Ersen şahin Perşembe 17:52 Paylaş Perşembe 17:52 Selamın aleyküm arkadaşlar Corsa aracımın mekanik tamiri için kolları sıvamaya hazırlanıyorum ilk etapta bir adet timsah kriko ve helezon yayı aparatı alcam Timsah kriko için önerebileceğiniz marka varmıdır yada alırken nelere dikkat etmeliyim Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Perşembe 18:25 Paylaş Perşembe 18:25 Ersen şahin yazdı: helezon yayı aparatı alcam Ersen şahin yazdı: nelere dikkat etmeliyim parmak kopartır tehlikeli bir iştir o dikkatli olmalı, mengene ve çelik tezhah var mı? 2 Yorum bağlantısı
Ersen şahin Perşembe 18:32 Yazar Paylaş Perşembe 18:32 Mengene ve tezgah yok aparat alınca sıkıntı olmaz sanırım Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat Perşembe 18:34 Paylaş Perşembe 18:34 abicim sadece krikoda bırakma arabayı allah korusun ya ahşap bir takoz filan ayarla yada bir sehpa al. Yorum bağlantısı
Enes Ayan Perşembe 18:36 Paylaş Perşembe 18:36 Şunun 2,5 ton olanını almıştım beğendim yalnızca ağır biraz. 2 tonu iş görürse daha hafif olabilir. https://www.trendyol.com/friko/2ton-timsah-kriko-arabali-kriko-p-888560839?boutiqueId=61&merchantId=996517&filterOverPriceListings=false&sav=true https://www.trendyol.com/friko/2-5-ton-timsah-kriko-13-3-kg-arabali-profesyonel-kullanima-uygundur-p-888560370?boutiqueId=61&merchantId=996517&filterOverPriceListings=false&sav=true Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Perşembe 18:42 Paylaş Perşembe 18:42 Ersen şahin yazdı: Mengene ve tezgah yok aparat alınca sıkıntı olmaz sanırım yay la amoritsörle uğraşılacak ise, sıkıntı olunca riski çok büyük 1 Yorum bağlantısı
Ersen şahin Dün saat 04:51 Yazar Paylaş Dün saat 04:51 Mehmet Cihat yazdı: abicim sadece krikoda bırakma arabayı allah korusun ya ahşap bir takoz filan ayarla yada bir sehpa al. Biliyorum hocam daha önca başıma geldi mekanik kriko sıyırmıştı takoz koymadan kesinlikle çalışmam Çağlar Bayur yazdı: yay la amoritsörle uğraşılacak ise, sıkıntı olunca riski çok büyük Amörtisör takozlarını değiştirecem çağlar abi yayın fırlama. Riskinin farkındayım 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Dün saat 08:46 Paylaş Dün saat 08:46 Normal bir hidrolik kriko alsan olmaz mı.. az yer kaplar, aynı işi görür. sonuçta takozla çalışacaksın.. 1 Yorum bağlantısı
Emre Demir Dün saat 18:36 Paylaş Dün saat 18:36 Kaç cm kaldırıyor ki bunlar , rahat çalışılmaz Yorum bağlantısı
Ersen şahin Dün saat 20:22 Yazar Paylaş Dün saat 20:22 Mehmet Ozyurek yazdı: Normal bir hidrolik kriko alsan olmaz mı.. az yer kaplar, aynı işi görür. sonuçta takozla çalışacaksın.. Aynen olabilir fakat corsanın altına girecek kadar küçüğü varmı onların Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz Dün saat 20:59 Paylaş Dün saat 20:59 (düzenlendi) 2 ton arabalı corsada iş görür, arkadaşın 3 ton arabalı ile ceedi önden kaldırıyorum, arka lastik de havalanıyor. Şişe tip krikolar otomobilin altına sığmaz. Dün saat 20:59 tarihinde Köksal Yılmaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 23 saat önce Paylaş 23 saat önce Arabanın kendi krikosunu neden kullanmıyorsunuz. Sorduğunuz ürünler çok uyduruk. Hafif olduğu için ağırlığı üzerine alana kadar sağa sola oynar bir türlü hizalayamazsınız 1 Yorum bağlantısı
Ersen şahin 14 saat önce Yazar Paylaş 14 saat önce Nihat Palolu yazdı: Arabanın kendi krikosunu neden kullanmıyorsunuz. Sorduğunuz ürünler çok uyduruk. Hafif olduğu için ağırlığı üzerine alana kadar sağa sola oynar bir türlü hizalayamazsınız Şu anda krikom yok Mekanik krikolarada güvenemiyorum daha mekanik krikoyla arabayı kaldırdığımda kriko sıyırmıştı o yüzden hidrolik bişey almak istiyorum Yorum bağlantısı
Recommended Posts