Hüseyin Kocaçam 8 Nisan Paylaş 8 Nisan Herkese iyi günler 720bin tl param var bu paraya alınabilinecek otomatik ve hb bir araba alacağım sizce bu paralara mantıklı hangi arabalar alınır? Yorum bağlantısı
Hüseyin Kocaçam 8 Nisan Yazar Paylaş 8 Nisan Koray Demir yazdı: Toyota Auris olabilir. Aurislerde p vites yok diyorlar o nasıl oluyor arabayı bırakırken d'de mi bırakıyoruz? bir de yamada geri kaçırıyor mu? Yorum bağlantısı
Çözüm Mehmet Ozyurek 8 Nisan Çözüm Paylaş 8 Nisan 2008 A3 verelim.. Lpg tankını bir saat önce değiştirdim (Bu bir reklamdır) 4 6 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 8 Nisan Paylaş 8 Nisan Ooo ürün yerleştirme yapabiliyoruz artık yaşasın. 1 2 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 8 Nisan Paylaş 8 Nisan Mehmet Ozyurek yazdı: 2008 A3 verelim.. Lpg tankını bir saat önce değiştirdim (Bu bir reklamdır) 350 veririm emin abideyken söyleyememiştim 5 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Nisan Paylaş 8 Nisan Oğuzkan Işık yazdı: 350 veririm emin abideyken söyleyememiştim 2 tane verirsen ok. 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 8 Nisan Paylaş 8 Nisan (düzenlendi) Hüseyin Kocaçam yazdı: Aurislerde p vites yok diyorlar o nasıl oluyor arabayı bırakırken d'de mi bırakıyoruz? bir de yamada geri kaçırıyor mu? Yarı otomatikleri N de bırakıp el frenini çekiyorsunuz. Tam otomatik aurisler de mevcut, P de bırakıp el freni çekiyorsunuz. Tam otomatik ve kullanımını sevdiğim için ceed(i30 da olabilir) öneririm 8 Nisan tarihinde Köksal Yılmaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 8 Nisan Paylaş 8 Nisan Mehmet Ozyurek yazdı: 2 tane verirsen ok. Çok dedim ama hiç yanaşmadı. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 8 Nisan Paylaş 8 Nisan Mehmet Ozyurek yazdı: 2 tane verirsen ok. Babama uğradım akşam. poliçeleride yaptırdım çekirdeğim nerede diyecek gibiydi Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 9 Nisan Paylaş 9 Nisan Saab 9.3 vereyim 150 bin tl cebinde kalsın. (Bu da bir reklamdır. 🤣🤣) 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Nisan Paylaş 9 Nisan Oğuzkan Işık yazdı: Babama uğradım akşam. poliçeleride yaptırdım çekirdeğim nerede diyecek gibiydi Çekirdeğin düzeni yok bu sene ya. Köylü üretimi bulamadım, fabrika üretimi ıslak kavrum aldım ama, inan hediye verirken utanıyorum.. Az aldım zaten. Babana bedavaya poliçe yaptık ya.. O bana ceviz versin.. 2 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 9 Nisan Paylaş 9 Nisan Mehmet Ozyurek yazdı: Çekirdeğin düzeni yok bu sene ya. Köylü üretimi bulamadım, fabrika üretimi ıslak kavrum aldım ama, inan hediye verirken utanıyorum.. Az aldım zaten. Babana bedavaya poliçe yaptık ya.. O bana ceviz versin.. Cevizi kayınpedere söylemem lazım onun için de eylülü ekimi beklemeli. Hallederiz ceviz kolay. Valla babam çok dertliydi lastik alacağım senin arabaya dedim sigortalar çok tuttu ne lastiğiymiş dedi Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 9 Nisan Paylaş 9 Nisan (düzenlendi) suv istermisiniz 4x4 sportage var buda reklamdır 9 Nisan tarihinde Mehmet Kazancıoğlu tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Nisan Paylaş 9 Nisan Oğuzkan Işık yazdı: sigortalar çok tuttu ne lastiğiymiş dedi Yok yaa, dip fiyatın 2000 lira altına trafik poliçesi yaptım. Kasko zaten ucuz oldu. Neredeyse geçen yılki fiyat Ceviz isterim. Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 9 Nisan Paylaş 9 Nisan Mehmet Ozyurek yazdı: Yok yaa, dip fiyatın 2000 lira altına trafik poliçesi yaptım. Kasko zaten ucuz oldu. Neredeyse geçen yılki fiyat Ceviz isterim. Hiç şüphem yok uygun olduğuna. Emekli adam sonuçta. Ceviz kolay emmi Allah verirse gönderirim Yorum bağlantısı
Mertol Kip 9 Nisan Paylaş 9 Nisan Mehmet Ozyurek yazdı: Babana bedavaya poliçe yaptık ya.. O bana ceviz versin.. Mezacılığa mı başladın len Oğuzkan Işık yazdı: Ceviz kolay emmi Allah verirse gönderirim ajdshagjkha bu da Allah bana ben sana demiş akjhsgdkjhgksaj 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Nisan Paylaş 9 Nisan Mertol Kip yazdı: Mezacılığa mı başladın len Yok ya.. çekirdek istemesin diye şeyediyorum.. 1 3 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 9 Nisan Paylaş 9 Nisan Mehmet Ozyurek yazdı: Yok ya.. çekirdek istemesin diye şeyediyorum.. Çekirdeği ben istedim zaten ekleyivereydin poliçenin içine çekirdeğin tutarını Yorum bağlantısı
Mertol Kip 9 Nisan Paylaş 9 Nisan Oğuzkan Işık yazdı: Çekirdeği ben istedim zaten ekleyivereydin poliçenin içine çekirdeğin tutarını Bu da başka çakal. Çekirdeği isteyip parasını poliçeye gömüp faturayı babasına çakacak. ajhgsdfkjhagfskjdahgsaj 5 Yorum bağlantısı
Hüseyin Kocaçam 9 Nisan Yazar Paylaş 9 Nisan Köksal Yılmaz yazdı: Yarı otomatikleri N de bırakıp el frenini çekiyorsunuz. Tam otomatik aurisler de mevcut, P de bırakıp el freni çekiyorsunuz. Tam otomatik ve kullanımını sevdiğim için ceed(i30 da olabilir) öneririm Hocam ceedlerde aynı motor aynı yıl olmasına rağmen baktığımda 6 ileri ve 4 ileri otomatik şanzuman var arabalarda bunların farkları neler ve hangisi daha iyidir? ( 2011 model ikiside) Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 9 Nisan Paylaş 9 Nisan (düzenlendi) Hüseyin Kocaçam yazdı: Hocam ceedlerde aynı motor aynı yıl olmasına rağmen baktığımda 6 ileri ve 4 ileri otomatik şanzuman var arabalarda bunların farkları neler ve hangisi daha iyidir? ( 2011 model ikiside) 4 ileri olan eski kasası(115-128 bg versiyonları var diye biliyorum), bendeki kasa 2012-2015 arası 6 ileri olan 128 bg. İki kasa arasında oldukça fark var. 720 bine 2012 ve üstü kasa alırım ben olsam. 9 Nisan tarihinde Köksal Yılmaz tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever 9 Nisan Paylaş 9 Nisan Auris, ben de kullanıcısı olarak öneririm. dizel de olur. benzinli de. örn 2015 1.6 132 bg tadından yenmez. lpg derseniz tam uyumlu Yorum bağlantısı
Recommended Posts