Selim Bilgin 10 Nisan Yazar Paylaş 10 Nisan Doğan Arşiray yazdı: ankara da kullan bir süre, sonra istanbul yolları mis gibi gelir... Genişlet Geçen hafta oradaydım. Süper değil ama daha kötü değil kesinlikle. Yaşamkent-Çayyolu tarafı. Ben orada yaşarken daha kötüydü. Tansu Kalafatoğlu yazdı: 2 ton arabayı yumuşacık süspansiyonlarla yolda tutmak zor tabi. corolla’nın süspansiyonlar pamuk gibi. Bu arabanın en çok hoşuma giden şey. Arka taraf 65 model cadillac konforunda Genişlet Bu ağırlığa hem handling hem comfort isteniyorsa havalı süspansiyon olacak ki o da bu fiyat bandında zor ve ilerisi masraflı. Ama juniper’de %30 iyileştirdik diyorlar. Bakalım belki retrofit yapan çıkar. Corolla da fazla yumuşak. Sert ama sıkı arabayı tercih ederim. Belediyeciler hep iyi araba ile gezdiğinden fark ermiyorlar yolların halini herhalde. 😄 Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 10 Nisan Paylaş 10 Nisan Tansu Kalafatoğlu yazdı: 2 ton arabayı yumuşacık süspansiyonlarla yolda tutmak zor tabi. corolla’nın süspansiyonlar pamuk gibi. Bu arabanın en çok hoşuma giden şey. Arka taraf 65 model cadillac konforunda Genişlet Buna kesinlikle katılıyorum,arkada yolculuk eden için en konforlu aracım bu olabilir. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 10 Nisan Paylaş 10 Nisan Selim Bilgin yazdı: Geçen hafta oradaydım. Süper değil ama daha kötü değil kesinlikle. Yaşamkent-Çayyolu tarafı. Ben orada yaşarken daha kötüydü. Bu ağırlığa hem handling hem comfort isteniyorsa havalı süspansiyon olacak ki o da bu fiyat bandında zor ve ilerisi masraflı. Ama juniper’de %30 iyileştirdik diyorlar. Bakalım belki retrofit yapan çıkar. Corolla da fazla yumuşak. Sert ama sıkı arabayı tercih ederim. Belediyeciler hep iyi araba ile gezdiğinden fark ermiyorlar yolların halini herhalde. 😄 Genişlet biz reis miyiz egea beaa Yorum bağlantısı
Mertol Kip 10 Nisan Paylaş 10 Nisan Selim Bilgin yazdı: Bu ağırlığa hem handling hem comfort isteniyorsa havalı süspansiyon olacak ki o da bu fiyat bandında zor ve ilerisi masraflı. Ama juniper’de %30 iyileştirdik diyorlar. Bakalım belki retrofit yapan çıkar. . Genişlet Şöyle bir inceleme var https://www.instagram.com/reel/DIRuqEguZL8/?igsh=MW81anFoMHVyN2F0dQ== 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 11 Nisan Paylaş 11 Nisan Evet 24 saat içinde 1450km gittim geldim toplam. 2 kez gidişte iki kez gelişte 45 dk durdum. pil ısıtma yapmadım. kalkışlar dolu batarya ile yapıldı. Giderken %10 ile vardım gelirken %20 ile. Aşırı yavaş vb gitmedim. Sıcaklık giderken 3-5 idi. dönerken 2 ve -1 arası gitti geldi 100km kadar da bolu ekseninde tipi yağdı az daha kalıyorduk. matrix farlar tipide kafayı kaldırınca göz gözü görmüyor. kısaya almak gerekiyor. 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 11 Nisan Yazar Paylaş 11 Nisan Mertol Kip yazdı: Şöyle bir inceleme var https://www.instagram.com/reel/DIRuqEguZL8/?igsh=MW81anFoMHVyN2F0dQ== Genişlet Bunlar ya da Amerikanlar kesin değişen parçaları tespit edip retrofit rehberi çıkarır. Mehmet Göktürk yazdı: Evet 24 saat içinde 1450km gittim geldim toplam. 2 kez gidişte iki kez gelişte 45 dk durdum. pil ısıtma yapmadım. kalkışlar dolu batarya ile yapıldı. Giderken %10 ile vardım gelirken %20 ile. Aşırı yavaş vb gitmedim. Sıcaklık giderken 3-5 idi. dönerken 2 ve -1 arası gitti geldi 100km kadar da bolu ekseninde tipi yağdı az daha kalıyorduk. matrix farlar tipide kafayı kaldırınca göz gözü görmüyor. kısaya almak gerekiyor. Genişlet Yorgunluk durumu nasıl? Sessiz gidince arada otopilot da kullanılırsa yorgunluğu ciddi azaltıyor sanki. Ortalama kaç kwh oldu? Yorum bağlantısı
Mertol Kip 11 Nisan Paylaş 11 Nisan Mehmet Göktürk yazdı: Evet 24 saat içinde 1450km gittim geldim toplam. 2 kez gidişte iki kez gelişte 45 dk durdum. Genişlet Abi cidden zorun neydi? Selim Bilgin yazdı: Sessiz gidince arada otopilot da kullanılırsa yorgunluğu ciddi azaltıyor sanki. Genişlet Özellikle gece yolculuklarında şu dediğin hiç akıllıca değil haberin olsun. İnsan sürüş destek sistemlerine kolay alışıyor ama o kadar güvenmemek lazım. Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 11 Nisan Yazar Paylaş 11 Nisan Mertol Kip yazdı: Özellikle gece yolculuklarında şu dediğin hiç akıllıca değil haberin olsun. İnsan sürüş destek sistemlerine kolay alışıyor ama o kadar güvenmemek lazım. Genişlet Ben kullanmıyorum, gündüz de kullanmıyorum pek. İstediğim yumuşaklıkta sürmüyor. Su şişesi açarken ya da bir şeyler atıştırırken filan arada açıyorum o iyi oluyor. Selim Bilgin yazdı: Evet 24 saat içinde 1450km gittim geldim toplam. Genişlet Mertol Kip yazdı: Abi cidden zorun neydi? Genişlet Jetta ile bir kaç kez günde 1000+ km yapmıştım (25 yaşındaydım), bu km'ler yapılacaksa en aşağı A6 olması lazım arabanın demiştim o zaman sonra nasip oldu biraz eski de olsa. Bu mesafelerde E segment fark yaratıyor cidden. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 11 Nisan Paylaş 11 Nisan Selim Bilgin yazdı: Bunlar ya da Amerikanlar kesin değişen parçaları tespit edip retrofit rehberi çıkarır. Yorgunluk durumu nasıl? Sessiz gidince arada otopilot da kullanılırsa yorgunluğu ciddi azaltıyor sanki. Ortalama kaç kwh oldu? Genişlet Evet aslında misafirhane ayarlanmıştı. ama baktım uykum yok döndüm. sarfiyat 16 lardaydı galiba boludaki kar çok yordu ama. kış lastiği yok yolu göremiyorsun vs vs. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Nisan Paylaş 11 Nisan Mehmet Göktürk yazdı: bolu ekseninde tipi yağdı az daha kalıyorduk. Genişlet en janajnlı gün tercih edilmiş yolculuk için, ben yola çıkmazdım Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 11 Nisan Paylaş 11 Nisan Çağlar Bayur yazdı: en janajnlı gün tercih edilmiş yolculuk için, ben yola çıkmazdım Genişlet dizelle ben de çıkmazdım. Donardık soğuktan 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 11 Nisan Paylaş 11 Nisan Tansu Kalafatoğlu yazdı: dizelle ben de çıkmazdım. Donardık soğuktan Genişlet Şarja takılı kalorifer açık bi uyudum çok iyiydi. Ama highway e gelene kadar kamyon takibi ile idare ettim Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 11 Nisan Paylaş 11 Nisan Mehmet Göktürk yazdı: Şarja takılı kalorifer açık bi uyudum çok iyiydi. Ama highway e gelene kadar kamyon takibi ile idare ettim Genişlet Araç şarj olurken klimayı mı açtınız? İçinde uyuyarak Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 11 Nisan Paylaş 11 Nisan Tansu Kalafatoğlu yazdı: Araç şarj olurken klimayı mı açtınız? İçinde uyuyarak Genişlet Evet aynen öyle Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 11 Nisan Paylaş 11 Nisan Mehmet Göktürk yazdı: Evet aynen öyle Genişlet telefon şarjdayken kullanmayın diyorlar. Uygulamıyorum ama batarya çok ısınıyor bunu yaparken Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Nisan Paylaş 11 Nisan Tansu Kalafatoğlu yazdı: dizelle ben de çıkmazdım. Donardık soğuktan Genişlet önümdeki yolda kalır diye çıkmazdım 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 11 Nisan Paylaş 11 Nisan Mertol Kip yazdı: enflasyon ile pek tanışlıkları olmadığı için bu ortamda en değerli şeyin "mal" Genişlet Kısa vadede kötü değildir. carry trade’de 10 milyar dolar eridi son 2-3 haftada. Yabancılar, dolar sabitken tl’den faiz alıyor. bunu kâr olarak görüyor Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 11 Nisan Paylaş 11 Nisan Tansu Kalafatoğlu yazdı: telefon şarjdayken kullanmayın diyorlar. Uygulamıyorum ama batarya çok ısınıyor bunu yaparken Genişlet bizim alet telefondan biraz daha hallice. her zaman açık ısıtma soğutma şarjda eğer içinde isen. 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 11 Nisan Paylaş 11 Nisan Tansu Kalafatoğlu yazdı: telefon şarjdayken kullanmayın diyorlar. Uygulamıyorum ama batarya çok ısınıyor bunu yaparken Genişlet Batarya ısınmayacak diye adam titresin mi yaw 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 11 Nisan Paylaş 11 Nisan Mertol Kip yazdı: Batarya ısınmayacak diye adam titresin mi yaw Genişlet 170kw ile şark ediyorsun. 2kw lik kompresörün usamesi okunmaz. Yorum bağlantısı
Mertol Kip 11 Nisan Paylaş 11 Nisan Tansu Kalafatoğlu yazdı: Kısa vadede kötü değildir. carry trade’de 10 milyar dolar eridi son 2-3 haftada. Yabancılar, dolar sabitken tl’den faiz alıyor. bunu kâr olarak görüyor Genişlet naabıyon olm durup durup aynı mesajı alıntılayıp cevap mı yazıyon Ben ekonomist değilim. Paradan para kazanmayı da bilmem. Bir şeye ihtiyacım varsa ve param da varsa alırım. Param yoksa ya da cebimdeki paranın getirisinden daha düşük maliyetle kredi varsa kredi çeker öyle alırım. bu ortamd alırken kazanılır, satan zarar eder her zaman. F/P oranını tutturan ihtiyacın olan birşey varsa ve gelirin de stabilse alacaksın. Mehmet Göktürk yazdı: 170kw ile şark ediyorsun. 2kw lik kompresörün usamesi okunmaz. Genişlet Yaw tamamını kullansa nolacak alternatifi uyurken titremek 2 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 11 Nisan Paylaş 11 Nisan Mertol Kip yazdı: naabıyon olm durup durup aynı mesajı alıntılayıp cevap mı yazıyon Genişlet Bana da pasaj pasaj geliyor. Geldikçe yazıyorum Yorum bağlantısı
Mertol Kip 11 Nisan Paylaş 11 Nisan Tansu Kalafatoğlu yazdı: Bana da pasaj pasaj geliyor. Geldikçe yazıyorum Genişlet Adam kendini peygamber sanmaya başladı... 1 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 12 Nisan Paylaş 12 Nisan Tansu Kalafatoğlu yazdı: Bana da pasaj pasaj geliyor. Geldikçe yazıyorum Genişlet 13 emir mi 10 mu? Yorum bağlantısı
Recommended Posts