Tuncer Demirci 6 Nisan Paylaş 6 Nisan Merhaba arkadaşlar, 2006 ford fusion aracım için görselde ki haynes autofix' i satın almak istedim fakat Türkiyede olanlar alamıyormuş, sağda ki ürününde dijital halini almama izin vermiyor, bu kitapçığı nerede bulabilirim ? Ya da aracım için bu kitapçık gibi tork bilgilerini vs içeren bir döküman bulabilir miyim ? Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 6 Nisan Paylaş 6 Nisan Profilimizdeki ülkeyi yurtdışı yapın. Gerekirse vpn açın, online olanı satın almayı deneyim. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Nisan Paylaş 6 Nisan fiyatı kaç avro? kargo dahil? 27 yi geçerse total maliyeti 500 avroları bulabilir, Yorum bağlantısı
Coşku Mert 7 Nisan Paylaş 7 Nisan (düzenlendi) aracın ismiyle birlikte "service manual" şeklinde aratırsanız nette mutlaka bulursunuz. ücret ödemeye vs. gerek yok bu tarz dosyalar için. araç 2006 model sanırım, ford tis yazılımında vardır muhakkak. gdrive'ımdan silmeseydim link atardım 7 Nisan tarihinde Coşku Mert tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 7 Nisan Paylaş 7 Nisan Kullanım kitapçığı Ford (fordfusion.net) Haynes'e ulaşamadım. Fakat sanırım Türkiye'deki Fusion'dan farklı bir kasa bu Fusion.. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Nisan Paylaş 7 Nisan fusion, amerika pazarında bizim mondeo lara verilen model ismi idi o olabilir Yorum bağlantısı
Tuncer Demirci 8 Nisan Yazar Paylaş 8 Nisan Coşku Mert yazdı: aracın ismiyle birlikte "service manual" şeklinde aratırsanız nette mutlaka bulursunuz. ücret ödemeye vs. gerek yok bu tarz dosyalar için. araç 2006 model sanırım, ford tis yazılımında vardır muhakkak. gdrive'ımdan silmeseydim link atardım Hocam çok aradım ama bulamadım link varsa çok iyi olur, teşekkürler Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 8 Nisan Paylaş 8 Nisan (düzenlendi) Emre Şimşek yazdı: Kullanım kitapçığı Ford (fordfusion.net) Haynes'e ulaşamadım. Fakat sanırım Türkiye'deki Fusion'dan farklı bir kasa bu Fusion.. Bu mondeo benzeri olan araç. Türkiye'dekine benzer olanı Ford Ecosport diye geçiyor. Tabi model yılı eski olacak,2004-2006 gibi. 8 Nisan tarihinde H.Cenk Bayrakçı tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Coşku Mert 8 Nisan Paylaş 8 Nisan Tuncer Demirci yazdı: Hocam çok aradım ama bulamadım link varsa çok iyi olur, teşekkürler maalesef ford la vedalasinca dosyalari temizlemisim hep Yorum bağlantısı
Recommended Posts