Ali Cihangiroğlu 13 Mayıs Paylaş 13 Mayıs (düzenlendi) İlkay Başaran yazdı: Manuel benim araba. Retro sert erkek stili. 3 pedal var. Genişlet benimki oto, emekli mod, Retro Godfather stil, gençken kullanırdık sizin tipi, şimdi diz ağrısı yapıyor soldaki gereksiz pedal, gerçi ortadakinide pek kullanmamya neyse ne oldu senin retro erkek stili, motorda iş yapmadı sanırım haa 13 Mayıs tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 13 Mayıs Paylaş 13 Mayıs Ali Cihangiroğlu yazdı: ne oldu senin retro erkek stili, motorda iş yapmadı sanırım haa Genişlet Evet sorma abi. Aldık ruhsuz otm dede motorunu. Fakat nakedde iyi dayak yemişim rüzgardan yıllarca o konuda bu çok rahat. Bunu verip triumph alasım var çatır patır turlamalık.. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 13 Mayıs Paylaş 13 Mayıs İlkay Başaran yazdı: Evet sorma abi. Aldık ruhsuz otm dede motorunu. Fakat nakedde iyi dayak yemişim rüzgardan yıllarca o konuda bu çok rahat. Bunu verip triumph alasım var çatır patır turlamalık.. Genişlet sen kaptın virisün en mutasyonlusunu, yandın, ama çözüm var, gel gidelim şu antika garaja, belki sakinleriz, dede moddan devam en güzeli valla Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 13 Mayıs Paylaş 13 Mayıs Ali Cihangiroğlu yazdı: sen kaptın virisün en mutasyonlusunu, yandın, ama çözüm var, gel gidelim şu antika garaja, belki sakinleriz, dede moddan devam en güzeli valla Genişlet https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-triumph-2016-model-custom-street-twin-full-aksesuarli-kusursuz-1244607154/detay Bende virüs hep vardı. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 13 Mayıs Paylaş 13 Mayıs İlkay Başaran yazdı: Manuel benim araba. Retro sert erkek stili. 3 pedal var. Genişlet 3 pedal mı ama insanlarda 2 bacak var? 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 13 Mayıs Paylaş 13 Mayıs Önder Özcan yazdı: 3 pedal mı ama insanlarda 2 bacak var? Genişlet Anarşalıları bilir misin? Yorum bağlantısı
Önder Özcan 13 Mayıs Paylaş 13 Mayıs İlkay Başaran yazdı: Anarşalıları bilir misin? Genişlet Bilirim, asla yalan söylemezler. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 13 Mayıs Paylaş 13 Mayıs Önder Özcan yazdı: Bilirim, asla yalan söylemezler. Genişlet Birde doğuştan 3 tane var onlarda. Yorum bağlantısı
Mertol Kip 13 Mayıs Paylaş 13 Mayıs Önder Özcan yazdı: 3 pedal mı ama insanlarda 2 bacak var? Genişlet Kendi adına konuş 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 13 Mayıs Paylaş 13 Mayıs (düzenlendi) İlkay Başaran yazdı: https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-triumph-2016-model-custom-street-twin-full-aksesuarli-kusursuz-1244607154/detay Bende virüs hep vardı. Genişlet Bendensin trompet T100-120 güzeldir... yalnız street falan anlamam, bunlar telli jant olacak arkadaş... pilli motor falan varmış, ne o öyle, Erkek adamın motörü böyle olur bunada hayır demem, Ayvalığa akın düzenleyeceğim, her an damlayabilirim... 13 Mayıs tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 13 Mayıs Paylaş 13 Mayıs Ali Cihangiroğlu yazdı: Bendensin trompet T100-120 güzeldir... yalnız street falan anlamam, bunlar telli jant olacak arkadaş... pilli motor falan varmış, ne o öyle, Erkek adamın motörü böyle olur bunada hayır demem, Ayvalığa akın düzenleyeceğim, her an damlayabilirim... Genişlet Aslında 2016 africa twin almak lazım çok güzel. Manuel olacak ama. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 13 Mayıs Paylaş 13 Mayıs İlkay Başaran yazdı: Aslında 2016 africa twin almak lazım çok güzel. Manuel olacak ama. Genişlet hakkını verirsin sen, uyar bence... 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 14 Mayıs Paylaş 14 Mayıs Bir zamanlar bi Triumph 'um olmuştu. 1966 modeldi, modelini falan hatırlamıyorumda 140 cc mi neydi. Gümrükten çıkartmıştık. Onunla girmediğim zeytinlik kalmamıştı. O zamanlar ehliyet falan yok tabi, çocuğuz daha (16-17 yaşımda falandım) çevirmeyi gördünmü hooop zeytinlerin arasına Ali Cihangiroğlu yazdı: bunada hayır demem, Ayvalığa akın düzenleyeceğim, her an damlayabilirim... Genişlet Ben derim valla. Bende bunun 750 si vardı. O da sıralı 4 silindir, Bana hava soğutmalı motora tövbe ettiren makinedir kendisi. Trafikte durunca böyle bacaklarından göğsüne doğru bir sıcak yalazı gelir ki yazın kıpkırmızı inersin üstünden. Kışın bile yakar. Hava soğutmalıda boxer dışında yalan. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 14 Mayıs Paylaş 14 Mayıs Mertol Kip yazdı: Bir zamanlar bi Triumph 'um olmuştu. 1966 modeldi, modelini falan hatırlamıyorumda 140 cc mi neydi. Gümrükten çıkartmıştık. Onunla girmediğim zeytinlik kalmamıştı. O zamanlar ehliyet falan yok tabi, çocuğuz daha (16-17 yaşımda falandım) çevirmeyi gördünmü hooop zeytinlerin arasına Ben derim valla. Bende bunun 750 si vardı. O da sıralı 4 silindir, Bana hava soğutmalı motora tövbe ettiren makinedir kendisi. Trafikte durunca böyle bacaklarından göğsüne doğru bir sıcak yalazı gelir ki yazın kıpkırmızı inersin üstünden. Kışın bile yakar. Hava soğutmalıda boxer dışında yalan. Genişlet Su soğutmalı da pek farklı değil abi hatta yerine göre daha kötü. 42 derecede ayvalık içinde birde fan açıyor ki bacakların arasından 80 derece hava 1 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 14 Mayıs Paylaş 14 Mayıs Ben sıcaklık konusunda MT07 de çok rahat ettim. Oturma pozisyonu falnada alçaktı, yayıla yayıla gidiyordum 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 14 Mayıs Paylaş 14 Mayıs (düzenlendi) Valla motor dediğin ısınır, bende az kullandım ama XSR900 da yani MT09 da diyebiliriz, rahat ettiydim, yazın sıcağında her motru aynı gibi bence, kullanmak zaten zor iş, motor ısınmasada sen pişiyorsun zaten, ben keyfi sürüş için alırım bu tip motoru, hava güzelken akşam yada sabah serinde keyfi gezide, yoksa günlük işte en rahatı skutır, ekmek almaya su almaya bile atlayıp gidiyorum, tam buralık alet bu zondalar fırın oluyor ama, doğru, hava soğutma 4 silindir, yazın sıcağı=yandım Allah 14 Mayıs tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 16 Mayıs Paylaş 16 Mayıs Mertol Kip yazdı: Ulen ikinizde Balıkesirdesiniz. Hadi benim bahanem var size ne oluyor? Genişlet Balıkesir diye bildirim geldi. Körfez toplantısı mı varmış? 2 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip Cumartesi 12:15 Paylaş Cumartesi 12:15 H.Cenk Bayrakçı yazdı: Balıkesir diye bildirim geldi. Körfez toplantısı mı varmış? Genişlet Ben Bodrum'dayim. Ama uyarsa sikinti degil, 400 km yol nolacak. Nasilsa elektrik bedava Yorum bağlantısı
Recommended Posts