İçeriğe Yönlendir

Taliant Satışı Sonlandırıldı

Tansu Kalafatoğlu

Recommended Posts

Tansu Kalafatoğlu

Murat tosun’un tivitine göre taliant hem model listesinden hem fiyat listesinden kaldırılmış. 

reno duster da satışlarda çok geriye düştü. İki aracın pazarlanmasında hatalar yapıldı bence. Taliant gerçekten 2025 senesi için çağ dışı bir otomobil. Ayağımızı yerden kessin diye hanımlara aldık ama genel kullanıcı kitlesi suratına bile bakmadı. 

duster da dacia’nın uygun fiyatlılığı algısı altında ezildi

Yorum bağlantısı
İlkay Başaran

Sedan sınıfta satışta megan olduğu sürece kalan renoların şansı yok. Bu arada bizim millet manuel camı sevmez. LAfa gelince minimalist araba yapsalar alırız abi hem ucuz der, pratikte malesef sene 2025 der.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

duster da dacia’nın uygun fiyatlılığı algısı altında ezildi

Fiyatı inanılmaz yüksek. O parayı haketmiyor. 1.6 milyondan başlıyor en düşük paket, diğer paketlerin tamamı 2milyon. Gereksiz bir para Duster için.

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
İlkay Başaran yazdı:

Sedan sınıfta satışta megan olduğu sürece kalan renoların şansı yok. Bu arada bizim millet manuel camı sevmez. LAfa gelince minimalist araba yapsalar alırız abi hem ucuz der, pratikte malesef sene 2025 der.

bizdekinde dört cam ve aynalar elektrikli :) 

en boş paket

Yorum bağlantısı
Metin Akbal

Ucuz olsun diye ekran koyma otomatik cam koyma egzoz koyma öyle olur millet gider Egea alır.

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Coşku Mert
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

bizdekinde dört cam ve aynalar elektrikli :) 

en boş paket

arka davlumbazlar da var mı? ilk çıktığında hiçbirinde yoktu çünkü

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mertol Kip
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

ayağımızı yerden kessin diye hanımlara aldık 

Yengenin yerinde olsam seni boşar, üstüne uzaklaştırma kararı aldırırdım. Resmen taamüden öldürmeye teşebbüs suçu bu. :)

Kendine toyota kadına tailant. Ayıp ayıp.

• Beğen 1
  • Teşekkür 1
  • Mutlu 10
Yorum bağlantısı
Süleyman Can

Taliant sembolün yerine geldi. Şirketler hem ucuz hem de 1.5dci için alıyordu. Şimdi ne ucuz ne de dizel seçeneği var. 

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Coşku Mert yazdı:

arka davlumbazlar da var mı? ilk çıktığında hiçbirinde yoktu çünkü

valla egzoz bile arkaya kadar değil, sol şöför kapısının oradan salıyor dumanı :) davlumbaza hiç bakmadım. 

Mertol Kip yazdı:

Yengenin yerinde olsam seni boşar, üstüne uzaklaştırma kararı aldırırdım. Resmen taamüden öldürmeye teşebbüs suçu bu. :)

Haha benimki sanki mercedes :) görmüyor musunuz web dünyasında toyotaları i.. g.tüne sokuyorlar. Yok bağırıyor. Yok pili bitti. Yok yol rüzgar sesi var. Yok içi çok kötü. Yok sacı ince.  :) 

• Mutlu 4
Yorum bağlantısı
Mertol Kip
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Haha benimki sanki mercedes :) görmüyor musunuz web dünyasında toyotaları i.. g.tüne sokuyorlar. Yok bağırıyor. Yok pili bitti. Yok yol rüzgar sesi var. Yok içi çok kötü. Yok sacı ince.  :) 

Bi Tailant da değil ama ya o kadar da gömmeyelim :)

• Mutlu 3
Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi
Mertol Kip yazdı:

Gözden kaçan hanımlara diyor bide. Birden fazla olunca birden fazla mi almış filo indirimi felan

• Beğen 2
  • Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Mertol Kip
Mustafa Tüfekçi yazdı:

Gözden kaçan hanımlara diyor bide. Birden fazla olunca birden fazla mi almış filo indirimi felan

Kaçmadı, görmezden geldim :)

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Mustafa Tüfekçi yazdı:

Sözcü linleri paylaşıyor ona bakılırsa. :D

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

O kısmın pasajı gelmedi ama ben bu şekilde hazırlandım. Allahtan umut kesilmez bekliyoruz :) 

Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
İlkay Başaran yazdı:

ucuz değilki? sorun bu.

Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez
Doğan Arşiray yazdı:

ucuz değilki? sorun bu.

Fransa'daki aynı model BMW'den ucuzsa demek ki.

• Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray

abuk subuk 8. dünya arabalarının içine göstermelik aksesuarlar takıp 1 milyondan pahalıya satıyorlar. yada şöylede ifade edilebilir, abuk subuk aksesuarları arabalarla satıp, 1 milyona alıcılara takıyorlar. sorunca da vergi vs diyorlar.

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora
Doğan Arşiray yazdı:

ucuz değilki? sorun bu.

Bir ara çok pahalıydı, fiyata bakınca lüks bir araba sanmıştım. 

Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray

alan olunca... bu tip basit arabaları şirketler en ucuz diye filo için alıyorlar böyle olunca dağıtıcı teşvik edilmiş oluyor. oysa ki, alınmasa tercih edilmese doğru düzgün donanımlı arabalar getirirler diye düşünüyorum. donanımdan kasettiğim de dijital klima cam tavan deri koltuk filan değil... kollu olmayan camlar, ne bileyim bir radyo filan gibi temel şeyler.

avurupa zorlamaları olmasa bize de japonyadan pakistana gönderilenler gibi eskimiş küçük arabaları kesip paketleyip göndereceklerdi. sonra bunları yeniden kaynatıp yeni koltuk filan takıp satıyor olacaklardı... 1980 lerde babam sıraya girip tofaş alırdı 4 5 ay bekleyerek. bazen sırasını satardı. avrupa normları imkan verse aynısı şimdi de olur. yıllarca rezalet şeyleri sattılar insanlar öldü trafik kazalarında. bu anlamda sermayeye ben de biraz kırgınım yani. taliant symbol 301 vs bunlar hep çok zayıf gövdeli, başka modellerden devşirme ve güvensiz arabalar. kiralayan, bir süre kullanan herkes bunu fark eder diye düşünüyorum.  bunlardan birisine bineceğime, w124 mercedes alır binerim o derece güvenilmez bana göre.

Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Doğan Arşiray yazdı:

alan olunca... bu tip basit arabaları şirketler en ucuz diye filo için alıyorlar böyle olunca dağıtıcı teşvik edilmiş oluyor. oysa ki, alınmasa tercih edilmese doğru düzgün donanımlı arabalar getirirler diye düşünüyorum. donanımdan kasettiğim de dijital klima cam tavan deri koltuk filan değil... kollu olmayan camlar, ne bileyim bir radyo filan gibi temel şeyler.

avurupa zorlamaları olmasa bize de japonyadan pakistana gönderilenler gibi eskimiş küçük arabaları kesip paketleyip göndereceklerdi. sonra bunları yeniden kaynatıp yeni koltuk filan takıp satıyor olacaklardı... 1980 lerde babam sıraya girip tofaş alırdı 4 5 ay bekleyerek. bazen sırasını satardı. avrupa normları imkan verse aynısı şimdi de olur. yıllarca rezalet şeyleri sattılar insanlar öldü trafik kazalarında. bu anlamda sermayeye ben de biraz kırgınım yani. taliant symbol 301 vs bunlar hep çok zayıf gövdeli, başka modellerden devşirme ve güvensiz arabalar. kiralayan, bir süre kullanan herkes bunu fark eder diye düşünüyorum.  bunlardan birisine bineceğime, w124 mercedes alır binerim o derece güvenilmez bana göre.

w 124 en son liftte ne zaman gördün merak ettim. Güvenli arabaydı eyvallah laf yok da eytli artık. İşyerinde arkadaşımda vardı (ayrıldı işten foto atardım da). Onunla kaza yapmak istemezdim. w124 mü megan mı deseler kaza yapmak için megane derim. Zaman acımıyor metale.

Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray

megane değil burada bahsettiğim şey ama, cam açma kollu symbol, 301 vs...

Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Doğan Arşiray yazdı:

megane değil burada bahsettiğim şey ama, cam açma kollu symbol, 301 vs...

Meganın motor ayak marşlı

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...