Fatih Keskin 9 Nisan Paylaş 9 Nisan Servet Aydın yazdı: Yav ben bu Zeki dedeyi pek sevdim ha zeki abi tehlikenin farkında ve bilgisayarı kapatıp kaçtı bence hazır cx5 te almıştın jimny peşinden ne giderdin dimi 4 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 9 Nisan Paylaş 9 Nisan Fatih Keskin yazdı: zeki abi tehlikenin farkında ve bilgisayarı kapatıp kaçtı bence hazır cx5 te almıştın jimny peşinden ne giderdin dimi Satam mazdayı bende jimny alam diyom kime diyom? 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Nisan Paylaş 9 Nisan Servet Aydın yazdı: Satam mazdayı bende jimny alam diyom kime diyom? tavanı ufak çadır sığmaz 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 9 Nisan Paylaş 9 Nisan Çağlar Bayur yazdı: tavanı ufak çadır sığmaz Sediciden küçük? 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Nisan Paylaş 9 Nisan Servet Aydın yazdı: Sediciden küçük? gidip yerinde inceleyelim teknik adamım tahminle olmaz o iş , yolluk çuklat ta alırız yanımıza Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 9 Nisan Paylaş 9 Nisan Ben hazırlandım çabi alıyorum seni saatleri ayarlayalım 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Nisan Paylaş 9 Nisan Fatih Keskin yazdı: Ben hazırlandım çabi alıyorum seni saatleri ayarlayalım bal,ıkesir sıcak mıdır Yorum bağlantısı
Servet Aydın 9 Nisan Paylaş 9 Nisan Çağlar Bayur yazdı: gidip yerinde inceleyelim teknik adamım tahminle olmaz o iş , yolluk çuklat ta alırız yanımıza Bi doymadınız 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 10 Nisan Paylaş 10 Nisan Çağlar Bayur yazdı: bal,ıkesir sıcak mıdır Taş yağışlı önümüzdeki 10 hafta 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 10 Nisan Paylaş 10 Nisan İlkay Başaran yazdı: Taş yağışlı önümüzdeki 10 hafta Beyle mi? 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Nisan Paylaş 11 Nisan Servet Aydın yazdı: Beyle mi? adam taş tan bile sanat eseri yaratabiliyor, stone hedge doğum günü hediyen mi Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 11 Nisan Paylaş 11 Nisan O zaman göbekli tepe çeyiz gibi bir şey olur. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 11 Nisan Paylaş 11 Nisan Çağlar Bayur yazdı: adam taş tan bile sanat eseri yaratabiliyor, stone hedge doğum günü hediyen mi Götüren olmadı ki ? 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts