Selim Bilgin Cumartesi 06:22 Yazar Paylaş Cumartesi 06:22 Pasaj denince benim aklıma ezanlı saat, bakır tepsi filan satılan yer gelmişti. 5 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Cumartesi 06:28 Paylaş Cumartesi 06:28 Selim Bilgin yazdı: İstediğim yumuşaklıkta sürmüyor. Su şişesi açarken ya da bir şeyler atıştırırken filan arada açıyorum o iyi oluyor. Ne dertler var ya. Selim Bilgin yazdı: Pasaj denince benim aklıma ezanlı saat, bakır tepsi filan satılan yer gelmişti. Şemsi paşa pasajı? 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Cumartesi 08:06 Paylaş Cumartesi 08:06 İlkay Başaran yazdı: 13 emir mi 10 mu? bunlar remastered edition. Esas sürümün betası geldi. Yakında editleriz 1 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Cumartesi 09:43 Paylaş Cumartesi 09:43 Tansu Kalafatoğlu yazdı: bunlar remastered edition. Esas sürümün betası geldi. Yakında editleriz Önceki sürümdeki buglar düzelmiştir umarım. Hiçbir dinin ilk çıkanına hemen geçilmez derler 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Cumartesi 10:35 Paylaş Cumartesi 10:35 çekerim hilton otoparkına, ben hamamda buzlu çay yudumlarken şarjını olsun garajda banane 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Cumartesi 18:09 Paylaş Cumartesi 18:09 Çağlar Bayur yazdı: çekerim hilton otoparkına, ben hamamda buzlu çay yudumlarken şarjını olsun garajda banane Test sürüşü yaptınız mı yeni geldi bi deneyin. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Cumartesi 19:18 Paylaş Cumartesi 19:18 Mehmet Göktürk yazdı: Test sürüşü yaptınız mı yeni geldi bi deneyin. ses jeneratörü koyarsa yaparım, vız vızz vızzz diye gitmek bana ters. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Cumartesi 19:21 Paylaş Cumartesi 19:21 Çağlar Bayur yazdı: ses jeneratörü koyarsa yaparım, vız vızz vızzz diye gitmek bana ters. basınca güzel ses çıkıyor. fena değil yani ses olarak. 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin Cumartesi 19:23 Yazar Paylaş Cumartesi 19:23 Çağlar Bayur yazdı: ses jeneratörü koyarsa yaparım, vız vızz vızzz diye gitmek bana ters. O iş binene kadar. İnsan yeniye çabuk alışıyor. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Cumartesi 19:27 Paylaş Cumartesi 19:27 Selim Bilgin yazdı: O iş binene kadar. İnsan yeniye çabuk alışıyor. çabuk söyle selim e naaptınız güvenlikkkkkkk 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Cumartesi 19:29 Paylaş Cumartesi 19:29 Çağlar Bayur yazdı: çabuk söyle selim e naaptınız güvenlikkkkkkk sana da yapacağık.. 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Cumartesi 19:32 Paylaş Cumartesi 19:32 mavi hap ne tarafta idi ben bi su alayım 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Cumartesi 19:34 Paylaş Cumartesi 19:34 Bence kırmızı hapi içmemek için kendini zor tutuyor Çağlar abi. İmkanım olsa kısa mesafe elektrik uzun mesafe güzel bir dizel MPV. MPV mevcut ama elektrik için uzun yıllar çalışmam gerekir. 2 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Cumartesi 19:40 Paylaş Cumartesi 19:40 Mehmet Yeter yazdı: zor tutuyor 500 e gittti gittttttii 2 Yorum bağlantısı
Mertol Kip Cumartesi 19:47 Paylaş Cumartesi 19:47 Çağlar Bayur yazdı: mavi hap ne tarafta idi ben bi su alayım Olm yaşın uçtu gitti hala mavi hap derdindesin. Barış m@nç0 gibi hık deyip gitme sonra? 2 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin Cumartesi 19:48 Yazar Paylaş Cumartesi 19:48 Çağlar Bayur yazdı: çabuk söyle selim e naaptınız güvenlikkkkkkk Biraz böyle takılalım sonra yanına çekeriz bi bol silindir. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Cumartesi 19:50 Paylaş Cumartesi 19:50 Çağlar Bayur yazdı: 500 e gittti gittttttii Vay be zamanında gurbetçi birisinde görmüştüm. Güzel arabaydı. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Cumartesi 20:04 Paylaş Cumartesi 20:04 Mertol Kip yazdı: Olm yaşın uçtu gitti hala mavi hap derdindesin. Barış m@nç0 gibi hık deyip gitme sonra? organik beslenioz ya şükür 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts