Harun Özden 9 Nisan Paylaş 9 Nisan (düzenlendi) Bu motorlarda da (1.6 tdi CAYC) yağ pompası tahriği ıslak kayış imiş. Daha yeni nesil olan ea288 motor serisinde de ıslak kayış . 200 bin km sonrası potansiyel tehlike. VW'ye göre değişim periyodu yok (Araç ömrü 10 yıl olarak düşünüldüğü için). Kayış yerine zincir modifikasyon kitleri yurtdışında mevcut. Büyük talihsizlik olmuş, tekrardan geçmiş olsun 9 Nisan tarihinde Harun Özden tarafından düzenlendi bilgi ekleme 1 Yorum bağlantısı
Emrah Korkmazz 9 Nisan Paylaş 9 Nisan Instagram'da sandık motor diye aratırsanız sırf bu işi yapan bazı firmaların hesapları var, onlardan fiyat alabilirsiniz bence. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Nisan Paylaş 9 Nisan geçmiş olsun, önce bir sebepi ortaya çaıkarmalı, piston yüzeylerine bakarak enjektör tehmini yapılabilir, zaten revizyone girilnce önce enkektörler kontrole gidecek, sonra plan yapmalı . anlatıma bağlı olarak dikiş makinası sesi yatak vurma olarak anlarım ilk aşamada bu da yağlama sorununa gider. bence blok ile bu iş halledilir gibi, tabii enjektör kontrol edilecek yağ pompası kesin değişecek, ana kol yatak kontrol edilcek muhtemlene çizik çıkacaktır Yorum bağlantısı
Serkan Özmen 9 Nisan Yazar Paylaş 9 Nisan Çağlar Bayur yazdı: geçmiş olsun, önce bir sebepi ortaya çaıkarmalı, piston yüzeylerine bakarak enjektör tehmini yapılabilir, zaten revizyone girilnce önce enkektörler kontrole gidecek, sonra plan yapmalı . anlatıma bağlı olarak dikiş makinası sesi yatak vurma olarak anlarım ilk aşamada bu da yağlama sorununa gider. bence blok ile bu iş halledilir gibi, tabii enjektör kontrol edilecek yağ pompası kesin değişecek, ana kol yatak kontrol edilcek muhtemlene çizik çıkacaktır Bu şekilde bir yol izlemede ücretin çok daha fazla çıkacağını söyledi usta. Bana söylenen yağlama sorunu sebepli yatak sarma olduğu. Bir müddet o şekilde kullanım sonucu motoru dönülemez noktaya götürmüşüz anlaşılan. Emrah Korkmazz yazdı: Instagram'da sandık motor diye aratırsanız sırf bu işi yapan bazı firmaların hesapları var, onlardan fiyat alabilirsiniz bence. Birkaç tanesine mesaj attım, bakalım ne sonuç çıkacak. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 9 Nisan Paylaş 9 Nisan Serkan Özmen yazdı: Ben aracı 3 sene önce 220 bin küsür kmlerde iken almıştım. Aldığımda gayet temiz demişlerdi. Bakımlarını da hiç aksatmadan orijinal, uyumlu, Motul veya Liqui Moly yağ ve Mann filtreler ile yaptırdım şimdiye kadar. Şansızlığım yağ pompasının hiç işaret vermeden arızalanması oldu sanırım. Teşekkürler. Yetkili servisler ile görüşmedim. Sanırım maliyet çok fazla çıkar. bence görüşmekte fayda var bazen dışarıdan uygun bile olabiliyor Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 9 Nisan Paylaş 9 Nisan Sani Gerşon yazdı: Kanun müsade etmiyor. Yanlış hatırlamıyorsam sadece %10 büyütebiliyordun hacmi. o değişmiş diye okumuştum. neden büyümesin ki vergisini ödeyeceksin porjesinden sonra. dizelden benzine geçilemiyor yanlış bilmiyorsam. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Nisan Paylaş 9 Nisan Ali Darbaz yazdı: Anlamadığım yağ lambası hiçmi yanmaz. 80 ile giderken arıza var demez insan yavaş gidiyordur Yorum bağlantısı
Serkan Özmen 9 Nisan Yazar Paylaş 9 Nisan Ali Darbaz yazdı: Anlamadığım yağ lambası hiçmi yanmaz. Maalesef yanmadı. Beni yanıltan da o oldu zaten. Çağlar Bayur yazdı: 80 ile giderken arıza var demez insan yavaş gidiyordur Aslında 110-120 km ile gidiyordum. Niye yanmadı ben de anlamadım. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Nisan Paylaş 9 Nisan Serkan Özmen yazdı: Maalesef yanmadı. Beni yanıltan da o oldu zaten. Aslında 110-120 km ile gidiyordum. Niye yanmadı ben de anlamadım. 200 le gidebilen arabalar 80 le 110 la 50 ile giderken arıza yaptı denmez, yani yağ lambası yanmayabilir için benzetme idi, yağlama kesilmediği için. arıza lambaları emisyon ile ilgili arızlarada yanar zaten Yorum bağlantısı
Serkan Özmen 9 Nisan Yazar Paylaş 9 Nisan Çağlar Bayur yazdı: 200 le gidebilen arabalar 80 le 110 la 50 ile giderken arıza yaptı denmez, yani yağ lambası yanmayabilir için benzetme idi, yağlama kesilmediği için. arıza lambaları emisyon ile ilgili arızlarada yanar zaten Peki yağ pompası arıza yaptığında, yağ basıncının düşmesi sebebi ile arıza lambası yakması gerekmez miydi? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Nisan Paylaş 9 Nisan Serkan Özmen yazdı: Peki yağ pompası arıza yaptığında, yağ basıncının düşmesi sebebi ile arıza lambası yakması gerekmez miydi? anca tam kesilirse yanar Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 9 Nisan Paylaş 9 Nisan Çağlar Bayur yazdı: 200 le gidebilen arabalar 80 le 110 la 50 ile giderken arıza yaptı denmez, yani yağ lambası yanmayabilir için benzetme idi, yağlama kesilmediği için. arıza lambaları emisyon ile ilgili arızlarada yanar zaten jeep de mercedes motoru var ama mercedeste olmayan yağ basınç sensörü de koymuş adamlar. yani yağ seviyesini aşağıdan basıncı filtre kütüğünden ölçüyor. sensör bozulunca hemen arıza için yağ ışığı yanıyor. ekranda da mesaj çıkıyor. faydalı eser bence. çünkü yeni dizellerde yağsız kalan motorun yok olması herhalde 1 km filan sürer en fazla. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Nisan Paylaş 9 Nisan Doğan Arşiray yazdı: jeep de amerikan çöllerinde yağ basınç göstergesi bile bir yaşam tarzıdır 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 9 Nisan Paylaş 9 Nisan C3 de yağ basınc, yağ basınç valfi konumu, yağ sıcaklığı ve son olarakta yağ seviyesi dahi var. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 9 Nisan Paylaş 9 Nisan Çağlar Bayur yazdı: amerikan çöllerinde yağ basınç göstergesi bile bir yaşam tarzıdır hiçbirşeyin olmayacak yağ basınç göstergen olacak bence. sonra hararet sonrada kalan benzin. 2 Yorum bağlantısı
Serkan Özmen 9 Nisan Yazar Paylaş 9 Nisan Doğan Arşiray yazdı: hiçbirşeyin olmayacak yağ basınç göstergen olacak bence. sonra hararet sonrada kalan benzin. Kesinlikle katılıyorum. En önemli şeyleri sırf estetik kaygılardan koymuyorlar. Yorum bağlantısı
Koray Demir 9 Nisan Paylaş 9 Nisan Vossan Otomotiv ile bir görüşün derim fiyatları uygun olur https://www.instagram.com/vossan1?igsh=MWN3djB6OWc4cHQyMA== Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Nisan Paylaş 9 Nisan Doğan Arşiray yazdı: hiçbirşeyin olmayacak yağ basınç göstergen olacak bence. sonra hararet sonrada kalan benzin. yedek parça taş mı yesin, oldu olacak motor çalışma saati de olsun de iyice batsınlar Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 9 Nisan Paylaş 9 Nisan Arabanın genel durumu çok iyi ise 350 bine sıfırlayıp "sıfır" diye binmek düşünülebilir. Bunu sat yeni al vs derken başınıza işler gelecektir. Ben olsam ya bu haliyle satarım ya da sıfır almaya çalışırım. Belki çıkma bulacaksınız ama aynı hatayı o da yaparsa? Yorum bağlantısı
Baha Kanberoğlu 10 Nisan Paylaş 10 Nisan Serkan Özmen yazdı: Emrah Korkmazz yazdı: Genişlet Bu fiyat ustanın şifahen söylediği bir rakam. Ciddi bir araştırma yapamadım. Nereden fiyat bilgisi alabilirim açıkçası bilmiyorum. Sıfır sandık motor için fiyat bilgisi alabileceğim bir yer biliyor musunuz? Hic parcaci yok mu oralarda. Sifir motorda bir yerde illaki parcaci uzerinde gelecektir. Yorum bağlantısı
Serkan Özmen 10 Nisan Yazar Paylaş 10 Nisan Baha Kanberoğlu yazdı: Hic parcaci yok mu oralarda. Sifir motorda bir yerde illaki parcaci uzerinde gelecektir. Kırıkkale de parçacı var ama standart parça satışı yapıyorlar. Zaten burası Ankara'ya yakın olduğu için herkes yıldız oto sanayini işaret ediyor. Ben de işten güçten henüz vakit bulup gidemedim. Sadece internet üzerinden soruyorum. 110-160 bin TL arası dolu çıkma motor bulunuyor. Önemli olan nokta güvenilir,temiz bir örnek bulmak. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 10 Nisan Paylaş 10 Nisan Harun Özden yazdı: Bu motorlarda da (1.6 tdi CAYC) yağ pompası tahriği ıslak kayış imiş. Daha yeni nesil olan ea288 motor serisinde de ıslak kayış . 200 bin km sonrası potansiyel tehlike. VW'ye göre değişim periyodu yok (Araç ömrü 10 yıl olarak düşünüldüğü için). Kayış yerine zincir modifikasyon kitleri yurtdışında mevcut. Büyük talihsizlik olmuş, tekrardan geçmiş olsun aman tanrım. Hiç haberim yoktu bundan. Yazık yaw. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 10 Nisan Paylaş 10 Nisan Bir şey olmaz ya, küçük bir kayış 200,300bin km gidiyor. Yorum bağlantısı
Recommended Posts