Fatih Keskin Çarşamba 09:09 Paylaş Çarşamba 09:09 Mehmet Ozyurek yazdı: Ya bu parti tutmaya benzemesin Benim o şekilde tutulmamı istemem şahsen.. Bu foruma gelmiş, üye olmuş, araştırmasını bilen insanlarsınız. Kötü bir şey önerirsem almayın.. Seçici olun. bak mercedes i Melisçiğim yaptı ne güzel de oldu ikame araç olarak e300 vereceğim dedi. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Çarşamba 09:35 Paylaş Çarşamba 09:35 Fatih Keskin yazdı: bak mercedes i Melisçiğim yaptı ne güzel de oldu ikame araç olarak e300 vereceğim dedi. Haha, E300 ikame aracı nereden bulacakmış len.. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Çarşamba 20:13 Paylaş Çarşamba 20:13 Fatih Keskin yazdı: bak mercedes i Melisçiğim yaptı ne güzel de oldu ikame araç olarak e300 vereceğim dedi. deneyelim Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Perşembe 08:21 Paylaş Perşembe 08:21 Çağlar Bayur yazdı: deneyelim Akşam arayın bakalım.. Ne diyecek. Yorum bağlantısı
Fatih Keskin Perşembe 12:42 Paylaş Perşembe 12:42 mayıs başı bitiyor mercedes Melis aradı ikameyi sclass yapıyorum dedi ok dedim 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Perşembe 18:52 Paylaş Perşembe 18:52 Mehmet Ozyurek yazdı: Akşam arayın bakalım.. Ne diyecek. deneyelim Yorum bağlantısı
Hakan Yavaş Cuma 05:37 Yazar Paylaş Cuma 05:37 Mehmet Ozyurek yazdı: Hangi şirketten yenilendi? Devlet üstüne düşeni yapmış işte. Yetersizsin durduruyorum demiş. Devletten önce acentenizi sorgulayın. O şirketten neden Kasko yapmış? Size daha sağlam bir şirket önerdi de. Siz mi bunu seçtiniz? Bu arada yeni kaskom da HDI olmuş:) Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Cuma 07:03 Paylaş Cuma 07:03 Hakan Yavaş yazdı: Bu arada yeni kaskom da HDI olmuş:) Bak isteyince işe yarar bir şirket bulabiliyormuş. Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay Cuma 13:30 Paylaş Cuma 13:30 Mehmet Ozyurek yazdı: Ya bu parti tutmaya benzemesin Benim o şekilde tutulmamı istemem şahsen.. Bu foruma gelmiş, üye olmuş, araştırmasını bilen insanlarsınız. Kötü bir şey önerirsem almayın.. Seçici olun. Seçici olduğumuz için böyle zaten Kimse kimseyi kara kaşı, kara bıyığı için seçmez Eğer işinizi gerçekten iyi yapıyorsanız bunun karşılığı sadık müşterilerdir. Eşim emekli olmasına rağmen hala eski müşterileri konuşmak için ararlar. Bende eğer 25 yıllık sigortacı olan arkadaşımı bırakıp seninle çalışıyorsam, bu parti tuttuğum için değildir abi, emin olabilirsin 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Cuma 14:04 Paylaş Cuma 14:04 Cihat Küçükay yazdı: Seçici olduğumuz için böyle zaten Kimse kimseyi kara kaşı, kara bıyığı için seçmez Eğer işinizi gerçekten iyi yapıyorsanız bunun karşılığı sadık müşterilerdir. Eşim emekli olmasına rağmen hala eski müşterileri konuşmak için ararlar. Bende eğer 25 yıllık sigortacı olan arkadaşımı bırakıp seninle çalışıyorsam, bu parti tuttuğum için değildir abi, emin olabilirsin Teşekkür ederim.. Ortaokul döneminde inşaatlarda çalışırdım.. Bir ustam vardı. Buna bir gün adam planı çizdirmiş getirdi.. inşaat bölye olacak dedi. Daireyi yapmaya başladık. Ama benim usta plana sadık yapmıyor, kafasına göre gidiyor.. İki üç sıra ördük duvarı, ev sahibi geldi, Usta böyle olmayacaktı dedi. plana uymamışsın dedi. Benim usta, o plan çok saçma, ben o planı yapmam, bu evi Ahmet usta yaptı dedirmem dedi. Toplayın takımları çocuklar, gidiyoruz dedi.. Sonuçta adam pes etti, ve usta plana uymadı, kafasına göre yaptı daireyi. Ben de bu doğrultuda gitmeye çalışıyorum. En iyisini sunmaya çalışıyorum.. Tabi bütçeler şartlar el verdiği sürece.. Bazen oluyor, olması gereken şirketleri öneriyoruz ancak, bütçe çıkmıyor, kasko yapmayacağız galiba bu sene noktasına gelince, hiç yoktan iyidir belki bi çekicisi lazım olur, mantığı ile hareket ettiğimiz de olmuyor değil.. Yorum bağlantısı
Emin Önal Cuma 14:07 Paylaş Cuma 14:07 Fatih Keskin yazdı: ikame araç olarak e300 vereceğim dedi. Bizde i20'ye talim 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Cuma 21:50 Paylaş Cuma 21:50 Mehmet Ozyurek yazdı: Sonuçta adam pes etti, ve usta plana uymadı, kafasına göre yaptı daireyi. şu an bi aydınlanma geldi lem bana... ondannnnn demek... 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Dün saat 09:22 Paylaş Dün saat 09:22 Çağlar Bayur yazdı: şu an bi aydınlanma geldi lem bana... ondannnnn demek... Aynen.. içime sinmeyeni yapmam.. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Aynen.. içime sinmeyeni yapmam.. lem müşteri ne derse yapmıon zaten, bak ararım gece 1 de 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Çağlar Bayur yazdı: lem müşteri ne derse yapmıon zaten, bak ararım gece 1 de Ara len.. Melis'miyim ben. 7/24 ara.. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Ara len.. Melis'miyim ben. 7/24 ara.. niya aramıyorum şu an anladım lem, aramameşgule atarım gece gece 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts