İçeriğe Yönlendir

400.000 km Motor

Yasin Kızılca

Recommended Posts

Yasin Kızılca

Selamın aleyküm Arkadaşlar

Ford fiesta 2005 1.4 tdci Manuel 

2 yıldır ben kullanıyorum şuan km 400 bin olmak üzere ve ufak tefek sıkıntılar harici hiç bir sorun yaşamadım Aracımda 

Satmak da istemiyorum açıkçası fakat km den dolayı da gözüm korkuyor artık 

Gidiş, çekiş, herhangi bir problemim de yok 

Satmak yerine komple motor yaptırmak istiyorum bu motorlara 400 500 bin km diyorlar sizce sıkıntı çıkmadan yaptırmalimiyim yoksa böyle devam edip sıkıntı çıkınca mı yaptırmalıyim 

Ve tahmini maliyetim ne olur sizce

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Sadece motor 400.k değilki. Tüm parçalar eskidi. Motor yapılacak yarın şanzıman çıkar başka bişey çıkar

Yorum bağlantısı
Tamer Olcay Çiçek

Motor da herhangi bi sıkıntı yoksa neden motora giriyorsun ki turbo enjektör pompa bakımlarını yap devam öncesi bakımlıysa zaten 500bin kmde görür 600 binde

Yorum bağlantısı
Ali Gök

Sorunu yoksa neden tamire niyet var tam anlamadım. Eksiği. Neyse yaptır devam et 

Km aklına takılıyorsa göstergeyi bantla🤣

Traktörde saatle ölçülüyor bu iş kuzen traktör bakıyor 1000 saati geçmesin istiyor sonra amcamın emektar traktöre baktık 22.000 saatte takılı kalmış  hiçbir sorun yok aktif hizmette 

Göstergede yazana takılmazdım

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ersen şahin

Çalışıyosa elleme

Arabandan memnunsan bozulursada yaptır bin 

İkinci elde araba değiştirmek yeni bir nacera demek

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Ne güzel vergisi düşük ödenen taksidi olmayan kasko ve sigortası en yüksek basamakta olan dizel bir Fiesta

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

sorun yoksa devam et, eksiyen yerler varsa değiş devam, boşa araba değişipte para harcama, 400 bin iyiymiş daha 600 bini var devam :D

Yorum bağlantısı
Ömer Sarıgül

65 yaşında dede ile 18 yaşında delikanlı da yürür ama bir olmaz.

Benim 2000 model focusu komple motor yenileme yaptım tatmin edici derecede sürüş zevki verdi ve motor gücü yerine geldi. Yağ yakma geç çalışma hantallasma varsa motor yenileme iyi oluyor 

Yorum bağlantısı
Uğur Kamil

Satıp daha düşük km temiz bir alacak bütçe varsa yeni herzaman yenidir benim gözümde ama satıp üzerine çok bir bütçe ekleyecek durum yoksa elde olan bildiğin araca masraf edip binmek daha mantıklı. 

Km ve yıl sadece motoru öldürmüyor, kozmetik ve mekanik diğer parcalarinda eskime payını ve masraf cikarma ihtimalinide göz önünde bulundurmak lazım. 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...