İçeriğe Yönlendir

Oyuncu Klavyesi Tavsiye

Ali Darbaz

Recommended Posts

Harun Kocaçalışkan

Klavyeden ziyade masa lazım. 

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Harun Kocaçalışkan yazdı:

Klavyeden ziyade masa lazım. 

Abi üçüncü odam yok. Kız beni odasından kovdu. Yatak odasında olan alana bu masa zor sığdı. :D Hanım benim kovacak yer arıyor ama dayanıyoz. 

@Tansu Kalafatoğlu Balkonumu ev odasına çevirmek istesem bunun yasal sıkıntıları var mı 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Ali Darbaz yazdı:

Abi üçüncü odam yok. Kız beni odasından kovdu. Yatak odasında olan alana bu masa zor sığdı. :D Hanım benim kovacak yer arıyor ama dayanıyoz. 

@Tansu Kalafatoğlu Balkonumu ev odasına çevirmek istesem bunun yasal sıkıntıları var mı 

var ama yok. Yani bu kadar basit şeyle alakalı şikayet gelse bile belediye işlem yapmamak için direnir. Şikayetçiyi yıldırmaya çalışır

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

var ama yok. Yani bu kadar basit şeyle alakalı şikayet gelse bile belediye işlem yapmamak için direnir. Şikayetçiyi yıldırmaya çalışır

Balkonu şu resimdeki gibi kapatsam nasıl bir ortam olur. içerde pcler uçuş konsolları nem rutubet vs olurmu. Oyuncuğu hasta edermi. Hiç tecrubem yok sana danışayım. 

Balkon Panjur Sistemleri – ONURPEN

Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur
Ali Darbaz yazdı:

Aşağıdaki sistem ile balkonu kapatırsan al sana oda. mutfak balkonunu komple böyle kapattım. balkon ile mutfak arasındaki duvarı yıkıp mutfağa kattım. :) 

Paneller arası mıknatıslı aradan ses ve rüzgar girmiyor. camlar çift cam ısıcamlı soğukta girmiyor.

https://www.albertgenau.com/tr/Isicamli-Cambalkon-Tiara?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjw782_BhDjARIsABTv_JDHQeNsT4gZl3o5lC2chWfc3AgE2DY3cm8SHk31CPPbW0F6-Ko9fE4aAuGEEALw_wcB

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Erdoğan Temur yazdı:

Aşağıdaki sistem ile balkonu kapatırsan al sana oda. mutfak balkonunu komple böyle kapattım. balkon ile mutfak arasındaki duvarı yıkıp mutfağa kattım. :) 

Paneller arası mıknatıslı aradan ses ve rüzgar girmiyor. camlar çift cam ısıcamlı soğukta girmiyor.

https://www.albertgenau.com/tr/Isicamli-Cambalkon-Tiara?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjw782_BhDjARIsABTv_JDHQeNsT4gZl3o5lC2chWfc3AgE2DY3cm8SHk31CPPbW0F6-Ko9fE4aAuGEEALw_wcB

mevcutta cam balkon. Ama içerisi soğuk . 
burada 8 saat oturup uçamaz . Bunu modifiye etsek daha az maliyete çözermiyiz peki. 

IMG_20201028_170353_Original.jpeg

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Bu marka çokça önüme çıkmaya başladı. Çinli bir marka. Ben de ekranlı bir modelini beğendim lakin performansı nasıl oyunlarda bilinmiyor. Alanların pek yorumlarını göremedim.

Oyuncu donanımı dendi mi Steel Series'e bakmak lazım.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

Cam balkonun üstüne kepenk yaparak soğukluğu çok çözemezsin. Cam balkonculara gidip camlarını modifiye etmen lazım. Cam arasından kaçan havayı engellerden içerisi ısınır ama pvc pencere gibi de olmaz. 

yapmayacaksan yorma bizi bak :) 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur
Ali Darbaz yazdı:

mevcutta cam balkon. Ama içerisi soğuk . 
burada 8 saat oturup uçamaz . Bunu modifiye etsek daha az maliyete çözermiyiz peki. 

IMG_20201028_170353_Original.jpeg

tek camla donarsın.  çift cam ısı camla senin sorun çözülür. 

Yorum bağlantısı
Ali Gülmez

cam balkonu kaldır yerine pimapen tak al sana oda mis gibi olur

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
(düzenlendi)
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Cam balkonun üstüne kepenk yaparak soğukluğu çok çözemezsin. Cam balkonculara gidip camlarını modifiye etmen lazım. Cam arasından kaçan havayı engellerden içerisi ısınır ama pvc pencere gibi de olmaz. 

sen yol açtın . Belediye kızmıyorsa oda yaparım. Miss gibi oyuncu odası olur.

para varken yapayım aradan çıksın. 

tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu
Ali Gülmez yazdı:

cam balkonu kaldır yerine pimapen tak al sana oda mis gibi olur

Yargıtay içtihatlarına göre binanın görünüşü, silueti değiştiği için balkon PVC ile kapatılamaz, sadece cam ile kapatılabilir.

Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Milleti yorma bu iş olmaz oluru sadece çift camlı balkon kapama olur.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay
(düzenlendi)

Bu nasıl hocam? Ama sadece oyun için. Yoksa Logitech'in mini klavyelerinden alabilirisiniz.

tarihinde Cihat Küçükay tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Babama söyledim, cam balkonu yapan adamı geri çağırıp yalıtımı artırmasını talep edeceğiz. Ama haziranı bekle hava ısınsın dedi. 

Yorum bağlantısı
Ali Gülmez
Metin Uzunoğlu yazdı:

Yargıtay içtihatlarına göre binanın görünüşü, silueti değiştiği için balkon PVC ile kapatılamaz, sadece cam ile kapatılabilir.

Milleti yorma bu iş olmaz oluru sadece çift camlı balkon kapama olur.

hocam ben size ankara tokilerden foto atayım isterseniz :)

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Cihat Küçükay yazdı:

Bu nasıl hocam? Ama sadece oyun için. Yoksa Logitech'in mini klavyelerinden alabilirisiniz.

küçük klavye abi, benim tam boy q yazı yazabilmem lazım. Numpad olmasa yeter bana. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Ali Darbaz yazdı:

Babama söyledim, cam balkonu yapan adamı geri çağırıp yalıtımı artırmasını talep edeceğiz. Ama haziranı bekle hava ısınsın dedi. 

çok mantıklı. Yazın test edersiniz içeriye soğuk kaçıp kaçmadığını 

• Mutlu 3
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

çok mantıklı. Yazın test edersiniz içeriye soğuk kaçıp kaçmadığını 

Peki ne yapalım bu soğukta yağmurda adama cam balkonu mu tadil ettirelim. Rüzgar çarpa çarpa iş yapamaz. baştan savma olur. Zaten kendini gösteriri yapacağı işcilikten kullandığı malzemeden kışın sıcakmı olur soğukmu olur tahmin edilebilir. Kışın sıcak olmazsada ustaya hesabını sorarız .

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Bu klavyeyi aldım . Bir kaç kötü yorum vardı, bira kaçı kargo kaynaklıydı, resimlerde istediğimden daha küçük görünmesi nedeniyle satın aldım. 

image.png.7e5adf884cfbad4a0b92d67c1d3c3c2f.png

Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu
Ali Gülmez yazdı:

hocam ben size ankara tokilerden foto atayım isterseniz :)

Apartmandan bir şikayet yeterli.

Yorum bağlantısı
Ali Gülmez
Metin Uzunoğlu yazdı:

Apartmandan bir şikayet yeterli.

kime şikayet edebilirim komşulara gıcığımda 

Uğraşsınlar :)

Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu
Ali Gülmez yazdı:

kime şikayet edebilirim komşulara gıcığımda 

Uğraşsınlar :)

Savcılığa veya karakola şikayet yeterli.

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

Cephede değişiklik zaten yapı tatil zaptı gerektirir. Belediye tutar. Ceza keser. Düzeltilmezse belediye düzelttirir. Ama cephe değişikli aman aman üstüne düşülen durum olmadığı için genelde şikayet edeni ikna etmeye çalışılar :) 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...