Ali Cihangiroğlu 6 Nisan Paylaş 6 Nisan Süleyman Can yazdı: B segment emisyon limiti asıl sorun abi, megane için daha elverişli. emisyon işin yalanı, öyle diyorla ama alakası yok, megandan daha az salınımı var, zorlanmıyor bile motor Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 7 Nisan Paylaş 7 Nisan kiralık bir tanesini kullanmıştım. gayet güzel ve yeterliydi. sessiz ve yeter kadar atak bir araçtı. fiyatlarını uygunsa bence alınır. Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 7 Nisan Paylaş 7 Nisan Uğur Kamil yazdı: Abime kısmetse ilk arabasını alıcaz 3 kişilik bir aile ve uzun yol yapan biri değil daha çok şehir içi kısa mesafe kullanılacak yilda 6 7 bin km anca yapar. Bütçe 830 bin tl Hb araç seviyor, sedan rahat kullanamıyor. Modeli yeni km'si düşük en mantıklı clio geldi. 1.0 tce lerde bildiğiniz bir sorun varmı veya alırken dikkat etmemiz gereken birşey varmı bildiğiniz? Veya alternatif araç önerisi olan varmi? Km 80bin alti ve 2020 model üstü. Bende icon 1.0 var, xtronic, 45.000 km'de. Memnunum, ciddi hiç bir sorun yaşamadım. Stop/start sorununu garantiden beyni değiştirerek çözdüler. Soğutma sıvısı 2. ve 4. senede eksiltme yaptı tamamladım. Ön takımdan tıkırtılar geliyor muhtemelen burç mu neyse değiştirilmesi gerekecek. 15.000 de bir bakıma götürüyorum. Tüketimi İstanbul trafiğinde 7.5 lt. (9 km git-gel yaptığımdan motor tam ısınırken varmış oluyorum) Yorum bağlantısı
Murat Ekinci 7 Nisan Paylaş 7 Nisan Otomatik 1.0T var bizde 40 binde olmasına rağmen devir dalgalanması mevcut vites geçişleri hissedilir bazen kararsız tepkimeleri var şehir içi normal kullanımda yeterince tatminkar ama uzun yol ve performans kullanımlarında zayıf zaten 1.0 dan beklenmeyecek şeyler bunlar sizde kullanım amacını belirtmişsiniz . Yorum bağlantısı
Uğur Kamil Cuma 08:37 Yazar Paylaş Cuma 08:37 Metin Akbal yazdı: Alternatif düşünüyorsak 1.4 İ20 de olabilir. Atmosferik sorun çıkarma ihtimali düşük vs. Sorunsuzluk açısından bende ı20 dedim ama onu tasarım olarak beğenmedi Yorum bağlantısı
Metin Akbal Cuma 10:55 Paylaş Cuma 10:55 Uğur Kamil yazdı: Sorunsuzluk açısından bende ı20 dedim ama onu tasarım olarak beğenmedi Arkadaşımda İ20 var o benden önce almıştı. Clioya göre gitmiyor, bağırıyor ama daha ferah. Clio konfor kullanım ses performans ve yakıt olarak çok daha iyi, daha özenilmiş bir araç. Clionun iki sefer motor kulağı garantiden değişti, servis bu anlamda beni çok memnun etti ikiletmedi öyle böyle diye. Rize Atılgan bu anlamda nasıldır ona yorum yapamam. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon Cuma 11:17 Paylaş Cuma 11:17 HErkes otomatik önermiş ama o paralara touch otomatik clio yok. 950 falan vermek lazım. Ben de bi arkadaşım için uzun zamandır bakıyorum. Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş Cuma 12:49 Paylaş Cuma 12:49 Sani Gerşon yazdı: HErkes otomatik önermiş ama o paralara touch otomatik clio yok. 950 falan vermek lazım. Ben de bi arkadaşım için uzun zamandır bakıyorum. Doğru bende 900den ilan açarım gibi. Manuel touch 9000 km. Hatasız (Reklamımsı) 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts