Ali Darbaz 7 Nisan Paylaş 7 Nisan Merhaba Saitek alınca masada yer kalmadı. Küçük klavye tavsiyelerinizi merakla bekliyorum. Şimdilik gözüme bunu kestirdim. https://www.hepsiburada.com/gamepower-eva-5-60m-mekanik-blue-switch-turkce-q-88-tus-usb-gaming-klavye-3-yil-garantili-p-HBCV00005RUSHO Durumum bu. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 7 Nisan Yazar Paylaş 7 Nisan Harun Kocaçalışkan yazdı: Klavyeden ziyade masa lazım. Genişlet Abi üçüncü odam yok. Kız beni odasından kovdu. Yatak odasında olan alana bu masa zor sığdı. Hanım benim kovacak yer arıyor ama dayanıyoz. @Tansu Kalafatoğlu Balkonumu ev odasına çevirmek istesem bunun yasal sıkıntıları var mı 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 7 Nisan Paylaş 7 Nisan Ali Darbaz yazdı: Abi üçüncü odam yok. Kız beni odasından kovdu. Yatak odasında olan alana bu masa zor sığdı. Hanım benim kovacak yer arıyor ama dayanıyoz. @Tansu Kalafatoğlu Balkonumu ev odasına çevirmek istesem bunun yasal sıkıntıları var mı Genişlet var ama yok. Yani bu kadar basit şeyle alakalı şikayet gelse bile belediye işlem yapmamak için direnir. Şikayetçiyi yıldırmaya çalışır Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 7 Nisan Yazar Paylaş 7 Nisan Tansu Kalafatoğlu yazdı: var ama yok. Yani bu kadar basit şeyle alakalı şikayet gelse bile belediye işlem yapmamak için direnir. Şikayetçiyi yıldırmaya çalışır Genişlet Balkonu şu resimdeki gibi kapatsam nasıl bir ortam olur. içerde pcler uçuş konsolları nem rutubet vs olurmu. Oyuncuğu hasta edermi. Hiç tecrubem yok sana danışayım. Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 7 Nisan Paylaş 7 Nisan Ali Darbaz yazdı: Abi üçüncü odam yok. Kız beni odasından kovdu. Yatak odasında olan alana bu masa zor sığdı. Hanım benim kovacak yer arıyor ama dayanıyoz. @Tansu Kalafatoğlu Balkonumu ev odasına çevirmek istesem bunun yasal sıkıntıları var mı Genişlet Aşağıdaki sistem ile balkonu kapatırsan al sana oda. mutfak balkonunu komple böyle kapattım. balkon ile mutfak arasındaki duvarı yıkıp mutfağa kattım. Paneller arası mıknatıslı aradan ses ve rüzgar girmiyor. camlar çift cam ısıcamlı soğukta girmiyor. https://www.albertgenau.com/tr/Isicamli-Cambalkon-Tiara?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjw782_BhDjARIsABTv_JDHQeNsT4gZl3o5lC2chWfc3AgE2DY3cm8SHk31CPPbW0F6-Ko9fE4aAuGEEALw_wcB Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 7 Nisan Yazar Paylaş 7 Nisan Erdoğan Temur yazdı: Aşağıdaki sistem ile balkonu kapatırsan al sana oda. mutfak balkonunu komple böyle kapattım. balkon ile mutfak arasındaki duvarı yıkıp mutfağa kattım. Paneller arası mıknatıslı aradan ses ve rüzgar girmiyor. camlar çift cam ısıcamlı soğukta girmiyor. https://www.albertgenau.com/tr/Isicamli-Cambalkon-Tiara?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjw782_BhDjARIsABTv_JDHQeNsT4gZl3o5lC2chWfc3AgE2DY3cm8SHk31CPPbW0F6-Ko9fE4aAuGEEALw_wcB Genişlet mevcutta cam balkon. Ama içerisi soğuk . burada 8 saat oturup uçamaz . Bunu modifiye etsek daha az maliyete çözermiyiz peki. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 7 Nisan Paylaş 7 Nisan Bu marka çokça önüme çıkmaya başladı. Çinli bir marka. Ben de ekranlı bir modelini beğendim lakin performansı nasıl oyunlarda bilinmiyor. Alanların pek yorumlarını göremedim. Oyuncu donanımı dendi mi Steel Series'e bakmak lazım. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 7 Nisan Paylaş 7 Nisan Cam balkonun üstüne kepenk yaparak soğukluğu çok çözemezsin. Cam balkonculara gidip camlarını modifiye etmen lazım. Cam arasından kaçan havayı engellerden içerisi ısınır ama pvc pencere gibi de olmaz. yapmayacaksan yorma bizi bak 1 Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 7 Nisan Paylaş 7 Nisan Ali Darbaz yazdı: mevcutta cam balkon. Ama içerisi soğuk . burada 8 saat oturup uçamaz . Bunu modifiye etsek daha az maliyete çözermiyiz peki. Genişlet tek camla donarsın. çift cam ısı camla senin sorun çözülür. Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 7 Nisan Paylaş 7 Nisan cam balkonu kaldır yerine pimapen tak al sana oda mis gibi olur 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 7 Nisan Yazar Paylaş 7 Nisan (düzenlendi) Tansu Kalafatoğlu yazdı: Cam balkonun üstüne kepenk yaparak soğukluğu çok çözemezsin. Cam balkonculara gidip camlarını modifiye etmen lazım. Cam arasından kaçan havayı engellerden içerisi ısınır ama pvc pencere gibi de olmaz. yapmayacaksan yorma bizi bak Genişlet sen yol açtın . Belediye kızmıyorsa oda yaparım. Miss gibi oyuncu odası olur. para varken yapayım aradan çıksın. 7 Nisan tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 7 Nisan Paylaş 7 Nisan Ali Gülmez yazdı: cam balkonu kaldır yerine pimapen tak al sana oda mis gibi olur Genişlet Yargıtay içtihatlarına göre binanın görünüşü, silueti değiştiği için balkon PVC ile kapatılamaz, sadece cam ile kapatılabilir. Tansu Kalafatoğlu yazdı: Cam balkonun üstüne kepenk yaparak soğukluğu çok çözemezsin. Cam balkonculara gidip camlarını modifiye etmen lazım. Cam arasından kaçan havayı engellerden içerisi ısınır ama pvc pencere gibi de olmaz. yapmayacaksan yorma bizi bak Genişlet Milleti yorma bu iş olmaz oluru sadece çift camlı balkon kapama olur. 1 Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 7 Nisan Paylaş 7 Nisan (düzenlendi) Bu nasıl hocam? Ama sadece oyun için. Yoksa Logitech'in mini klavyelerinden alabilirisiniz. 7 Nisan tarihinde Cihat Küçükay tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 7 Nisan Yazar Paylaş 7 Nisan Babama söyledim, cam balkonu yapan adamı geri çağırıp yalıtımı artırmasını talep edeceğiz. Ama haziranı bekle hava ısınsın dedi. Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 7 Nisan Paylaş 7 Nisan Metin Uzunoğlu yazdı: Yargıtay içtihatlarına göre binanın görünüşü, silueti değiştiği için balkon PVC ile kapatılamaz, sadece cam ile kapatılabilir. Milleti yorma bu iş olmaz oluru sadece çift camlı balkon kapama olur. Genişlet hocam ben size ankara tokilerden foto atayım isterseniz Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 7 Nisan Yazar Paylaş 7 Nisan Cihat Küçükay yazdı: Bu nasıl hocam? Ama sadece oyun için. Yoksa Logitech'in mini klavyelerinden alabilirisiniz. Genişlet küçük klavye abi, benim tam boy q yazı yazabilmem lazım. Numpad olmasa yeter bana. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 7 Nisan Paylaş 7 Nisan Ali Darbaz yazdı: Babama söyledim, cam balkonu yapan adamı geri çağırıp yalıtımı artırmasını talep edeceğiz. Ama haziranı bekle hava ısınsın dedi. Genişlet çok mantıklı. Yazın test edersiniz içeriye soğuk kaçıp kaçmadığını 3 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 7 Nisan Yazar Paylaş 7 Nisan Tansu Kalafatoğlu yazdı: çok mantıklı. Yazın test edersiniz içeriye soğuk kaçıp kaçmadığını Genişlet Peki ne yapalım bu soğukta yağmurda adama cam balkonu mu tadil ettirelim. Rüzgar çarpa çarpa iş yapamaz. baştan savma olur. Zaten kendini gösteriri yapacağı işcilikten kullandığı malzemeden kışın sıcakmı olur soğukmu olur tahmin edilebilir. Kışın sıcak olmazsada ustaya hesabını sorarız . Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 7 Nisan Yazar Paylaş 7 Nisan Bu klavyeyi aldım . Bir kaç kötü yorum vardı, bira kaçı kargo kaynaklıydı, resimlerde istediğimden daha küçük görünmesi nedeniyle satın aldım. Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 7 Nisan Paylaş 7 Nisan Ali Gülmez yazdı: hocam ben size ankara tokilerden foto atayım isterseniz Genişlet Apartmandan bir şikayet yeterli. Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 7 Nisan Paylaş 7 Nisan Metin Uzunoğlu yazdı: Apartmandan bir şikayet yeterli. Genişlet kime şikayet edebilirim komşulara gıcığımda Uğraşsınlar Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 7 Nisan Paylaş 7 Nisan Ali Gülmez yazdı: kime şikayet edebilirim komşulara gıcığımda Uğraşsınlar Genişlet Savcılığa veya karakola şikayet yeterli. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 7 Nisan Paylaş 7 Nisan Cephede değişiklik zaten yapı tatil zaptı gerektirir. Belediye tutar. Ceza keser. Düzeltilmezse belediye düzelttirir. Ama cephe değişikli aman aman üstüne düşülen durum olmadığı için genelde şikayet edeni ikna etmeye çalışılar Yorum bağlantısı
Recommended Posts