İçeriğe Yönlendir

Corolla 1.6 Sol Otomatik Şanzıman Nasıldır?

Ali Memisoglu

Recommended Posts

Ali Memisoglu
(düzenlendi)

Corolla'nın 2004-2007 model otomatik şanzımanı nasıldır? Arkadaşlarla konuştuğumuzda eski 4 vitesli otomatik şanzımanlar sorunsuz diyorlar ama Corolla'nın bir de MMT şanzımanı var ki sorunlu şanzıman diye biliyorum, ne kadar doğru bunu merak ediyorum, ttoyota diye tüm şanzımanları sorunsuz diyebilir miyiz ya da genel olarak CVT gibi sorunsuza yakın görebilir miyiz ? 4 ileri olduğu için 100-120 hız aralığında devir oranı yüksek olur mu?

tarihinde Ali Memisoglu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

20 yıllık şanzımanın nasıl olduğu değil, bozulduğunda sanayiden kaça çıkacağınız daha önemli. o yüzden birkaç toyota özel servisten fiyat alın bence

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Deniz Kom

Sorunlu olsun ya da olmasın, 4 ileri sistemlerde pompacıyı görme sıklığı çok fazla. Fiestamı çok sevmeme rağmen 4 ileri sistemin aşırı tüketimi nedeniyle satmıştım. 

MMT ile AMT'nin konforda pek farkı olduğunu sanmıyorum. Konforsuz bir sistem olduğunu düşünüyorum (1 sene AMT kullandım). 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Memisoglu
Deniz Kom yazdı:

Sorunlu olsun ya da olmasın, 4 ileri sistemlerde pompacıyı görme sıklığı çok fazla. Fiestamı çok sevmeme rağmen 4 ileri sistemin aşırı tüketimi nedeniyle satmıştım. 

MMT ile AMT'nin konforda pek farkı olduğunu sanmıyorum. Konforsuz bir sistem olduğunu düşünüyorum (1 sene AMT kullandım). 

Biz de 4 ileri fiesta kullandık yaklaşık 2 yıl, araba en az 1 vites daha istiyordu, yakıt tüketimi de aynı şekilde fazlaydı

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...