Selim Bilgin 12 Nisan Yazar Paylaş 12 Nisan Pasaj denince benim aklıma ezanlı saat, bakır tepsi filan satılan yer gelmişti. 5 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 12 Nisan Paylaş 12 Nisan Selim Bilgin yazdı: İstediğim yumuşaklıkta sürmüyor. Su şişesi açarken ya da bir şeyler atıştırırken filan arada açıyorum o iyi oluyor. Ne dertler var ya. Selim Bilgin yazdı: Pasaj denince benim aklıma ezanlı saat, bakır tepsi filan satılan yer gelmişti. Şemsi paşa pasajı? 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 12 Nisan Paylaş 12 Nisan İlkay Başaran yazdı: 13 emir mi 10 mu? bunlar remastered edition. Esas sürümün betası geldi. Yakında editleriz 1 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 12 Nisan Paylaş 12 Nisan Tansu Kalafatoğlu yazdı: bunlar remastered edition. Esas sürümün betası geldi. Yakında editleriz Önceki sürümdeki buglar düzelmiştir umarım. Hiçbir dinin ilk çıkanına hemen geçilmez derler 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Nisan Paylaş 12 Nisan çekerim hilton otoparkına, ben hamamda buzlu çay yudumlarken şarjını olsun garajda banane 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 12 Nisan Paylaş 12 Nisan Çağlar Bayur yazdı: çekerim hilton otoparkına, ben hamamda buzlu çay yudumlarken şarjını olsun garajda banane Test sürüşü yaptınız mı yeni geldi bi deneyin. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Nisan Paylaş 12 Nisan Mehmet Göktürk yazdı: Test sürüşü yaptınız mı yeni geldi bi deneyin. ses jeneratörü koyarsa yaparım, vız vızz vızzz diye gitmek bana ters. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 12 Nisan Paylaş 12 Nisan Çağlar Bayur yazdı: ses jeneratörü koyarsa yaparım, vız vızz vızzz diye gitmek bana ters. basınca güzel ses çıkıyor. fena değil yani ses olarak. 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 12 Nisan Yazar Paylaş 12 Nisan Çağlar Bayur yazdı: ses jeneratörü koyarsa yaparım, vız vızz vızzz diye gitmek bana ters. O iş binene kadar. İnsan yeniye çabuk alışıyor. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Nisan Paylaş 12 Nisan Selim Bilgin yazdı: O iş binene kadar. İnsan yeniye çabuk alışıyor. çabuk söyle selim e naaptınız güvenlikkkkkkk 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 12 Nisan Paylaş 12 Nisan Çağlar Bayur yazdı: çabuk söyle selim e naaptınız güvenlikkkkkkk sana da yapacağık.. 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 12 Nisan Paylaş 12 Nisan Bence kırmızı hapi içmemek için kendini zor tutuyor Çağlar abi. İmkanım olsa kısa mesafe elektrik uzun mesafe güzel bir dizel MPV. MPV mevcut ama elektrik için uzun yıllar çalışmam gerekir. 2 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Nisan Paylaş 12 Nisan Mehmet Yeter yazdı: zor tutuyor 500 e gittti gittttttii 2 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 12 Nisan Paylaş 12 Nisan Çağlar Bayur yazdı: mavi hap ne tarafta idi ben bi su alayım Olm yaşın uçtu gitti hala mavi hap derdindesin. Barış m@nç0 gibi hık deyip gitme sonra? 2 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 12 Nisan Yazar Paylaş 12 Nisan Çağlar Bayur yazdı: çabuk söyle selim e naaptınız güvenlikkkkkkk Biraz böyle takılalım sonra yanına çekeriz bi bol silindir. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 12 Nisan Paylaş 12 Nisan Çağlar Bayur yazdı: 500 e gittti gittttttii Vay be zamanında gurbetçi birisinde görmüştüm. Güzel arabaydı. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Nisan Paylaş 12 Nisan Mertol Kip yazdı: Olm yaşın uçtu gitti hala mavi hap derdindesin. Barış m@nç0 gibi hık deyip gitme sonra? organik beslenioz ya şükür 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts