İçeriğe Yönlendir

Yamulmayan Disk

Murat Öngür

Recommended Posts

Murat Öngür

Merhaba 3 ay önce aldığım mga marka diskler ikinci uzun yol deneyiminden sonra yamuldu şimdi torna yaptırsam yine yamulacak araca uygun kaliteli marka pek bulamadım bir yer zimmermann buldum oda şaseye uymadı ! 

trw bakıyorum oda 7 civarı delphi ye güvenmiyorum diskini kullanmadım ama balataları belediye otobüsü gibi ötüyordu :) 

orj diskler çok pahalı. 

5 bin tl civarı kaliteli disk öneriniz varmıdır ?

araç insignia 296 mm ön diskler

Yorum bağlantısı
Erhan Doruk

Piyasada sahte çok, orjinal marka bulabildiğiniz herşey olur bence. 

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

frene çok mu basıyorsunuz? Arabayı yıkatıyor musunuz?

Yorum bağlantısı
Ali Gülmez

mga balata kadar kötüsünü görmedim diskte yamulma normal ama

sıcakken su geldiği an kaliteli diskte atar

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

edit: "o da" ve "mıdır" ayrı yazılması gerekiyor. 

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Coşku Mert

mga marka civata olsa mecbur kalmadıkça takmam arabama. hele disk asla. bir çok kişiden yamulma şikayeti duydum

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal

Ferodo öneririm,

Eğer bulunamaz ise Bosch ancak mavi değil sarı kutulu olanlardan. 50000 km oldu Bosch henüz bir sorun yok. 

Yorum bağlantısı
Murat Öngür
Mehmet Göktürk yazdı:

frene çok mu basıyorsunuz? Arabayı yıkatıyor musunuz?

yok abi ya o kadar da dikkat ederim kullanıma disk ler sıcak iken asla yıkamam . 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar

Trw marka disk ile sorunu çözmüştüm.

Yorum bağlantısı
Murat Öngür
Mustafa Yanar yazdı:

Trw marka disk ile sorunu çözmüştüm.

diğer aracımda da bende trw ile sorunu çözmüştüm ( kia ceed )

Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat

ben mga balata ve diski çok ucuza twingo için aldım 1.5 seneyi aştı herhalde bi  15 20 bin km kullandım sorun yaşamadım aslında bende yaşarım diye bekliyordum ama şaşırttı :D 

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Ötmeyen balata olarak ne takmalıyım.. Audinin balataları değiştim, Değişeli 5 ay oldu. 5 aydır ısınınca ötüyor.. 

Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Mehmet Ozyurek yazdı:

Ötmeyen balata olarak ne takmalıyım.. Audinin balataları değiştim, Değişeli 5 ay oldu. 5 aydır ısınınca ötüyor.. 

Sıvı gres. (Tutmayabilir, karışmam) :seytan:

• Mutlu 3
Yorum bağlantısı
Mustafa Cerci

Diskleri brembo dan balatalari da Ferodo dan aliyorum simdiye Kadar ne bir yamulma ne de otme yapti ama jantlar cok balata tozundan kirleniyor

orjinal disklerde yamulma vé catlamaya sahit oldum

Yorum bağlantısı
Murat Öngür
Mehmet Ozyurek yazdı:

bende valeo var önlerde mga disk e rağmen ötmüyor arkalar trw onlar zaten ötmüyor :) 

birde  internette yeni moda çıkmış neymiş adet fiyatıymış :)  diskler satılırken tek kutuda sağ sol olarak satılır . bu bizim milletin hayatı üç kağıt olmuş

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Murat Öngür yazdı:

bende valeo var önlerde mga disk e rağmen ötmüyor arkalar trw onlar zaten ötmüyor :) 

birde  internette yeni moda çıkmış neymiş adet fiyatıymış :)  diskler satılırken tek kutuda sağ sol olarak satılır . bu bizim milletin hayatı üç kağıt olmuş

Pazarcılar da biber etiketine kocaman 60 lira yazıyor. Altına küçücük yarım kilosu yazıyor. 😂

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Öngür
Mehmet Ozyurek yazdı:

Pazarcılar da biber etiketine kocaman 60 lira yazıyor. Altına küçücük yarım kilosu yazıyor. 😂

aynen abi sorma :) 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Öngür

Daha önceki aracımda TRW İle sorunu çözmüştüm tekrar trw bulup aldım inş sorunu çözerim :)  

Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan
Mehmet Ozyurek yazdı:

Sadece Ate. Orijinal ekipman.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal
Mehmet Ozyurek yazdı:

Ferodo öneririm abi, yaklaşık 50000 km oldu ötme vs yok. Arabayı da ayda yılda bir yıkarım, ona rağmen balata tozu vs olmuyor fazla. 

1 takım da yedeğim var muhtemelen bu bakımda artık değiştiririm. 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...