Selim Bilgin 7 Nisan Yazar Paylaş 7 Nisan Mertol Kip yazdı: Düşünsene 10 tane soket olsa 400 kW tan 4 megawatt kaynağa ihtiyacın var. İstasyonun arkasına termik santral mi kurdun diye sorarlar adama. Bunu ben anlayamıyorum zaten, konuya çok hakim değilim. Bolu Highway'in nasıl bir elektrik aktarım hattı var mesela? 200 soket var diyorlar, öyle böyle hızlı çalışabiliyor hepsi de. Tesla taktığım gibi 170kw verdi mesela hepsi doluyken. Yorum bağlantısı
Mertol Kip 7 Nisan Paylaş 7 Nisan Selim Bilgin yazdı: Bunu ben anlayamıyorum zaten, konuya çok hakim değilim. Bolu Highway'in nasıl bir elektrik aktarım hattı var mesela? 200 soket var diyorlar, öyle böyle hızlı çalışabiliyor hepsi de. Tesla taktığım gibi 170kw verdi mesela hepsi doluyken. Teslanın max şarj hızı 170kw zaten. Oraya bacağım gibi kablo çekmiş olması lazım O 170 KW DC üstelik. Ağzımla gülmeyince kızıyorlar ama sanırım bununla billur geçmeden duramayacağım. Tesla not Found. ajhsgdkjahgsa 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 7 Nisan Yazar Paylaş 7 Nisan Mertol Kip yazdı: Teslanın max şarj hızı 170kw zaten. Oraya bacağım gibi kablo çekmiş olması lazım O 170 KW DC üstelik. SR için 170kw, LR ve P modelleri NMC pilli, 200kw üstüne çıkabiliyor. Benim demek istediğim, sadece Tesla 2mw kullanıyorsa 200 soket için highway tesislerine nasıl bir kablo geliyor, nereden geliyor vs. vs. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 Nisan Paylaş 7 Nisan Selim Bilgin yazdı: Bunu ben anlayamıyorum zaten, konuya çok hakim değilim. Bolu Highway'in nasıl bir elektrik aktarım hattı var mesela? O otoparkın üstünü komple güneş paneli ile kaplamak lazım.. Benim olsa yapardım Yorum bağlantısı
Mertol Kip 7 Nisan Paylaş 7 Nisan Valla öyle bir altyapı varsa helal olsun Benim Bodrum'daki evin orada zırt pırt elektrik kesiliyor (termik santral 60-70 km uzaklıkta olmasına rağmen) Oraya da bi el atsınlar lütfen Mehmet Ozyurek yazdı: O otoparkın üstünü komple güneş paneli ile kaplamak lazım.. Benim olsa yapardım Ne kaplarsan kapla öyle bir enerji üretemezsin. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 7 Nisan Paylaş 7 Nisan Selim Bilgin yazdı: Bunu ben anlayamıyorum zaten, konuya çok hakim değilim. Bolu Highway'in nasıl bir elektrik aktarım hattı var mesela? 200 soket var diyorlar, öyle böyle hızlı çalışabiliyor hepsi de. Tesla taktığım gibi 170kw verdi mesela hepsi doluyken. yusufeli barajını oraya bağlasalar yetmez heralde. 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 7 Nisan Paylaş 7 Nisan Bu ikisi arasında ne değişmiş yaw anlayan var mı? Kapılar arka çamurluk falan hep aynı. Ağır makyaj yemiş gibi sanki. (altyapıda illa geliştirme vardır onu kastetmiyorum) 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 7 Nisan Paylaş 7 Nisan Ön taraf daha güzel olmuş, aşağı doğru eğimi biraz düzeltmişler. Soldaki mouse gibi ya da yumurta gibi. Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 7 Nisan Yazar Paylaş 7 Nisan Mertol Kip yazdı: Valla öyle bir altyapı varsa helal olsun Tansu Kalafatoğlu yazdı: yusufeli barajını oraya bağlasalar yetmez heralde. Valla bir şekilde yetiyor demek, bayağı araba şarj ediyor aynı anda. Çaktırmadan bolu dağına nükleer reaktör mü koydular acaba. 2 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 7 Nisan Paylaş 7 Nisan H.Cenk Bayrakçı yazdı: Ön taraf daha güzel olmuş, aşağı doğru eğimi biraz düzeltmişler. Soldaki mouse gibi ya da yumurta gibi. Estetik açıdan demedim yaw. Kapıları bile aynı muhtemelen. Bu yeni model falan değil, bundan daha ağır makyaj yemiş arabalar gördük. Yoksa estetik olarak daha hoş gözüktüğü kesin. En azından Musk ın ablak suratına benzemiyor. Arkası özellikle güzel olmuş. Efsaneyi hatırlayalım ahjdsgjahsga Dayak yiyecem bi gün Muskcılardan. 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 7 Nisan Yazar Paylaş 7 Nisan Makyaj zaten aslında. Tesla rolling release yapıyor aslında, kasa aynı olsa bile 2022 MY ile 2023 MY aynı değil diyorlar. Yazılım zaten sürekli güncelleniyor, donanım da güncelleniyor, örneğin 2021'den sonra mı ne süspansiyon daha iyi gibi gibi. 2 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 7 Nisan Paylaş 7 Nisan Tesla'nın yazılımı, otonom sürüşü, kamerası vb. çok iyi. Ama otomobil yapmayı öğreniyorlar. 100 yıldır araba yapan Almanlar ise yazılımı geliştiriyor. 1 Yorum bağlantısı
Ferhat Yavuz 7 Nisan Paylaş 7 Nisan Selim Bilgin yazdı: Çift tabanca olan DC'lerde ikisi de kullanılıyorsa gücü paylaştırıyor. Ama zaten stabil o hızları alabilen araba az, özellikle uygun modellerde. Daha çok pilin yüzdesi, sıcaklığı vs. ile ilgili. Pazar günü Afyon Afiumda 6 tabanca Astor 6 tabanca Wat var hepsi doluydu birisi 5 dk sonra birisi çıktı Astordan ben bağladım yanımdaki 2 tabancada Togg vardı karşımdaki araç Atto 3 idi hepimizin hızları 65-70 civarıydı yanımdaki Togg çıktı yerine Tesla performans geldi direk 136 ile başladı bizimkilerde değişim olmadı.Tesla tek olsa 300 ü rahat görürdü bence 2 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 7 Nisan Paylaş 7 Nisan Selim Bilgin yazdı: Makyaj zaten aslında. Tesla rolling release yapıyor aslında, kasa aynı olsa bile 2022 MY ile 2023 MY aynı değil diyorlar. Yazılım zaten sürekli güncelleniyor, donanım da güncelleniyor, örneğin 2021'den sonra mı ne süspansiyon daha iyi gibi gibi. Bence seni iki çamurluk bi kaput iki de far alıp yenilersin seninkini H.Cenk Bayrakçı yazdı: Tesla'nın yazılımı, otonom sürüşü, kamerası vb. çok iyi. Ama otomobil yapmayı öğreniyorlar. 100 yıldır araba yapan Almanlar ise yazılımı geliştiriyor. İlginç bi şekilde bu BYD lerdeki sesli komut sistemi çok iyi. Ama cidden çok iyi. Türkçe komutları falan gayet iyi anlıyor kerkenes. Benim gerizekalı Opel e bir şey söylüyom onu anlamadım bunu anlamadım. Küfürü anlıyor ama. Ferhat Yavuz yazdı: Pazar günü Afyon Afiumda 6 tabanca Astor 6 tabanca Wat var hepsi doluydu birisi 5 dk sonra birisi çıktı Astordan ben bağladım yanımdaki 2 tabancada Togg vardı karşımdaki araç Atto 3 idi hepimizin hızları 65-70 civarıydı yanımdaki Togg çıktı yerine Tesla performans geldi direk 136 ile başladı bizimkilerde değişim olmadı.Tesla tek olsa 300 ü rahat görürdü bence Şarj hızı sonradan çok değişmiyor. Stellantislerde öyle en azından. Bir yerde stabil hale geldi mi öyle gidiyor. 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 7 Nisan Paylaş 7 Nisan Mertol Kip yazdı: Bu ikisi arasında ne değişmiş yaw anlayan var mı? Kapılar arka çamurluk falan hep aynı. Ağır makyaj yemiş gibi sanki. (altyapıda illa geliştirme vardır onu kastetmiyorum) Tofaştan ayrılan bir Türk tasarımcı eli değmiş bakınız Şahin ve Şahin S veya Doğan SLX, Doğan S. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 7 Nisan Paylaş 7 Nisan Selim Bilgin yazdı: SR için 170kw, LR ve P modelleri NMC pilli, 200kw üstüne çıkabiliyor. Benim demek istediğim, sadece Tesla 2mw kullanıyorsa 200 soket için highway tesislerine nasıl bir kablo geliyor, nereden geliyor vs. vs. Yiksek voltajla geliyor muhtemel 15kv Trafoyla iniyor Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 7 Nisan Yazar Paylaş 7 Nisan https://x.com/dolubatarya/status/1907057843431469089 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Nisan Paylaş 7 Nisan Mertol Kip yazdı: Bu ikisi arasında ne değişmiş yaw anlayan var mı? Kapılar arka çamurluk falan hep aynı. Ağır makyaj yemiş gibi sanki. (altyapıda illa geliştirme vardır onu kastetmiyorum) değişeni pazar payı, artık dünyada tesla alıcı ları azaldı Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 Nisan Paylaş 7 Nisan Mertol Kip yazdı: Valla öyle bir altyapı varsa helal olsun Benim Bodrum'daki evin orada zırt pırt elektrik kesiliyor (termik santral 60-70 km uzaklıkta olmasına rağmen) Oraya da bi el atsınlar lütfen Ne kaplarsan kapla öyle bir enerji üretemezsin. Tabi ki.. ama çok ciddi bir tükekim var ve çok ciddi bir boş alan var.. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 7 Nisan Paylaş 7 Nisan Yeni model y makyaj olarak çıktı zaten. Bu ne makyaj gibi dememek lazım zaten makyaj.. Yorum bağlantısı
Mertol Kip 7 Nisan Paylaş 7 Nisan Mehmet Göktürk yazdı: Yeni model y makyaj olarak çıktı zaten. Bu ne makyaj gibi dememek lazım zaten makyaj.. Yeni diyor ama Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 7 Nisan Yazar Paylaş 7 Nisan (düzenlendi) Yeni deyince aklıma hep “Der Neue Golf” geliyor. 7 Nisan tarihinde Selim Bilgin tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 7 Nisan Paylaş 7 Nisan E tamam o zaman facelift değil bu. Şimdiki hatunların estetiskleri gibi. Yüz komple değişmiş, sorsan bi botoks falan yaptırmıştır ajhsgdjahgskja. Ama hakkını yemeyeyim eskisinden güzel olmuş. Mekanın sahibi olarak sende de bi tane olduğu için kırmamak adına eskisi ile fazla dalga geçemiyom. Yoksa çok pis benzetmeler geliyor aklıma. :)) Ben Elon manyağına gıcık olmasam alabilirdim belki. Ama hem twitter ı aldığından beri o şabalağa gıcığım, Herif karısının mesajlarını okuyabilmek için koskoca platformu alıp saçma sapan kurallar koyup içine etti resmen. Hem ayrıca o kadar teknoloji beni bozar. Kesin elimde kalır bi tarafı. Tipsizliği de cabası Selim Bilgin yazdı: Yeni deyince aklıma hep “Der Neue Golf” geliyor. Das tır o Der olmaz. Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 7 Nisan Yazar Paylaş 7 Nisan Mertol Kip yazdı: Das tır o Der olmaz. Aklımda öyle kalmış. Almancam yok ama hafızam iyidir. Böyle de kullanılıyor demek. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts