Ali Darbaz 9 Nisan Paylaş 9 Nisan Merhaba değerli dostlar alan darlığından dolayı 27 inç bir LCD ekran arıyorum. dell g2722hs buldum bir tane , ama almadan sizede bir sorayım dedim.. tavsiye monitörleriniz değerlendirilir. Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 9 Nisan Paylaş 9 Nisan Ocakta çocuklara bu monitörden aldım. Çok iyi FPS sorunu yok artık. https://app.hb.biz/iVEATrhxAqWw 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 9 Nisan Yazar Paylaş 9 Nisan Yapay zeka önerisi.. GTX 1650 + G2724D (1440p monitör) GTX 1650, QHD (1440p) çözünürlükte özellikle Flight Simulator gibi ağır oyunlarda zorlanır. Düşük FPS, daha az akıcılık, grafik ayarlarını baya kısmak gerekebilir. G2724D geleceğe dönük güzel bir yatırım ama ekran kartını da yakında yükselteceksen anlamlı olur. Aksi halde, yüksek çözünürlüğün avantajını tam verimle kullanamazsın. --- GTX 1650 + G2722HS (1080p monitör) 1650 kartı için tam ideal çözünürlük: 1080p. 165 Hz yenileme hızı sayesinde akıcılık yüksek, ekran kartının kaldırabileceği FPS değerlerine daha uygun. Flight Simulator gibi grafik yoğun oyunlarda orta ayarlarda daha stabil ve akıcı performans alırsın. Donanıma göre daha dengeli bir tercih olur. --- Sonuç: Şu anki sisteminle en mantıklı tercih: → Dell G2722HS Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 9 Nisan Yazar Paylaş 9 Nisan Çağlar Bayur yazdı: samsung ve diğerleri sağdaki dell soldaki samsung bende Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 9 Nisan Paylaş 9 Nisan Ekran kartın ne 2k ekran bakıyorsun? Gtx 1650 imiş gördüm şimdi, ben olsam önce ekran kartını yenilerim. Al bi rx 9070. Sonra ekranları yenilersin. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 9 Nisan Yazar Paylaş 9 Nisan (düzenlendi) Mert Yeldan yazdı: Ekran kartın ne 2k ekran bakıyorsun? Gtx 1650 imiş gördüm şimdi, ben olsam önce ekran kartını yenilerim. Al bi rx 9070. Sonra ekranları yenilersin. Ekran kartımda sorun yokki benim işlemci dar boğazım var.. Onada sıra gelecek . i3 12 nci nesir . 30 fps ile uçuyorum. 9 Nisan tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 9 Nisan Paylaş 9 Nisan Ali Darbaz yazdı: Ekran kartımda sorun yokki benim işlemci dar boğazım var.. Onada sıra gelecek . i3 12 nci nesir . 30 fps ile uçuyorum. 30 kare biraz az evet, ağır çekim uçuyorsun. Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna 9 Nisan Paylaş 9 Nisan Ali Darbaz yazdı: Bir hayırlı olsun alırım Iyi ucuslar kaptan! Gokyuzu senin olsun 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Nisan Paylaş 9 Nisan Ali Darbaz yazdı: Ekran kartımda sorun yokki benim işlemci dar boğazım var.. Onada sıra gelecek . i3 12 nci nesir . 30 fps ile uçuyorum. bu tespitin kaynağını sormayacağım tabii ki Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 9 Nisan Paylaş 9 Nisan Ali Darbaz yazdı: Ekran kartımda sorun yokki benim işlemci dar boğazım var.. Onada sıra gelecek . i3 12 nci nesir . 30 fps ile uçuyorum. 30 fps çok düşük Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 9 Nisan Yazar Paylaş 9 Nisan Mert Yeldan yazdı: 30 fps çok düşük Uçuş similastörü için fazlasıyla yeter. şu an uçuşdayım. Fenix a320 ile 36 fps alıyorum çiçek gibi. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 9 Nisan Yazar Paylaş 9 Nisan Klavyemizde gelmiş. Klavye çok kaliteli çıktı. 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 9 Nisan Paylaş 9 Nisan Mert Yeldan yazdı: 30 fps çok düşük Öğrenciyken, para yokken dandik ekran kartıyla araba yarış oyunu oynardık, ayarları en düşüğe çekerdim, araba araba ya benzemez kutu gibi bir şey giderdi. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 9 Nisan Paylaş 9 Nisan 30 fps çok düşğk değil mi böyle bir oyun için. Yani neyi kastırıyor ki pc yi bu kadar? Beamng ya da cof falan olaa anlayacağım.. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 9 Nisan Yazar Paylaş 9 Nisan (düzenlendi) Evren Erakçora yazdı: Öğrenciyken, para yokken dandik ekran kartıyla araba yarış oyunu oynardık, ayarları en düşüğe çekerdim, araba araba ya benzemez kutu gibi bir şey giderdi. İlkay Başaran yazdı: 30 fps çok düşğk değil mi böyle bir oyun için. Yani neyi kastırıyor ki pc yi bu kadar? Beamng ya da cof falan olaa anlayacağım.. Similatör için 25 fps yeterli. Ben işlemci sıcaklığını düşürmek için bilinçli olarak 20 fps limitliyorum uzun uçuşlarda. Şu an zaten 40 fps alıyorum . 9 Nisan tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 9 Nisan Paylaş 9 Nisan İç kullanımda zaten sabit bir kokpitte sadece 15 20 gösterge değiştiriyor, camdan görünen dış dünya da zaten neredetse earth görüntüsü. İlginç yani. Oyunun motoru (öyle derler ya) bence işlemciyi gereksiz kastırıyor olabilir. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 9 Nisan Paylaş 9 Nisan İlkay Başaran yazdı: İç kullanımda zaten sabit bir kokpitte sadece 15 20 gösterge değiştiriyor, camdan görünen dış dünya da zaten neredetse earth görüntüsü. İlginç yani. Oyunun motoru (öyle derler ya) bence işlemciyi gereksiz kastırıyor olabilir. Hesap kitap çok var ama, gerçekçi bir oyun. İşlemci gücü ister. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 9 Nisan Yazar Paylaş 9 Nisan Benim sistemimi chat gpt yorumlattım. Bana bir tane i5-13600K işlemci lazım. bunu alırsam %60 frame artıyor. 7500 tl . Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 9 Nisan Paylaş 9 Nisan Evren Erakçora yazdı: Hesap kitap çok var ama, gerçekçi bir oyun. İşlemci gücü ister. Zannetmem bence ya pc de ya ayarlarda bir problem var. Bu oyun her serisinde döneminin en standart pclerinde kasmadan oynanıyordu. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 9 Nisan Paylaş 9 Nisan İlkay Başaran yazdı: Zannetmem bence ya pc de ya ayarlarda bir problem var. Bu oyun her serisinde döneminin en standart pclerinde kasmadan oynanıyordu. Son versiyon pek öyle değil galiba , detay çok, bir de ek paket maket var . Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 9 Nisan Paylaş 9 Nisan Bu sefer ters köşe yaptın hayırlı olsun güle güle kullan. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 9 Nisan Paylaş 9 Nisan Evren Erakçora yazdı: Son versiyon pek öyle değil galiba , detay çok, bir de ek paket maket var . Belki de yüklediği ek uçaklar kastırıyor. Standart oyuna dönüp denese iyi olur. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts