:18 Paylaş Dün saat 20:18 Ömer Sarıgül yazdı: Focus 1 de başıma geldi 4 flaşör fişini takmayı unutmuştum. Sağ sol sinyal çalışmadı. Farkına vardım fişi yerine takınca gelmişti 306da da aynı, fiş çıkınca çalışmıyor. Sistem aynıdır büyük ihtimalle 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Gökalp 16 saat önce Yazar Paylaş 16 saat önce Ömer Sarıgül yazdı: Focus 1 de başıma geldi 4 flaşör fişini takmayı unutmuştum. Sağ sol sinyal çalışmadı. Farkına vardım fişi yerine takınca gelmişti Ben oraları hiç kurcalamadım ama neden olduğu hakkında bir şey bulamadım öğrenemedim maalesef inşallah yakın zamanda çözeriz Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Son muayenesi ne zaman yapılmış arabanın? Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Önce sigorta kontrolü sonra soketlere bakın. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 15 saat önce Paylaş 15 saat önce 4 lü flaşör rölesi ilk akla gelen, oto elektrikçiler bilir onun yerini? Ford Ka da sinyal kolunun yanındaymış mesela. Yorum bağlantısı
Mehmet Gökalp 6 saat önce Yazar Paylaş 6 saat önce Harun Kocaçalışkan yazdı: Son muayenesi ne zaman yapılmış arabanın? 2023 Ağustos ayı Önder Özcan yazdı: 4 lü flaşör rölesi ilk akla gelen, oto elektrikçiler bilir onun yerini? Ford Ka da sinyal kolunun yanındaymış mesela. Teşekkür ederim bir bakayım Ersen Tapan yazdı: Önce sigorta kontrolü sonra soketlere bakın. Soketlere bakıldı bugün bir problem olmadığı söylendi elektrikçiler içinden çıkamıyor arabanın bende çözemedim Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Arka sinyaller yaniyormu? Çamurluk sinyalleri? Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Fan,klima cam açma kapama da sorun varmı? Bende (Fiesta) iç taraftaki sigorta kutusunun üzerindeki röle gitmişti. Sinyalle birlikte kalorifer ve cam açma kapama çalışmıyordu Yorum bağlantısı
Ömer Sarıgül 4 saat önce Paylaş 4 saat önce 2000 model Mondeoda sinyal sistemi merkezi zamanlama ünitesine bağlı olarak görünüyor. O da iç bölme sigorta kutusunun arkasında bağlı ayrı bir modül kutu sökülebilir şekilde. Sizde kutuyu söküp arkasına bakın o kutunun içinde bir röle olabilir söküp çıkarın yada başka bir çıkma zamanlama kutusu ile deneyin. https://m.youtube.com/watch?v=aLeTPvBRuqE Yorum bağlantısı
Recommended Posts