İçeriğe Yönlendir

Peugeot 308 Ekran Güncelleme Hatası

Ahmet Türedi

Recommended Posts

Ahmet Türedi
(düzenlendi)

Arkadaşlar merhaba, 2020 model Peugeot 308 aracımın ekran güncellemesini Peugeot sitesinden indirdim. USB ile güncelleme yaparken %54 te takılı kaldı neredeyse 2 saat bekledim araba çalışır halde. Olmadı bende kapattım bu sefer sisteme hata verdi. Akü kutup başını söktüm taktım ama ekran açılınca tekrar USB tak diyor güncelleme devam etmesi için. Tekrar taktım neredeyse 1.5 saat daha bekledim yine %54 te kaldı. 😩

Şimdi ekran yok , klima kontrolleri hiç bir şey çalışmıyor en son ayarlı konumunda kaldı. Valla kafayı yiycem durup dururken kendi kendime iş çıkarttım. Bu ekranı eski haline nasıl getirebilirim. Lazım değil güncellemesin vazgeçtim.

IMG-20250404-WA0001.jpeg

IMG-20250404-WA0003.jpeg

tarihinde Ahmet Türedi tarafından düzenlendi
  • Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
Muhammet  Ölmez
(düzenlendi)

Güncellemeye devam etmeyi farklı USB disklerle denediniz mi?

tarihinde Muhammet Ölmez tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ahmet Türedi

Muhammet Ölmez yazdı:

Güncellemeye devam etmeyi farklı USB disklerle denediniz mi?

Denemedim başka USB yok elimde o kapasitede.  32 GB istiyor 5008 aracımı da onunla yapıyordum hiç sorun olmuyordu. Bunda ne olduysa anlamadım gitti. Eski haline dönse yeter sevinecem 😕

Yorum bağlantısı
Ahmet Türedi

İki USB buldum arkadaşlardan yüklemelerini yapıp yarın onlarla deneyeceğim inşallah çözülür bakalım 

Yorum bağlantısı
Metin Akbal

Önce USB formatı ne istiyor fat32 vs onu da öğrenmek gerek.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ahmet Türedi
Metin Akbal yazdı:

Önce USB formatı ne istiyor fat32 vs onu da öğrenmek gerek.

fat 32 formatı yapıyorum ayrıca peugeot uygulaması yüklemeden önce kendiside formatlıyor otomatik. Doğan beyin dediği gibi 2.0 usb ye yükledim ve arabayı az önce çalıştırdım yine %54 e geldi bıraktım geldim araç çalışıyor 1 saat sonra gidip bakacağım.BAşında bekleme gerginliğini çekesim yok :)İnşallah yükler açıkcası buna sebep servise gidesim yok :(  

Yorum bağlantısı
Ahmet Türedi

Araba düzelmiş çok şükür şimdi yanından geliyorum.Güncelleme bitmiş radyoya geçmiş müzik sesi geliyordu arabanın dışına gerçekten sevindim :) Birdaha arabayı güncellemem çok absürt bir şey olmadıkça :) usb 2.0 mı işe yaradı bilmiyorum ama yeni yüklediğim usb ile sorun çözüldü . Teşekkürler .

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Ali Gülmez
Ahmet Türedi yazdı:

Araba düzelmiş çok şükür şimdi yanından geliyorum.Güncelleme bitmiş radyoya geçmiş müzik sesi geliyordu arabanın dışına gerçekten sevindim :) Birdaha arabayı güncellemem çok absürt bir şey olmadıkça :) usb 2.0 mı işe yaradı bilmiyorum ama yeni yüklediğim usb ile sorun çözüldü . Teşekkürler .

bu ekranlarda android auto ya da carplay desteği var mı ?

Yorum bağlantısı
Ahmet Türedi
Ali Gülmez yazdı:

bu ekranlarda android auto ya da carplay desteği var mı ?

Evet var kablolu ama

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...