Ahmet Türedi Dün saat 17:33 Paylaş Dün saat 17:33 (düzenlendi) Arkadaşlar merhaba, 2020 model Peugeot 308 aracımın ekran güncellemesini Peugeot sitesinden indirdim. USB ile güncelleme yaparken %54 te takılı kaldı neredeyse 2 saat bekledim araba çalışır halde. Olmadı bende kapattım bu sefer sisteme hata verdi. Akü kutup başını söktüm taktım ama ekran açılınca tekrar USB tak diyor güncelleme devam etmesi için. Tekrar taktım neredeyse 1.5 saat daha bekledim yine %54 te kaldı. 😩 Şimdi ekran yok , klima kontrolleri hiç bir şey çalışmıyor en son ayarlı konumunda kaldı. Valla kafayı yiycem durup dururken kendi kendime iş çıkarttım. Bu ekranı eski haline nasıl getirebilirim. Lazım değil güncellemesin vazgeçtim. Dün saat 17:34 tarihinde Ahmet Türedi tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Muhammet Ölmez Dün saat 17:44 Paylaş Dün saat 17:44 (düzenlendi) Güncellemeye devam etmeyi farklı USB disklerle denediniz mi? Dün saat 17:44 tarihinde Muhammet Ölmez tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ahmet Türedi Dün saat 17:50 Yazar Paylaş Dün saat 17:50 Muhammet Ölmez yazdı: Güncellemeye devam etmeyi farklı USB disklerle denediniz mi? Denemedim başka USB yok elimde o kapasitede. 32 GB istiyor 5008 aracımı da onunla yapıyordum hiç sorun olmuyordu. Bunda ne olduysa anlamadım gitti. Eski haline dönse yeter sevinecem 😕 Yorum bağlantısı
Ahmet Türedi Dün saat 19:45 Yazar Paylaş Dün saat 19:45 İki USB buldum arkadaşlardan yüklemelerini yapıp yarın onlarla deneyeceğim inşallah çözülür bakalım Yorum bağlantısı
Metin Akbal 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Önce USB formatı ne istiyor fat32 vs onu da öğrenmek gerek. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Türedi 13 saat önce Yazar Paylaş 13 saat önce Metin Akbal yazdı: Önce USB formatı ne istiyor fat32 vs onu da öğrenmek gerek. fat 32 formatı yapıyorum ayrıca peugeot uygulaması yüklemeden önce kendiside formatlıyor otomatik. Doğan beyin dediği gibi 2.0 usb ye yükledim ve arabayı az önce çalıştırdım yine %54 e geldi bıraktım geldim araç çalışıyor 1 saat sonra gidip bakacağım.BAşında bekleme gerginliğini çekesim yok İnşallah yükler açıkcası buna sebep servise gidesim yok Yorum bağlantısı
Ahmet Türedi 13 saat önce Yazar Paylaş 13 saat önce Araba düzelmiş çok şükür şimdi yanından geliyorum.Güncelleme bitmiş radyoya geçmiş müzik sesi geliyordu arabanın dışına gerçekten sevindim Birdaha arabayı güncellemem çok absürt bir şey olmadıkça usb 2.0 mı işe yaradı bilmiyorum ama yeni yüklediğim usb ile sorun çözüldü . Teşekkürler . 3 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Ahmet Türedi yazdı: Araba düzelmiş çok şükür şimdi yanından geliyorum.Güncelleme bitmiş radyoya geçmiş müzik sesi geliyordu arabanın dışına gerçekten sevindim Birdaha arabayı güncellemem çok absürt bir şey olmadıkça usb 2.0 mı işe yaradı bilmiyorum ama yeni yüklediğim usb ile sorun çözüldü . Teşekkürler . bu ekranlarda android auto ya da carplay desteği var mı ? Yorum bağlantısı
Ahmet Türedi 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Ali Gülmez yazdı: bu ekranlarda android auto ya da carplay desteği var mı ? Evet var kablolu ama Yorum bağlantısı
Recommended Posts