Mertol Kip 8 Nisan Paylaş 8 Nisan Ali Gök yazdı: aküyü şarj edip etmemesiyle niye bukadar ilgilsin ali abi hala anlamadım Sen hiç bilgisayarla flaan uğraşıp normal kalan insan gördün mü? Ben bu sene itibar iile 30 senedir profesyonel olarak uğraşıyorum mesela, oradna pay çıkart 8 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 8 Nisan Paylaş 8 Nisan Mertol Kip yazdı: Sen hiç bilgisayarla flaan uğraşıp normal kalan insan gördün mü? Ben bu sene itibar iile 30 senedir profesyonel olarak uğraşıyorum mesela, oradna pay çıkart 20. senemdeyim. 10 senem mi kaldı 1 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Nisan Paylaş 8 Nisan Mehmet Ozyurek yazdı: Hiç bir aracım bu şekilde çalışmadı.. vloger değilsen izlenme kasmayı da bilemezsin çok teknik düşünme dosdoğruyu çekersen videoya kimse izlemez Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna 8 Nisan Paylaş 8 Nisan Mertol Kip yazdı: Sen hiç bilgisayarla flaan uğraşıp normal kalan insan gördün mü? Ben bu sene itibar iile 30 senedir profesyonel olarak uğraşıyorum mesela, oradna pay çıkart Ali Darbaz ile tanistim ben, normal gibi geldi bana ama Ya da ben de 25 senedir ayni sektordeyim, ben de normal olmadigim icin Ali de bana normal gelmistir 1 7 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Nisan Paylaş 8 Nisan Ali Gök yazdı: 13 14 senedir arabaya binerim aküyle tüm sorunum bu kadar zamanda heralde 2 yada 3 sefer akü aldım onun dışında akü ne aklıma bile gelmez. arabanın aküyü şarj edip etmemesiyle niye bukadar ilgilsin ali abi hala anlamadım Yakıt tüketimi Yorum bağlantısı
Mertol Kip 8 Nisan Paylaş 8 Nisan Gökhan Tuna yazdı: Ali Darbaz ile tanistim ben, normal gibi geldi bana ama Ya da ben de 25 senedir ayni sektordeyim, ben de normal olmadigim icin Ali de bana normal gelmistir Demek ki Ali daha 25 seneyi doldurmamış 3 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 8 Nisan Paylaş 8 Nisan Benim 15 yıl oldu daha. Çok normalim onun için. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 8 Nisan Yazar Paylaş 8 Nisan Mertol Kip yazdı: Demek ki Ali daha 25 seneyi doldurmamış 19 yıl oldu. Mehmet Ozyurek yazdı: Yakıt tüketimi sabaha karşı 4 de Marmara otobanında çalışıyordum fiyat göstergesini güncelledim. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts