Serkan Özmen 11 Nisan Yazar Paylaş 11 Nisan Metin Akbal yazdı: Dükkan ismi falan var mıdır? Ben ilk kez duyuyorum. Çorum da en çok parça temin edilen firma AS Oto Yedek Parça. Otocor diye bir yermiş. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 11 Nisan Paylaş 11 Nisan Serkan Özmen yazdı: Otocor diye bir yermiş. Ben ilk kez görüyorum inanın bilmiyorum. Yorum bağlantısı
Serkan Özmen 11 Nisan Yazar Paylaş 11 Nisan Arkadaşlar, bu arada bugün işyerimden bir arkadaşımın teklifi oldu. Kendilerinin sanayide yerleri de var. Motor ve şanzıman işi yapıyorlar. Benim aracı olduğu gibi alıp, kendisinde olan Passat CC aracı verebileceğiniz söyledi. Ondaki aracın özellikleri şu şekilde; 2010 model 1.8 TSI otomatik Highline paket. Boya, kaza yok. Kayıt yok. 200 bin km de. Ancak 15 bin km önce sıfır sandık motor takıldı. Prince LPG sistemi var. Araç temiz duruyor. Ancak üzerine 400 bin TL istedi. Benim aracın motor yapım maliyeti 200 bin TL yi bulacak. Üzerine bir 200 bin TL daha koyup böyle bir araca geçmek mantıklı mı sizce? Benim aracın piyasası 700-750 bin bandında. Bu şekilde bir takasta CC yi 900 bin TL gibi bir rakama almış oluyorum. Sizce mantıklı mı? Yorum bağlantısı
Serkan Özmen 11 Nisan Yazar Paylaş 11 Nisan Ali Gök yazdı: 1.8 tsi ile takaslamazdım Aracı kullanan arkadaş 1.4 TSI ların sorunlu olduğunu, en sorunsuz motorun bu olduğunu söyledi. Kronikleri nelerdir? Yorum bağlantısı
İnan Çınar 11 Nisan Paylaş 11 Nisan CC yi alıp 6 ayda ve değerinin çok altında satmak yerine aracınızı yaptırmak ve satarken değerinde ve çok çabuk satmak daha mantıklı bence. İşçilik ne kadar tutuyor sandık motoru montajlarken? Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 11 Nisan Paylaş 11 Nisan 1.8 tsi piyasası zayıftır, pek mantıklı gelmedi bana. Yorum bağlantısı
Serkan Özmen 11 Nisan Yazar Paylaş 11 Nisan Çağlar Bayur yazdı: mantıksız, ayrıca CC ler 4 kişilik Bir de benim aracı direkt nakit 500 bine alalım teklifi de geldi. Bu teklif nasıl sizce? Yoksa Çorum'dan bulduğum motoru getirtip taktıracağım artık. Çorum'daki motoru satan kişi motorun yurt dışından geldiğini, gümrük evraklarını, fatura falan verebileceğini söyledi. Motor dolu olarak gelecek. Yani üzerinde turbo, enjektör, pompa, marş motoru falan her şeyin orijinal üzerinde olduğunu ve düşük km de bir motor olduğunu söyledi. Sadece klima kompresörünü kendi aracımdan aktaracağım. Triger kayışını değiştireceğim. Belki devir daim ve garanti olması adına yağ pompasını değiştirmeyi düşünürüm. İlk yağ konulduktan 1000 km sonra tekrar komple yağ ve yağ filtresini de değiştirmem gerektiğini söyledi motoru satan usta. İnan Çınar yazdı: CC yi alıp 6 ayda ve değerinin çok altında satmak yerine aracınızı yaptırmak ve satarken değerinde ve çok çabuk satmak daha mantıklı bence. İşçilik ne kadar tutuyor sandık motoru montajlarken? İşçilik 20-30 bin TL arası tutar dedi usta. Motor 150 bin TL. Yorum bağlantısı
İnan Çınar 11 Nisan Paylaş 11 Nisan Serkan Özmen yazdı: İşçilik 20-30 bin TL arası tutar dedi usta. Motor 150 bin TL. Yukarıda bahsedilmiş. Aracınızın geri kalanından memnunsanız kaportası vb. bence yaptırın binin. Bir talihsizlik olmuş artık. 180-200 bin belki çok para ama alacağınız 2. El bir aracın da bir o kadar masraf açmayacağının garantisi yok maalesef. Size naçizane tavsiyem CC takasından uzak durun. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Nisan Paylaş 11 Nisan Serkan Özmen yazdı: direkt nakit 500 bine alalım teklifi de geldi. Bu teklif nasıl sizce? rakam bilemem piyasına bakmalı, CC ile takas sıcak değil 1 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 11 Nisan Paylaş 11 Nisan Serkan bey ankaraya yakınsınız çok sayıda çıkmacı var gelip direk kendisinin görerek inceleseniz daha iyi olur diye düşünüyorum Yorum bağlantısı
Ali Gök 11 Nisan Paylaş 11 Nisan Serkan Özmen yazdı: Aracı kullanan arkadaş 1.4 TSI ların sorunlu olduğunu, en sorunsuz motorun bu olduğunu söyledi. Kronikleri nelerdir? 1.8 TSI En sorunsuz motor mu dedi yani? O arkadaşımla ticaret yapmazdım 3 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 11 Nisan Paylaş 11 Nisan Serkan Özmen yazdı: Aracı kullanan arkadaş 1.4 TSI ların sorunlu olduğunu, en sorunsuz motorun bu olduğunu söyledi. Kronikleri nelerdir? Ya cahil ya art niyetli. Bir de tüplüymüş. 😢 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 11 Nisan Paylaş 11 Nisan Çorum’daki motorun düşük kilometre olduğunu nereden biliyorlar. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 11 Nisan Paylaş 11 Nisan Kerim Bilge yazdı: 1.8 TSI, LPG, CC Aman Ha! bence bütün eski tsi lar... 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 12 Nisan Paylaş 12 Nisan Sorunsuz motor olduğu için 185 binde sandıkla değiştirilmiş. Bu sorunsuzluğu herkes tadabilsin diye başka arabaya takmak için yapıyorlar bunu aklınıza birşey gelmesin. Bu ironi olan kısmı. 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Nisan Paylaş 12 Nisan Mehmet Ozyurek yazdı: Çorum’daki motorun düşük kilometre olduğunu nereden biliyorlar. bi ikna ol ya Yorum bağlantısı
Serkan Özmen 14 Nisan Yazar Paylaş 14 Nisan İnan Çınar yazdı: Yukarıda bahsedilmiş. Aracınızın geri kalanından memnunsanız kaportası vb. bence yaptırın binin. Bir talihsizlik olmuş artık. 180-200 bin belki çok para ama alacağınız 2. El bir aracın da bir o kadar masraf açmayacağının garantisi yok maalesef. Size naçizane tavsiyem CC takasından uzak durun. Çağlar Bayur yazdı: rakam bilemem piyasına bakmalı, CC ile takas sıcak değil Ali Gök yazdı: 1.8 TSI En sorunsuz motor mu dedi yani? O arkadaşımla ticaret yapmazdım Selim Bilgin yazdı: Ya cahil ya art niyetli. Bir de tüplüymüş. 😢 Kerim Bilge yazdı: 1.8 TSI, LPG, CC Aman Ha! Doğan Arşiray yazdı: bence bütün eski tsi lar... İlkay Başaran yazdı: Sorunsuz motor olduğu için 185 binde sandıkla değiştirilmiş. Bu sorunsuzluğu herkes tadabilsin diye başka arabaya takmak için yapıyorlar bunu aklınıza birşey gelmesin. Bu ironi olan kısmı. Evet, ustama da sordum, sakın ha, uzak dur dedi. Direkt eledim o seçeneği. Mehmet Ozyurek yazdı: Çorum’daki motorun düşük kilometre olduğunu nereden biliyorlar. Çağlar Bayur yazdı: bi ikna ol ya Cumartesi günü Çorum'daki motoru aldık. Görünüşe göre temiz duruyor. Turbo da falan gram boşluk yok. Bakalım bir kaç güne takılacak. Gelişmelerden haberdar ederim. 10 Yorum bağlantısı
Ali Gök 14 Nisan Paylaş 14 Nisan İyidir ya illa kötü olacak diye bişe yok. araba arızalı diye sökülmek zorunda değil kaza yapmıştır motor sağlamdır güzel olur inşallah bence doğrusunu yaptınız hayırlı olsun Yorum bağlantısı
Serkan Özmen 14 Nisan Yazar Paylaş 14 Nisan Mehmet Ozyurek yazdı: Hadi hayırlı olsun.. Bununla geçmiş olsun. Teşekkür ederim abi. İnşallah bundan sonra bir sıkıntı çıkarmaz bize. Ali Gök yazdı: İyidir ya illa kötü olacak diye bişe yok. araba arızalı diye sökülmek zorunda değil kaza yapmıştır motor sağlamdır güzel olur inşallah bence doğrusunu yaptınız hayırlı olsun Umudumuz o yönde. Bakalım artık, nasip. İnşallah temiz bir motor denk getirmişizdir ve en az 2-3 sene daha kafa rahat bineriz diye umut ediyoruz. Yorum bağlantısı
Recommended Posts