Metin Akbal Pazartesi 12:11 Paylaş Pazartesi 12:11 Satışı sonlandırılan Taliantlarınız değerinde alınır Yorum bağlantısı
Ali Gök Dün saat 04:37 Paylaş Dün saat 04:37 Hep merak ediyordum 1.6 milyon para verip kim duster alıyor diye demek almıyorlarmış🤣 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Dün saat 05:19 Paylaş Dün saat 05:19 Ali Gök yazdı: Hep merak ediyordum 1.6 milyon para verip kim duster alıyor diye demek almıyorlarmış🤣 Şirketler. Bizde 10 tane var. Öyle yerlere girip çıkıyorlar ki buraya kimse kugayı ya da ne bileyim tiguanı sürmez. Yazık der. Olayı bu zaten. Atlanan kısım da bu. 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç Dün saat 06:26 Paylaş Dün saat 06:26 Tansu Kalafatoğlu yazdı: hanımlara aldık Tehlikeli sularda yüzüyorsun Tansuuuuu 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız Dün saat 06:43 Paylaş Dün saat 06:43 Reno hep yapıyor zaten. Sürekli model bitiriyor. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 22 saat önce Yazar Paylaş 22 saat önce Tamer Topaç yazdı: Tehlikeli sularda yüzüyorsun Tansuuuuu Aynı zamanda sürüyorum da Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: Aynı zamanda sürüyorum da Taliantı mı? 3 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 10 saat önce Paylaş 10 saat önce duster dediğin 1 milyon altın da olacak 1600 e 2 ay öne nissan sattılar 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: Aynı zamanda sürüyorum da Sürmek fiili çok çeşitli alanlarda kullanılabilir. Ayrıca Bknz. Sürmek, binmek, kullanmak, ata binmek, rodeo 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 9 saat önce Paylaş 9 saat önce symbold gibi ise satışdan kalkması iyi olmuş. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 8 saat önce Yazar Paylaş 8 saat önce İlkay Başaran yazdı: Taliantı mı? Onunla beraber Yorum bağlantısı
Recommended Posts