Yasin Kızılca Dün saat 14:40 Paylaş Dün saat 14:40 Selamın aleyküm Arkadaşlar Ford fiesta 2005 1.4 tdci Manuel 2 yıldır ben kullanıyorum şuan km 400 bin olmak üzere ve ufak tefek sıkıntılar harici hiç bir sorun yaşamadım Aracımda Satmak da istemiyorum açıkçası fakat km den dolayı da gözüm korkuyor artık Gidiş, çekiş, herhangi bir problemim de yok Satmak yerine komple motor yaptırmak istiyorum bu motorlara 400 500 bin km diyorlar sizce sıkıntı çıkmadan yaptırmalimiyim yoksa böyle devam edip sıkıntı çıkınca mı yaptırmalıyim Ve tahmini maliyetim ne olur sizce 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Dün saat 14:48 Paylaş Dün saat 14:48 Sadece motor 400.k değilki. Tüm parçalar eskidi. Motor yapılacak yarın şanzıman çıkar başka bişey çıkar Yorum bağlantısı
Tamer Olcay Çiçek Dün saat 15:06 Paylaş Dün saat 15:06 Motor da herhangi bi sıkıntı yoksa neden motora giriyorsun ki turbo enjektör pompa bakımlarını yap devam öncesi bakımlıysa zaten 500bin kmde görür 600 binde Yorum bağlantısı
Ali Gök Dün saat 15:25 Paylaş Dün saat 15:25 Sorunu yoksa neden tamire niyet var tam anlamadım. Eksiği. Neyse yaptır devam et Km aklına takılıyorsa göstergeyi bantla🤣 Traktörde saatle ölçülüyor bu iş kuzen traktör bakıyor 1000 saati geçmesin istiyor sonra amcamın emektar traktöre baktık 22.000 saatte takılı kalmış hiçbir sorun yok aktif hizmette Göstergede yazana takılmazdım 1 Yorum bağlantısı
Ersen şahin 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Çalışıyosa elleme Arabandan memnunsan bozulursada yaptır bin İkinci elde araba değiştirmek yeni bir nacera demek Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Ne güzel vergisi düşük ödenen taksidi olmayan kasko ve sigortası en yüksek basamakta olan dizel bir Fiesta Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 10 saat önce Paylaş 10 saat önce sorun yoksa devam et, eksiyen yerler varsa değiş devam, boşa araba değişipte para harcama, 400 bin iyiymiş daha 600 bini var devam Yorum bağlantısı
Ömer Sarıgül 2 saat önce Paylaş 2 saat önce 65 yaşında dede ile 18 yaşında delikanlı da yürür ama bir olmaz. Benim 2000 model focusu komple motor yenileme yaptım tatmin edici derecede sürüş zevki verdi ve motor gücü yerine geldi. Yağ yakma geç çalışma hantallasma varsa motor yenileme iyi oluyor Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 32 dakika önce Paylaş 32 dakika önce Satıp daha düşük km temiz bir alacak bütçe varsa yeni herzaman yenidir benim gözümde ama satıp üzerine çok bir bütçe ekleyecek durum yoksa elde olan bildiğin araca masraf edip binmek daha mantıklı. Km ve yıl sadece motoru öldürmüyor, kozmetik ve mekanik diğer parcalarinda eskime payını ve masraf cikarma ihtimalinide göz önünde bulundurmak lazım. Yorum bağlantısı
Recommended Posts