İçeriğe Yönlendir

SUV Araç Önerisi Yapabilir misiniz?

Ömer Faruk BOZKURT

Recommended Posts

Enes Ayan
(düzenlendi)

2020 model üstü Kadjar 1.3 tce mümkünse icon olmuyorsa  touch roof bence tam istediğiniz kriterlerde bir araç. Hem dolu olur hem km düşük motor güçlü ve sorunuz ve temiz bulunabilir.  Ben bir yıldır kullanıyorum gayet memnunum. Şehir içi 7.5 larda kısa mesafe trafiksiz, şehir dışı 5.5'larda geziyor.

tarihinde Enes Ayan tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih Keskin

nissan olursa 1.2 qashqai olur arkadaşımda var ilk sahibi düşünürseniz 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Baha Kanberoğlu yazdı:

Onun disinda Qashqai olabilir ama bu fiyatlarda temiz ve az km bulabilir misiniz bilmiyorum. 

O fiyata biraz zor gibi.. 

Yorum bağlantısı
Selim Kaya
Ömer Faruk BOZKURT yazdı:

Eşimde kullanacağı için otomatik istiyorum hocam eşime vermeyecek olsam güzel bir sedan alırım da neyse :D

Kia Sportage 2015 modeller nasıldır? Bilginiz var mı?

2012 modeli var bende. Kullandığınız güzergâha göre tüketim çok fark ediyor. Aracın atmosferik olduğu bilinciyle günlük rutin kullanımım 8 litrenin altında kalıyorum. Tabi bu değer manuel vites için geçerli.

Onun dışında genel anlamda memnunum diyebilirim. Bana göre sessiz ve konforlu.

Bu yılların Kore araçlarında katalitik konvertör sorunu oluyormuş. Başıma gelince öğrendim. En büyük masrafı bu oldu sadece.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ferhat Yavuz

Ford Kuga var kuzende 2015 yada 2016 satıp elektrikli alacağım diyordu beyaz titanyum 1.5 dizel 110.000 km de yazlık kışlık lastikleri var boya değişen yok  isterseniz sorayım.

Yorum bağlantısı
Özgür ÇETİNKAYA
(düzenlendi)

peugeot 2008 var satılık. 2020 model 135 bin Lastikler sıfır bakımlar yapıldı Araç full paket Chery alınacak (sıfır)  o yüzden satılıyor.

Fiyat 1.35m

İlgilenirseniz öm gönderebilirsiniz.

tarihinde Özgür ÇETİNKAYA tarafından düzenlendi
Bilgi eklendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...