Ali Darbaz 9 Nisan Yazar Paylaş 9 Nisan İlkay Başaran yazdı: Belki de yüklediği ek uçaklar kastırıyor. Standart oyuna dönüp denese iyi olur. default uçaklar çok vasat. Similatörün içine payware uçak kuruyorsun. Ucağın kendi bilgisayarınıda simule etmesi gerekiyor. Simulasyon içinde similasyon. Bu şey gibi inspection filmindeki rüya içinde rüya gibi. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 9 Nisan Paylaş 9 Nisan Ali Darbaz yazdı: default uçaklar çok vasat. Similatörün içine payware uçak kuruyorsun. Ucağın kendi bilgisayarınıda simule etmesi gerekiyor. Simulasyon içinde similasyon. Bu şey gibi inspection filmindeki rüya içinde rüya gibi. Tamam o kasıyor pc yi. Yoksa stok oyunda birşey yoktur. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 9 Nisan Yazar Paylaş 9 Nisan İlkay Başaran yazdı: Tamam o kasıyor pc yi. Yoksa stok oyunda birşey yoktur. İşte o yüzden fenix a320 diyerek konuya girmiştim. Kendisi 70 paund değerinde airbus tarafından fonlanan bir uçak eklentisi. 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 9 Nisan Paylaş 9 Nisan Ali Darbaz yazdı: Similatör için 25 fps yeterli. Ben işlemci sıcaklığını düşürmek için bilinçli olarak 20 fps limitliyorum uzun uçuşlarda. Şu an zaten 40 fps alıyorum . İşlemci ısısını düşürmek istiyorsan, işlemci voltajını 0.125 volt düşür. İşlemci gücünü de 55 de sınırla. 10, 15 derece arası düşer tam yükte ısı. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 10 Nisan Yazar Paylaş 10 Nisan (düzenlendi) Borçlarını kapattığı kredi kartıyla monitörü aldığım için eşime büyük bir süpriz oldu. Biraz tartışdık ama hala barışmadık. Sözlü kredi kartı kullanmayacaktık. Yatak odasını internet kafeye çevirdin diye şikayet ediyor. Benim acil bir çözüm bulmam lazım. Yoksa bu kadın beni boşayacak. 10 Nisan tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Nisan Paylaş 10 Nisan fırsat ayağa gelmiş overlokçu arasan bulamazsın Yorum bağlantısı
Recommended Posts